Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pikica89
    14. Lipanj 2018. 09:35

Grizli

Evo bila vaditi krv i sutra do 12 ce eoc rezultati mi na mail. Uf a mene ne znam sto uhvatilo, imam neke blage bolove u trbuhu, al me zato zdjelica i kriza ubijaju. Cim malo stojim mislim da cu se srusiti kako imam pritisak. Na poslu sam bila i stajala nekih 2-3 sata najvise i slabo mi doslo morala ici sjesti malo i kad sam odmorila ko da niskad nista bilo nije. Ocito taj progesteron me opet drma ili moram dobiti pa od svih lijekova mi tako.Jel imala koja to iskustvo?

Mene ti i dns u 14tt rastura kriza i zdjelica i zna me cak trtica boliti tako da je to normalno ako se primiloo😍😍😍😍😍drzimmm figeeee

Srećica@
    14. Lipanj 2018. 09:50

Evo cure moja beta 10dnt 1.2, sada cu poslije ljeta na operaciju tog salpinxa pa opet

• Nika5555
    14. Lipanj 2018. 10:22

Srećica@

Evo cure moja beta 10dnt 1.2, sada cu poslije ljeta na operaciju tog salpinxa pa opet

Zao mi je stvarno to cuti,ja sam odustala od operacije zato sto nisam ni jednom probala ivf ga cu ipak taj odlazak pod noz odgodit dok ne probam bar jednom,nekako se nadam da ce mozda uspjeti,a ti javljaj sto ces dalje,drzim fige

Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
    Mm 83.godiste,asthenoozoospermia

Pokusavamo 3 god.
    2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
    Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
    2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
    16.08. Planirana oplodnja doniranom js

• Gonal
    14. Lipanj 2018. 10:38

Srećica@

Srecice samo hrabro dalje, docekat cemo i mi svoje velike bete i djecicu😘

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

Srećica@
    14. Lipanj 2018. 10:57

Nika5555

Srećica@

Zao mi je stvarno to cuti,ja sam odustala od operacije zato sto nisam ni jednom probala ivf ga cu ipak taj odlazak pod noz odgodit dok ne probam bar jednom,nekako se nadam da ce mozda uspjeti,a ti javljaj sto ces dalje,drzim fige

Ja ti iskreno kazem s ovog gledišta bolje da ides to rijesiti da ne trošiš zametke jer taj salpinx je vrag,da sam bila pametnija i da mi se dalo isla bi to rijesiti prije svega al opet me dočekalo i nemres protiv toga,kad tad to mora van.

Grizli
    14. Lipanj 2018. 11:01

Ja na poslu, a neznam napamet si lozinku od maila privatnog. glupaca dala privatni, kao da ne dam poslovni, i sad moram cekat da doma idem. a taman stigla na posao jer sam bila malo na akupunkturi da se opustim i smirim, jer sam pomalo vec nestrpljiva od cekanja. Pikica zanimljiva mi je ta informacija da tebe je to bolilo kao prvi simptom. meni se krizobolja bila javila samo u jednoj trudnoci a tada sam vec bila 7tt. ko ce ga znat od cega to. 
    Srecica bas mi krivo da ti je beta negativna. Sretno na operaciji da si to uspjesno rijesis. 

Grizli
    14. Lipanj 2018. 11:46

Evo uspjela ih dobiti da mi posalju nalaz na drugi mail. Beta 0.5. Tako da sad cekam gospodju M i onda u novi ciklus. :( Nije me previse razocaralo, nisam ni ocekivala sad cudo od prve, al uvijek se nadas. Drugim cekalicama sretno!

• Babylove
    14. Lipanj 2018. 12:17

Grizli

Evo uspjela ih dobiti da mi posalju nalaz na drugi mail. Beta 0.5. Tako da sad cekam gospodju M i onda u novi ciklus. :( Nije me previse razocaralo, nisam ni ocekivala sad cudo od prve, al uvijek se nadas. Drugim cekalicama sretno!

Bas mi je zao draga... bas sam vjerovala u tvoju veliku betu... 😔😔 sretno dalje 🤞🤞
    Srecica i ti se drzi i hrabro dalje 💪💖

• ucenjena2
    14. Lipanj 2018. 12:29

Deja1988 jesi li radila betu?? 

Diana30
    14. Lipanj 2018. 13:41

Cure zao mi je zbog negativnih beta.bas je krenuo niz negative,prvo ja pa njaknjak, i ssd i vi.ali ljeto je tu mi cemo probati sad prirodno pa poslije ljeta idemo po smrzlica8 mi sad na more idemo pa mozda se desi cudo hehh taman mi je ovulacija

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.