Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Cvjetic
    22. Lipanj 2018. 12:37

Korina2010

Cvjetic

Korina2010

Drage cure iz Rijeke,

jeste li možda raspoložene da organiziramo kavu da se upoznamo "face to face"? Tamo u čekaoni onog podruma smo sve u tišini i na mobitelima i to mi djeluje tako tmurno, a zapravo smo sve mi puno veselije od one slike tamo…
    Ovako bi mogle puno više i kvalitetnije proćakulati o svemu što nas zanima vezano za naše MPO probleme, ali i uspjehe.
    Možda već u ovaj ponedjeljak (jer je neradni dan)?
    Predlažem terasu LIDLA na Škurinjama oko 11h? Javite se na vrijeme da znam, da ne dođem sama!

I ja bi voljela da se nademo i upoznamo ali ja pon nemogu,radim😔
    Mozda koji drugi dan,dogovorit cemo se😘

Cvjetić, do kad radiš? Možda možemo kasnije organizirati kavu?

Ma necu moc,idem u drugi ducan na ispomoc i doc cu kasno popodne kuci.

• Cvjetic
    22. Lipanj 2018. 12:39

Beba

Korina2010

Beba

Korina2010

Drage cure iz Rijeke,

jeste li možda raspoložene da organiziramo kavu da se upoznamo "face to face"? Tamo u čekaoni onog podruma smo sve u tišini i na mobitelima i to mi djeluje tako tmurno, a zapravo smo sve mi puno veselije od one slike tamo…
    Ovako bi mogle puno više i kvalitetnije proćakulati o svemu što nas zanima vezano za naše MPO probleme, ali i uspjehe.
    Možda već u ovaj ponedjeljak (jer je neradni dan)?
    Predlažem terasu LIDLA na Škurinjama oko 11h? Javite se na vrijeme da znam, da ne dođem sama!

Odlična ideja ,samo šta nisam iz Ri i idem tamo samo na postupke,a strašno bi voljela da se nađemo.

Možeš li ipak doći u ponedjeljak ako nisi predaleko od Rijeke?

Iz Pule sam,ako mi sad ne uspije idem 2dc i poslije na folikulometrije pa bi onda mogla

E mogle bi se onda nac?
    A Korina ja i ti se mozda mozemo prije,same?neznam ako ima jos koja cura iz Ri pa da nas se pridruzi?

Beba
    22. Lipanj 2018. 12:57

Ok,dogovoreno,ako se sad primi onda ću svejedno doć!

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Korina2010
    22. Lipanj 2018. 13:30

Nisam sad baš pohvatala tko će sve doći, ali ja ću biti tamo (škurinje LIDL terasa) u ponedjeljak 25.6. u 11h pa koja god dođe meni će biti drago Smislit ću već neki znak raspoznavanja

• Cvjetic
    22. Lipanj 2018. 13:34

Korina2010

Nisam sad baš pohvatala tko će sve doći, ali ja ću biti tamo (škurinje LIDL terasa) u ponedjeljak 25.6. u 11h pa koja god dođe meni će biti dragoSmislit ću već neki znak raspoznavanja

Ja necu u ponedjeljak ali dogovorit cemo se za drugi put.

• Cvjetic
    22. Lipanj 2018. 13:35

Beba

Ok,dogovoreno,ako se sad primi onda ću svejedno doć!

Ma primit ce se,mora😘

Grizli
    22. Lipanj 2018. 14:51

Korina super ideja. Ja nisam iz Ri, al kad dodjem rado bi upoznla vas cure. Doduse ja u ponedjeljak idem na folikulometriju, al ne mogu doc na kavu jer odmah kad zavrsim moram produziti za Zagreb, al pretpostavljam da cu ovaj tjedan vise pita dolaziti u Ri pa mozemo se dogovoriti za neki termin. 
    Beba drzim fige da bude plusic

• Klaus_zg
    22. Lipanj 2018. 14:52

Da 11.dan od transfera...a transfer je bio 5.dan...
    A na 9. Dan sam imala blago smedji iscjedak...koji je nestao za 2-3 sata...i to samo kad bi se obrisala...

Klaus

Korina2010
    22. Lipanj 2018. 15:05

Grizli

Korina super ideja. Ja nisam iz Ri, al kad dodjem rado bi upoznla vas cure. Doduse ja u ponedjeljak idem na folikulometriju, al ne mogu doc na kavu jer odmah kad zavrsim moram produziti za Zagreb, al pretpostavljam da cu ovaj tjedan vise pita dolaziti u Ri pa mozemo se dogovoriti za neki termin.
    Beba drzim fige da bude plusic

Može! Da li se na ovoj stranici mogu slati privatne poruke? 

• Klaus_zg
    22. Lipanj 2018. 15:33

Cure ja sam nažalost upravo prokrvarila :( ...
    Moje 2 točkice su odlučile da nije to to :( 
    Dal moram doktoru sad??koja je procedura sad?... Koliko GOD sam jaka viza suzu lije....

Klaus

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.