Cvjetic ja sam na akupunkturu i bas tokom tretmana osjetim kao strujanje neko u maternici i jajnicima, nakon ET mi je radila drugaciji tretman i onda to nisam osjetila. Mislim da je to dobr znak da osjetis tokom tretmana.
Giannina dobrodosla i puno uspjeha zelim ti.
Babylove nisam sigurna da se tu radi o uspješnoj, al kasnoj implatacijski. Sve je moguce jer ako bi se pravilbo duplala ta beta oko 21 dnt bi joj beta bila preko 100 sto je ok. Jel imala icsi mozda pa beta sporije raste u pocetku?! Nadam se da je ipak u pitanju uspjesna trudnoca kod tvoje prijateljice. Nek ponovi betu za 2 dana da bude sigurna da je ok.
Ici ce u subotu ponoviti... ma ona je prosle godine imala 2 spontana.. ostane i prirodno trudna ali jedbostavno se plod nije odrzao.. i onda u isli na pretrage i sve je ok osim spermiograma.. lose je kvalitete ako sam ju dobro shvatila... i zato su se odlucili na ivf... isli su kod Lucingera..
Nazalost nema trudnoce, nije to cak niti biokemijska, da nije primala tzv boostere pa joj od njega pokazuje nesto ali premala je vrijednost..
Pozdrav svima!
Nova sam ovdje, citala sam vas nekoliko puta no nisam se do sada javljala.
Uglavnom, danas mi je 4dnt dvije blastociste i ono sto mene muci je da imam bas dosta jake bolove i u turbuhu i u ledima. Od same punkcije imam lagane bolove u trbuhu, ali ovako jako pocelo je sinoc, cak me i neka slabost uhvatila. Temperature nemam, mokrim normalno. I sad ne znam sta da radim. Jel mislite da mogu popiti lupocet protiv bolova pa da se to malo smiri? Jel mi to uopce pametno?
38+6
U pravilu na nekim mjestima me zaboli samo dok mi bocne iglicu. Mislim da 2 put sam osjecala samo bol i peckanje na nekom mjestu i onda sam joj rekla i onda je ponovno stavila iglu pa bi bilo ok. Ne smije boliti niti peci nakon sto stavi iglicu. Dok ih bocka je normalno da osjetis malo. Meni je najgore na saci di je karpalni zivac to me najjace boli dok bode. Ma bit ce sad siper vidit ces. Ja sam jako zadovoljna sa akupunkturom. Skroz sam smirena, a i zadnji put js je bila zrela, kvalitetna i oplodila se. Meni je to dovoljno da smatram uspjesnim tretmanom, a sad zasto nije do implantacije doslo e to je i tako lutrija.
Da i ja sam nekako smirenija.ma ne boli ni mene poslije kad ih stavi ali kad ih zavrti na nekim mjestima,uf.ja se nadam da ce mi pomoc,javim svako☺
Babylove to je onda slicna situacija mojoj. Mi mso isto na ivf zbog loseg spermija i jer sam imala vise spontanih. Ajde nek se drzi i nadam se da je ipak nekim cudom trudnoca u pitanju.
Truskawka je isto da isla na akupunkturu i negdj ranije je i mail pustila ako koju curu zaima vise da joj se moze javiti pa mozes potraziti.
Blackinblack pozdrav ja nisam imala nikakv bolove nakon pa ti ne znam reci, al lupocet znam da se moze u trudnoci. Sretno 🤞🤞🤞 da bude velika beta

Curke da li je koja koristila test za trudnoću "Onestep Pregny" marke Salvus... Dođe 20kn! 😅 Koje ste vi koristile da ima veliku osjetljivost?
Prekjučer sam na drugom testu imala blaaaagu crticu i danas testiram sa ovim jeftinijim testom i nema ništa... 🤔🤔
Klaus
Drage cure iz Rijeke,
jeste li možda raspoložene da organiziramo kavu da se upoznamo "face to face"? Tamo u čekaoni onog podruma smo sve u tišini i na mobitelima i to mi djeluje tako tmurno, a zapravo smo sve mi puno veselije od one slike tamo...
Ovako bi mogle puno više i kvalitetnije proćakulati o svemu što nas zanima vezano za naše MPO probleme, ali i uspjehe.
Možda već u ovaj ponedjeljak (jer je neradni dan)?
Predlažem terasu LIDLA na Škurinjama oko 11h? Javite se na vrijeme da znam, da ne dođem sama!
Curke da li je koja koristila test za trudnoću "Onestep Pregny" marke Salvus… Dođe 20kn! 😅 Koje ste vi koristile da ima veliku osjetljivost?
Prekjučer sam na drugom testu imala blaaaagu crticu i danas testiram sa ovim jeftinijim testom i nema ništa… 🤔🤔
Predlažem onaj iz Millera -14 kn,kad vadiš betu? Danas ti je 11.dnt?

url=https://lilypie.com]
DANTE
Drage cure iz Rijeke,
jeste li možda raspoložene da organiziramo kavu da se upoznamo "face to face"? Tamo u čekaoni onog podruma smo sve u tišini i na mobitelima i to mi djeluje tako tmurno, a zapravo smo sve mi puno veselije od one slike tamo…
Ovako bi mogle puno više i kvalitetnije proćakulati o svemu što nas zanima vezano za naše MPO probleme, ali i uspjehe.
Predlažem terasu LIDLA na Škurinjama oko 11h? Javite se na vrijeme da znam, da ne dođem sama!
Odlična ideja ,samo šta nisam iz Ri i idem tamo samo na postupke,a strašno bi voljela da se nađemo.

url=https://lilypie.com]
DANTE
Drage cure iz Rijeke,
jeste li možda raspoložene da organiziramo kavu da se upoznamo "face to face"? Tamo u čekaoni onog podruma smo sve u tišini i na mobitelima i to mi djeluje tako tmurno, a zapravo smo sve mi puno veselije od one slike tamo…
I ja bi voljela da se nademo i upoznamo ali ja pon nemogu,radim😔
Mozda koji drugi dan,dogovorit cemo se😘
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji