Nazalost nema trudnoce, nije to cak niti biokemijska, da nije primala tzv boostere pa joj od njega pokazuje nesto ali premala je vrijednost..
Cvjetic koliko si na kraju dobila embrija,i koliko si imala transfera da ides tek sad na drugi stimulacijski i sta je s tim smrznutim stanicama sta nisu oplodili?
7 su mi stavili u oplodnju odmah,do 5 dana nije opstala nijedna a 13js zamrznuli,od toga sam imala 2 transfera i do treceg nije doslo jer se prestala razvijat.znaci od svih mojih silnih stanica sta sam dobila,nista.kaze dr da su manje kvalitetne kad ih je tako puno.
Cvjetic mozda da probas uz stimulaciju piti i gynositol ili inofolic to je dobro za kvalitetu stanica naravno kad je puno stanica da ne uspiju dozrijeti niti sve se pravilno razviti. Citala sam da mioinozitol je bitan za kvalitetu js.
Cvjetic mozda da probas uz stimulaciju piti i gynositol ili inofolic to je dobro za kvalitetu stanica naravno kad je puno stanica da ne uspiju dozrijeti niti sve se razviti. Citala sam da mioinozitol je bitan za kvalitetu js.
Ma pijem sad svasta,vrkutu,folnu kiselinu i ulje nocurke.vidjet cemo kako ce sad bit.jos i ta akunpuktura,bas dane kad idem popodne me onda bole jajnici i kaze mi dr da je to dobro.a ispika me ful oko 30 mi ih stavi i na nekim mjestima me bas boli,neznam kako je tebi bilo?
U pravilu na nekim mjestima me zaboli samo dok mi bocne iglicu. Mislim da 2 put sam osjecala samo bol i peckanje na nekom mjestu i onda sam joj rekla i onda je ponovno stavila iglu pa bi bilo ok. Ne smije boliti niti peci nakon sto stavi iglicu. Dok ih bocka je normalno da osjetis malo. Meni je najgore na saci di je karpalni zivac to me najjace boli dok bode. Ma bit ce sad siper vidit ces. Ja sam jako zadovoljna sa akupunkturom. Skroz sam smirena, a i zadnji put js je bila zrela, kvalitetna i oplodila se. Meni je to dovoljno da smatram uspjesnim tretmanom, a sad zasto nije do implantacije doslo e to je i tako lutrija.
Cvjetic ti si dokaz da cure u Rijeci ne padaju na te fore, ajmo oploditi manje j.s. I neke zalediti. 12 smije ici u oplodnju po zakonu i ne dajte da vam manje stavljaju u oplodnju! Nema nikakvog dokaza da cete dobiti 12 embrija, a povecavate si sansu da cete bar jedan dobiti.
Cvjetic ja sam na akupunkturu i bas tokom tretmana osjetim kao strujanje neko u maternici i jajnicima, nakon ET mi je radila drugaciji tretman i onda to nisam osjetila. Mislim da je to dobr znak da osjetis tokom tretmana.
Giannina dobrodosla i puno uspjeha zelim ti.
Babylove nisam sigurna da se tu radi o uspješnoj, al kasnoj implatacijski. Sve je moguce jer ako bi se pravilbo duplala ta beta oko 21 dnt bi joj beta bila preko 100 sto je ok. Jel imala icsi mozda pa beta sporije raste u pocetku?! Nadam se da je ipak u pitanju uspjesna trudnoca kod tvoje prijateljice. Nek ponovi betu za 2 dana da bude sigurna da je ok.
Ici ce u subotu ponoviti... ma ona je prosle godine imala 2 spontana.. ostane i prirodno trudna ali jedbostavno se plod nije odrzao.. i onda u isli na pretrage i sve je ok osim spermiograma.. lose je kvalitete ako sam ju dobro shvatila... i zato su se odlucili na ivf... isli su kod Lucingera..
Nazalost nema trudnoce, nije to cak niti biokemijska, da nije primala tzv boostere pa joj od njega pokazuje nesto ali premala je vrijednost..
Pozdrav svima!
Nova sam ovdje, citala sam vas nekoliko puta no nisam se do sada javljala.
Uglavnom, danas mi je 4dnt dvije blastociste i ono sto mene muci je da imam bas dosta jake bolove i u turbuhu i u ledima. Od same punkcije imam lagane bolove u trbuhu, ali ovako jako pocelo je sinoc, cak me i neka slabost uhvatila. Temperature nemam, mokrim normalno. I sad ne znam sta da radim. Jel mislite da mogu popiti lupocet protiv bolova pa da se to malo smiri? Jel mi to uopce pametno?
38+6
U pravilu na nekim mjestima me zaboli samo dok mi bocne iglicu. Mislim da 2 put sam osjecala samo bol i peckanje na nekom mjestu i onda sam joj rekla i onda je ponovno stavila iglu pa bi bilo ok. Ne smije boliti niti peci nakon sto stavi iglicu. Dok ih bocka je normalno da osjetis malo. Meni je najgore na saci di je karpalni zivac to me najjace boli dok bode. Ma bit ce sad siper vidit ces. Ja sam jako zadovoljna sa akupunkturom. Skroz sam smirena, a i zadnji put js je bila zrela, kvalitetna i oplodila se. Meni je to dovoljno da smatram uspjesnim tretmanom, a sad zasto nije do implantacije doslo e to je i tako lutrija.
Da i ja sam nekako smirenija.ma ne boli ni mene poslije kad ih stavi ali kad ih zavrti na nekim mjestima,uf.ja se nadam da ce mi pomoc,javim svako☺
Sortiraj odgovore
Najstariji