Grizli zao mi je zbog bete,znam prvi put se mozda najlakse podnese al opet ocekivanja su tu bila i nije ti svejedno,zato hrabro naprijed i svakako nastavi s akupunkturom,mozda i njoj treba vremena da djeluje
Didi isto razmisljamo he he,ja isto pauza preko ljeta pa po smrzlica,malo mozak i psihu odmorit i napunit baterije.
Grizli bas mi je zao, nadam se da ce vec sljedeci postupak biti dobitan 😍 također istu srecu zelim i ostalim trudilicama koje su ovog puta imale negativnu betu..
Ja sam sljedeći ciklus na inseminaciji, stimulacija Letrozolom..ima li tko iskustva s njim, kakve su nuspojave? I jos pitanje, vrijednost amh mi je 20,7 pmol/L, imam 30 godina, da li je to ok? Mislim nalazi se ta vrijednost u intervalu, no nalazio mi se i progesteron pa je bio prenizak..
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Cure evo kod mene i uobicajnog žutog iscjedka 😔😔😔 cini mi se sve vise i vise da ce i moja beta sutra biti negativna ....
Cure drzi te se , zao mi je zbog svih znam kako je to svi to prolazimo.. sad probajte odmorit za ljeto mozda se kome nesto i prirodno dogodi u svakom slucaju glavu gore hrabre ste sve i nikad ne posustajte i nemojte gubit nadu... pusa svima
Darliv koliko znam to je zadovoljavajuca vrijednost s obzirom na godine. Da si starija npr to bi bilo super al posto imas samo 30 onda je zadovoljavajuce.
Hvala cure na podrsci, naravno da sam zalosna, uhvatio me plac na putu s posla i ispuhala sam se. Naravno sa akupunkturom cu svakako nastaviti jer ako nista bar sam smirena i ne zivcanim.Svaki neuspjeh je bolan, al strašnija mi je bila ponisao da imam opet spontani nego ovo.Svjesna sam da su sanse male, al treba se nadat. Beba kad ti kreces na folikulometriju opet? Ostale cure koje ce ljeto provest uz kucne radinosti nek vam je sa srecom i da vam te smrzlice budu beba broj 2.
Cure koje su koristile...trebala sam popiti duphaston u 13 h i zaboravila sam.. popila sam ga sad u 15 h.. dali da sljedecu dozu popijem u 9 kako sam inace plia ili da pomaknem za 2 sata? I dali je moguce da mi se zbog tog pojavio iscjedak
Babylove ja kad bi kasnila s njime kratko ja sam popila 1 h nakon termina, i ujutro opet 1 h i onda nastavila dalje kako je planirano mi bilo. Nisam nikad imala iscjedak zbog kasnjenja. Meni je cak receno da ne moram na tocno svakih 8 h na dan nego da uz obroke si rasporedim. Pila sam 3x1
Cure žao mi je,nadala sam se bolji vijestima ,ali nije kraj svijeta sve se to preživi,ja upravo jedem sladoled jer slavi kolegica -trudna je 6mj a niko nije skužio. Ja sam cijelo jutro bila u Ri,večeras štoperica.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Beba sretno ovaj put! 🤞🤞🤞 nadam se da ce ovaj put biti uspjesno!
Hvala ti,još sam u fazi🤞🤞🤞 da bude stanica,pa da se oplodi i tako to ,danas gužva ogromna ,pa na posao,malo mi je pun klinac danas iskreno
url=https://lilypie.com]
DANTE
Sortiraj odgovore
Najstariji