nama je sasvim ok dr. Marina Šprem Goldštajn,Petrova bolnica
Imate li mozda kontakt neki od profesorice Sprem?
Beba sretno ovaj put! 🤞🤞🤞 nadam se da ce ovaj put biti uspjesno!
Hvala ti,još sam u fazi🤞🤞🤞 da bude stanica,pa da se oplodi i tako to ,danas gužva ogromna ,pa na posao,malo mi je pun klinac danas iskreno
Jo vjerujem ti tako sam i j onaj dan kad sam krv vadila pa cekala nalaz do 12, a bas je bila guzva tamo valjda 20 zena prije mene. Uf! Valjda cemo preziviti sve to i doc do cilja. Ajde sretno da folikulic izdrzi do punkcije, da js bude zrela, oplodi se i onda beta za 15 dana. Joj kako to sve zvuci lako.
Ja sam došla u 8 i bila tamo do 2 ,krv vadila u 9.40 a nalaz je bio gotov u 1.30 ,problem je šta u 12 počnu druge stvari-konzultacije,trudnice,svašta nešto,ma i dr su preoptterećeni a bome i mi šta putujemo .
url=https://lilypie.com]
DANTE
Drzi se Beba i da ovaj put ti bude dobitno pa ces sa smjeskom se sjecat tog glupog cekanja. Da su bar udobne one klupe. 🙄
E cure jel koja narucivala hcg testove online? Imate sto za preporuku? Razmisljam da narucim par komada a ne da mi se ici u ljekarnu i kupiti 10 komada zena ce mislit da nisam normalna.
Grizli oprosti što ovako upadam,imam ja hcg testova s neta. Ostalo mi je skoro 20-ak. U Zg sam i poklonim ti,nadam se da će ti donijeti plusić kao i meni :)
Arsen ma ne daj platim ti ih nije bed. Samo ja nisam u Zg pa bi trebala postom mi poslat. Ako ti nije bed mozemo se sve dogovoriti preko maila grizli@net.hr
Vaša se poruka nije isporučila na adresu grizli@net.hr jer se adresa ne može pronaći ili ne može primati e-poštu.
Jel fali možda koje slovo ili brojka?
Cure zao mi je na negativnim vezama koje su se za redale....
Mojoj prijateljici waithing zelim da sto prije taj nadimak promijeni u DOCEKALA...❤️😂😂😁😁
Beba… Sretno i tebi... Ti si jako pozitivna i zelim ti da sto prije zavrsis s tom mukom cekanja na humanoj u ri... Mozda uskoro i to dode...
I svim drugim betocekalicama zelim velike bete i male bebice❤️❤️🤰🤰
Cure, da li ijedna od vas otkad je u IVF ima sukrvicu ili malo krvi kada ovulira?
Sortiraj odgovore
Najstariji