Cure da li je imala kojaimplantacijsko krvarenje?
Znam da cure znaju imati krvarenje blago oko implantacije kad su na progesteronu. Nadam se da ipak je to to sto si imala smeđi iscjedak. Kolika ti je temperatura? Obicno do 25.dc bude povisena temp, a ako je u pitanju trudnoca ne padne. E sad sve ovisi ako bas ti je visoka mozda da zoves na hitnu pa pitas dr.?!
Temperatura mi je 37.5 . Mjerit ću je i sutra ujutro iz kreveta...možda je to i od vrućine danas pa gorim 😅😅😅😅...
Klaus
Jutro cure,Klaus možeš već napraviti test ako si imala transfer 5.dan.
Čitala sam jučer malo rodin forum di pišu ne baš lijepe stvari o Ri,sad ne znam da li je istina ali da u Ri sugeriraju da ne oplodiš maksimalni broj stanica,dakle 12 nego da ih zamrzneš neoplođene,što drastično smanjuje šanse za trudnoćom.Osobno nisam imala iskustva,ali ako je tako ,žalosti me to,da ti daju te papire da potpisujem dok se budiš iz anestezije. Jel ima koja cura ovdje takvih iskustava?
url=https://lilypie.com]
DANTE
Ono šta sam vidjela kad sam išla na transfere da su cure imale dosta loše rezultate sa stimulacijom ,npr jedna samo 3 stanice punktirane,druga u prvom postupku nije imala ništa za transfer,a u drugom od 8 stanica treći dan je preživjela 1 .
DANTE
Beba nemoj citat te stare forume,prije je mozda bilo drugacije,sto se tice stanica oplodit ce sve koje su zrele pa i 12 ako ih ima,ja kad sam bila jednoj curi je izvadeno preko 12 stanica,visak stanica su zamrznuli a ostatak do 12 oplodili,szo se tice stimulacije gle znas da nismo sve iste,da tu utjecu i godine i dijagnoza svake zene,hormoni i svasta nesto,ja npr spadam u mladu skupinu i na dosta slabu stimulaciju sam dosta dobro reagirala a nekim zenama treba i da im se pogodi prava stimulacija,nece ti na pocetku odmah dat neku prejaku,to ce postepeno pojacavat po prijasnjim rezultatima i da nisam nista potpisivala poslije anestezije,samo prije
Ja sam cula da max.oplodne 12 stanica a sav visak zamrznu neoplodjen ako drugacije ne potpises. Al to ti daju onaj formular kolike stanice i mislim da tu mozes u dogovoru s dr napisat sve. Za stare forume se slažem sa Norules ima svasta od informacija pa ja sve sto je starije od 1 god ni ne citam.
Forum je iz 2017. I 2018. Zadnji post je iz 5.mj ove godine,iskreno se nadam da ništa od toga nije istina,ali ako netko dođe u takvu situaciju neka zna koja su njegova prava.
DANTE
Oooo... to su znaci svjeze infomacije. kako me nervira sto svaka bolnica ima svoja prava. Beba jesu tebi rekli ovi u Rijeci koliko postupaka imas pravo? meni nitko nis nije rekao, a cula sam da kao imamo pravo na 2 inseminacije, 2 prirodna i 4 stimulirana. ja nemogu na inseminaciju, mislim nema smisla sa spermiogramom od mog muza uzaludan posao, da li to mjenjaju za onda postupke ivf ili ne? ja se i dalje nekako potajno nadam da necu morat na stimulaciju i da ce meni uspjet iz prirodnih pokusaja. malo se strasim te stimulacije, jer meni progesteron napravi cirkus u tijelu, a sto ce tek biti sa ostalim hormonima, uh...jadan moj muz.
Oooo… to su znaci svjeze infomacije. kako me nervira sto svaka bolnica ima svoja prava. Beba jesu tebi rekli ovi u Rijeci koliko postupaka imas pravo? meni nitko nis nije rekao, a cula sam da kao imamo pravo na 2 inseminacije, 2 prirodna i 4 stimulirana. ja nemogu na inseminaciju, mislim nema smisla sa spermiogramom od mog muza uzaludan posao, da li to mjenjaju za onda postupke ivf ili ne? ja se i dalje nekako potajno nadam da necu morat na stimulaciju i da ce meni uspjet iz prirodnih pokusaja. malo se strasim te stimulacije, jer meni progesteron napravi cirkus u tijelu, a sto ce tek biti sa ostalim hormonima, uh…jadan moj muz.
Nisam ni pitala tamo,ali imamo prava kao i svi po zakonu dakle 2 prirodna i 4 stimulirana,za inseminacije ne znam jer to smo i mi preskočili. Ja isto znam da su puno manje šanse kod prirodnih ,ali isto tako rađe bi išla na 10 prirodnih nego na stimulacije,jednostavno se i ja bojim kako to djeluje na tijelo dugoročno.Mislim da ništa ne mijenja za postupke ako preskočiš inseminaciju. Ja sam do sad bila 3 puta,prvi put nisu mogli izvaditi folikul jer je taj jajnik visoko pa se odustalo,a druga dva je došlo do transfera.Dogovorla sam sa svojom dr-sa kojom sam i više nego zadovoljna da ako sad ne uspije idemo slijedeći mjesec u stimulaciju.
DANTE
Sortiraj odgovore
Najstariji