Drage cure iz Rijeke,
jeste li možda raspoložene da organiziramo kavu da se upoznamo "face to face"? Tamo u čekaoni onog podruma smo sve u tišini i na mobitelima i to mi djeluje tako tmurno, a zapravo smo sve mi puno veselije od one slike tamo…
Ovako bi mogle puno više i kvalitetnije proćakulati o svemu što nas zanima vezano za naše MPO probleme, ali i uspjehe.
Možda već u ovaj ponedjeljak (jer je neradni dan)?
Predlažem terasu LIDLA na Škurinjama oko 11h? Javite se na vrijeme da znam, da ne dođem sama!
I ja bi voljela da se nademo i upoznamo ali ja pon nemogu,radim😔
Mozda koji drugi dan,dogovorit cemo se😘
Cvjetić, do kad radiš? Možda možemo kasnije organizirati kavu?
Ma necu moc,idem u drugi ducan na ispomoc i doc cu kasno popodne kuci.
Drage cure iz Rijeke,
jeste li možda raspoložene da organiziramo kavu da se upoznamo "face to face"? Tamo u čekaoni onog podruma smo sve u tišini i na mobitelima i to mi djeluje tako tmurno, a zapravo smo sve mi puno veselije od one slike tamo…
Ovako bi mogle puno više i kvalitetnije proćakulati o svemu što nas zanima vezano za naše MPO probleme, ali i uspjehe.
Možda već u ovaj ponedjeljak (jer je neradni dan)?
Predlažem terasu LIDLA na Škurinjama oko 11h? Javite se na vrijeme da znam, da ne dođem sama!
Odlična ideja ,samo šta nisam iz Ri i idem tamo samo na postupke,a strašno bi voljela da se nađemo.
Možeš li ipak doći u ponedjeljak ako nisi predaleko od Rijeke?
Iz Pule sam,ako mi sad ne uspije idem 2dc i poslije na folikulometrije pa bi onda mogla
E mogle bi se onda nac?
A Korina ja i ti se mozda mozemo prije,same?neznam ako ima jos koja cura iz Ri pa da nas se pridruzi?
Ok,dogovoreno,ako se sad primi onda ću svejedno doć!
url=https://lilypie.com]
DANTE
Nisam sad baš pohvatala tko će sve doći, ali ja ću biti tamo (škurinje LIDL terasa) u ponedjeljak 25.6. u 11h pa koja god dođe meni će biti drago Smislit ću već neki znak raspoznavanja
Nisam sad baš pohvatala tko će sve doći, ali ja ću biti tamo (škurinje LIDL terasa) u ponedjeljak 25.6. u 11h pa koja god dođe meni će biti dragoSmislit ću već neki znak raspoznavanja
Ja necu u ponedjeljak ali dogovorit cemo se za drugi put.
Ok,dogovoreno,ako se sad primi onda ću svejedno doć!
Ma primit ce se,mora😘
Korina super ideja. Ja nisam iz Ri, al kad dodjem rado bi upoznla vas cure. Doduse ja u ponedjeljak idem na folikulometriju, al ne mogu doc na kavu jer odmah kad zavrsim moram produziti za Zagreb, al pretpostavljam da cu ovaj tjedan vise pita dolaziti u Ri pa mozemo se dogovoriti za neki termin.
Beba drzim fige da bude plusic
Da 11.dan od transfera...a transfer je bio 5.dan...
A na 9. Dan sam imala blago smedji iscjedak...koji je nestao za 2-3 sata...i to samo kad bi se obrisala...
Klaus
Korina super ideja. Ja nisam iz Ri, al kad dodjem rado bi upoznla vas cure. Doduse ja u ponedjeljak idem na folikulometriju, al ne mogu doc na kavu jer odmah kad zavrsim moram produziti za Zagreb, al pretpostavljam da cu ovaj tjedan vise pita dolaziti u Ri pa mozemo se dogovoriti za neki termin.
Beba drzim fige da bude plusic
Može! Da li se na ovoj stranici mogu slati privatne poruke?
Cure ja sam nažalost upravo prokrvarila :( ...
Moje 2 točkice su odlučile da nije to to :(
Dal moram doktoru sad??koja je procedura sad?... Koliko GOD sam jaka viza suzu lije....
Klaus
Sortiraj odgovore
Najstariji