Cure ja sam nažalost upravo prokrvarila :( …
Moje 2 točkice su odlučile da nije to to :(
Dal moram doktoru sad??koja je procedura sad?… Koliko GOD sam jaka viza suzu lije….
...žao mi je... za proceduru ne znam, druge cure će bolje znati... drži se... i isplači se, uvijek je tako lakše...
Klaus_zg 😢 😟 bas mi je zao sto si prokrvarila. Ja kad sam dobila M nakon transfera sam se javila mailov na kbc da imam negativnu betu i da sam dovila pa su mi dali novi termin. Ne znam dal ides odmah opet u postupak ili ne, al mozda da kontaktiras kliniku gdje si bila na postupku. Ja nisam isla na nikakav pregeld. Drzi se, isplaci to je normalno.
Cure ja sam nažalost upravo prokrvarila :( …
Moje 2 točkice su odlučile da nije to to :(
Dal moram doktoru sad??koja je procedura sad?… Koliko GOD sam jaka viza suzu lije….
Zao mi je😥Ja sam vec imala dogovoreno za dalje pa neznam.A kad sam krenula opet u postupak onda sam se narucila za kozultacije,nisam im nista javljala.ali svakako se javi dr pa vidi sta ce ti rec.neznam ako imas smrzlice ili?
Grizli hvala na odgovoru. Bolovi su se primirili, ali je slabost ostala. Tako mi je cijeli dan. Ne znam jel to od duphastona ili sto vec. Bas sam se bila malo zabrinula.
I ja svima vama tu zelim veliku betu...da je sto prije docekate...
38+6
Sutra idem na pregled i vadim betu ...prestalo je krvarenje totalno i izašao je mi neki ugrušak i ništa vise od krvarenja!neznam šta bi rekla!!!!
Sve me to jako zbunjuje tako da idem sutra da vidimo šta je...
Klaus
Najbolje ti je betu izvadit,ne moras bit nataste i bez kave,moze ti bit da ti se jedna mrva ulovila,druga ne pa malo krvaris,drzim fige da je to to!!
Ma cekaj klaus koliko dana od transfera ti je? Bit ce da je biokemijska onda ti bila kod tebe. Bas mi je zao! 😕
Cure znate sto mene zanima dal folikul svaki put istom brzinom raste? Odnosno dal ako je jedan mjesec bio npr 8dc 18mm, dal ce onda i slijedeci mjesec biti otprilike iste velicine ili moze biti drasticne razlike. To me bas zanima a ne mogu docekat pon za moju folikulometriju pa da se sama uvijerim.
Sortiraj odgovore
Najstariji