Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Wonderland19
    20. Lipanj 2018. 08:59

Du1988 do koliko ti je rasla beta?

du1988
    20. Lipanj 2018. 11:04

Prvo je bila 158, 212 pa 290. Onda su rekli da prestanem s uteogestanom i cekam krvarenje. Dosla mi je tek nakon tjedan dana i eto trajalo dobrih deset dana.

url=https://lilypie.com]

• Wonderland19
    20. Lipanj 2018. 11:24

Koliko ti je proslo izmedu biokemijeske i trudnoce sada? 
    Joj to je tako grozno, napokon dobijes tu pozitivnu betu i onda ti se doslovce svijet srusi 

du1988
    20. Lipanj 2018. 11:47

Wonderland19

Koliko ti je proslo izmedu biokemijeske i trudnoce sada?
    Joj to je tako grozno, napokon dobijes tu pozitivnu betu i onda ti se doslovce svijet srusi

Pauzirala sam taj ciklus i onda sa sljedecom mengom isla na prirodni FET. Ovulacija bila tek 19.dan-vec smo izludili i doktor i ja i skoro odustali! Al evo malo cudo dobro napreduje, jedino imam hematom, ali nadam se da ce se povuci uskoro. A ne znam sta bi ti rekla za biokemijsku, nije me toliko pogodilo jer se stvarno nisam nadala da bi uspjelo od prve i nekako nisam imala dobar osjecaj od samog pocetka, tesko mi je to objasniti...dok sam u ovaj postupak polozila sve nade i da nije uspjelo bi mi sigurno teze palo!

url=https://lilypie.com]

• Klaus_zg
    20. Lipanj 2018. 14:20

Curke evo da se javim danas mi je 9-ti dan od transfera i počelo mi je smedje izlazit...nije bas crveno.. :( 
    Izgleda ni meni ništa ovaj puta :( 
    Sad su počele emocije iako sam sve do sada bila ravno s emocijama bas da se ne razočaram jako... Ali eto ipak ....

Klaus

• Hanah123
    20. Lipanj 2018. 16:12

Norules

Hanah123

Norules

Hanah123

Norules

Hanah123

Poz!molila bih da mi netko odgovori .
    ..bila sam na inseminaciju a bolovi su poceli odmah prvi dan i jos traju …dali je to normalno?

Ne znam dal je normalno,inseminacija ne boli,ja sam imala grceve dok su mi radili,poslije nista,su ti davali stopericu,od nje mozda osjetis intezivnije ovulaciju

Ne nisam dobila stopericu….hvala na infromaciji…neznam dali bi bilo pametno da zove petrovu bolnicu ….sad sam jos bolje zabrinuta!

Ne znam zovi pa ih pitaj dal mozes neke tablete protiv bolova ako te to tako muci,jesi bila poslije inseminacije na kontroli da se vidi dal je folikul pukao?ne znam dal si bila na klomifenu il cisto prirodan ciklus ako imas inace uredne cikluse ne bi trebalo bit problema

Na komiflenu sam bila,nisam bila na kontroli…hvala ti puno na savjetima puno mi to znaci….nisam bas previse infromirana prvi put sam bila na AIH….kod mene je problem to sto nemam ovulacije a muz oligospermija..bolovi su sad poceli popustati….nadam se da ce biti sve ok!!!hvala ti punooo!!!😍🤗😘

Da u pravilu bi te trebali pogledati i poslije inseminacije al svaka bolnica svoju praksu ima,valjda su ti dali bar duphaston,ma bit ce to sve ok,ne treba samo previse misliti😀sretno

Hvala draga!😀🤗😍

• Wonderland19
    20. Lipanj 2018. 17:33

O pa super, vec u iducem postupku zgoditak! Bas mi je drago i nadam se da ce se hematom brzo povuci 

Klaus zao mi je! Koliko god mislile da smo ok, naravno da nas pogodi. Nebi bile u svemu tome da se ne nadamo! 😘

• Rayna
    20. Lipanj 2018. 17:56

Mala_martina1990

Hvala na odgovoru,xali znate hoce li oni tražiti svoje nalaze ili ce priznati moje koji nisu stariji od 6mj?

Hej Martina, dobro nam dosla. 
    ja sam ti isto iz Slavonije i idem na Vuk Vrhovac. Za tu bolnicu znam da se ne čeka i čula sam pohvale. 
    Ja sam bila u 5 mjesecu na inseminaciji i sad ponovno za koji dan idem ali neznam sto ce biti, da li opet inseminacija ili ivf?! Odlučit ce doktorica.
    Od nalaza sto ce ti priznati je: Spolne bolesti,hiv ..sifilis i to, papa test i progesteron koji vadis 19.dan ciklusa. Spolne hormone mi nije priznala jer nisu bili dovoljno detaljizirani vec sam morala kod njih vaditi 4.dan ciklusa.  Treba ti HSG nalaz da znaju da su ti propuhani i spermiogram muza rade oni. 
    koliko znam oni primaju sad do 8.7. i onda idu na godinji cijeli 8mjesec i u 9 kreću ponovno.
    nadam se da si pročitala ovo i da ce ti pomoći, ako budes imala kakvih pitanja javi se 
    Sretno ti 

• Klaus_zg
    20. Lipanj 2018. 19:55

Cure da li je imala koja implantacijsko krvarenje?

Klaus

• Klaus_zg
    20. Lipanj 2018. 19:55

I jeste imale temperaturu?

Klaus

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.