Srećica@ drzim ti fige😉
Didi28to apsolutno nista ne znaci, danas je jos prerano. Izdrzi jos koji dan. Tako ja svaki dan sebi govorim. Ti si imala vise simptoma nego ja, u tvoje nekako vjerujem.
Kad i ti simptomi zbunjuju a vidit cemo nemogu dočekati taj petak ovo bas nervira da bar znamo na cemu smo ali ovo je strašno
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Sretno svima cure,ja sam se vratila na posao pa nemam toliko vremena tipkati,ali sam sve pročitala,cure koje čekaju🤞🤞🤞🤞,Didi nadam se da će ipak bit pozitivna beta,ja sam isto radila rano,možda čak i od 6 .dana,nadam se da će kod tebe bbit više sreće
url=https://lilypie.com]
DANTE
Didi nemoj klonut vjerojatno je prerano,ne detektira svima tako rano kako pisu,mislim da je maris imala 9 dnt neg a 11 dnt poz,cekaj betu ako nemas zivaca testirat vise,tako sam si i ja mislila jer s tim testovima mi je vise prestresno gledati tu jednu crtu
Babylove sretno i nek ti cekanje bude sto manje stresno,zaokupi se sto vise necim drugim
Du pa ajmo rec dobro
Mene grudi malo bole malo ne a mucnine 2 dana nisam sebi mogla doc a ova sad dva dana muka mi je stalno al uspijevam da ne povratim… nakon onoga nije bilo krvi od jucer nema nikakvog iscjetka ali eto vidicemo iako sam uzasno nervozna jer neznam kako cu uspijet docekat 3 tjedna a iskreno mislim da cu ja prije otic privatno na ultrazvuk da vidim jel sve ok necu moc docekat… sretno sutra iako znam da ce bit sve u redu 😍….
Truskawka
A da klasika nasa uvjek smo u nekom grcu i strahu a kAko i nebi bile nakon svega , a tako i treba samo ti njima pricaj reci mi jel normalno nekad imat jace mucnine nekad ful slabije… recimo grudi su me prije jako bolile sad skoro nista skroz malo
Je draga, sve ti je to normalno..mene grudi vise ne bole uopce samo su i dalje tvrde..bole me jedino kad ih pritisnem malo..mucnine ti dolaze i odlaze..ja sam imala po par dana strasne mucnine i spavanje konstantno onda se na par dana smiri pa sam u polunormali i onda opet..ali evo sad sve rjede imam mucnine..
Ma bit ce sve super, ja vjerujem u to.. 😄😄
❤N i V💙
Beba meni su vracali u stimuliranom i beta 0…sad su mi vratili u prirodnom i beta pozitivna…samo pozitivno misli i probaj se opustit…🤗❤
Ozbiljno?Baš si me obradovala,ma naravno nadam se opet,klasa optimist,ne postoji ništa drugo
Daaa,i plus toga sto imam policisticne jajnike i do unazad par mj.nisam imala prirodni ciklus,samo uz duphaston koji sam pila od 20godine...nakon tog stimuliranog ciklusa i transfera,nezz kako dobila prirodno i dr.mi rekla sad vracamo u prirodnom..iskreno nisam se nadala uspjehu ali eto sve je moguce...zato budi pozitivna,odmaraj,gledaj tv i uzivaj..hehe...drzim fige...😘❤
Didi nemoj se bedirat prije vremena. Pricekaj jos koji dan pa ponovi test ili betu. Drzim fige da ipak bude ➕
Secica sretno onda danas i da nam se javis sa velikom betom uskoro. Javi kako je proslo.
Babylove bas sam sretna jako zbog tebe. To su odlicne vijesti .samo sad opusteno i lagano. Ipak su varacene 2 odlice a bila si tako skepticna. Cuda postoje! Moj muz isto to radi, sinoc sam ga uhvatila kako gleda video o razvoj embrija nakon ivf, iako kao on je sa svim tim totalno si ok i cool, al vidim da i njega to brine koliko i mene samo ocito ne zeli pokazat toliko.
Zenice drzim nam svim fige da docekamo te toliko zeljene bete
Hvala vam svima na podršci, divne ste test neradim vise mislim da cu u četvrtak ipak otici izvaditi betu nemogu čekati petak i 12dan bi se moralo nešto vidjeti,rekla sam sama sebi bufi jaka.ali ovo je jace od mene moram ja to isplakat jer takk mi je lakse pa krenut naprijed,vec imam plan za dalje sad cu se odmoriti preko ljeta pa po smrzlica u 9mj,cure koje cekate transfer . punkciju ili betu sretno i drzim fige da vam uspije.jednom mora i kod mene upaliti,
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
pozz; čitam vas već neko vrijeme i evo javljam se jer dijelimo isti problem:
ukratko moja priča; MM oligoastenozoospermia; ja na euthyroxu 0,25 .prije par dana prošli neslavno prvu ICSI..naime odlično sam reagirala na stimulaciju, punkcija bila 7 ocita od tog 5 jajnih stanica i sljedeći dan šok oplodila se samo jedna, a drugi dan javljaju da je i ta jedna propala..Taj dan kao da nam se cijeli svijet srušio jer uopće nije došlo do ET.
Imali još sličnih iskustava
sljedeći proces je u 10om mj
Sortiraj odgovore
Najstariji