Pozzdrav cure ne mogu sve poloviti di, tko, šta…želim srecu svima koji cekaju betu i drzimm figeee i onim curama koje idu u postupak da im ide sve po planu.
Evo ja dna bila na uzv 13tjedana trudna bebica superr napreduje i sve je u najboljem redu..šaljem 😘😘😘😘😘😘
Super draga. Bas mi je drago da si nam javila lijepe vijesti. Uzivajte ti i bebica 😘😘😘
❤N i V💙
Babylove ja sam imala mali pritisak nekih 24h nakon transfera i to je to. Sretno do bete da bude lijepa i velika
Hvala ti... odbrojavano zajedno... drzim ti 🤞🤞🤞 da ovaj put uspije 😊
Pikica sretno dalje i uzivaj 💖
Pozzdrav cure ne mogu sve poloviti di, tko, šta…želim srecu svima koji cekaju betu i drzimm figeee i onim curama koje idu u postupak da im ide sve po planu.
Evo ja dna bila na uzv 13tjedana trudna bebica superr napreduje i sve je u najboljem redu..šaljem 😘😘😘😘😘😘
Super draga. Bas mi je drago da si nam javila lijepe vijesti. Uzivajte ti i bebica 😘😘😘
Kako si ti sada.. proslo krvarenje?
Babylove ti ces prije mene na kraju znat rezultat jer ti cadis betu za 12 dana, a ja tek 21. Ne znam zasto mi u Ri vadimo betu tek 20 dana nakon et
Babylove ti ces prije mene na kraju znat rezultat jer ti cadis betu za 12 dana, a ja tek 21. Ne znam zasto mi u Ri vadimo betu tek 20 dana nakon et
21? Jesi li sigurna da si dobro cula... ma mozes ti otici prije.. nema potrebe tako cekati... trazi svoga gin. Uputnicu i kod sebe vadi... ja necu ici vaditi u zg vec tu... iako za 12 dana taman trebam dobiti.. a taj 12 dan pada u subotu.. tako sa cu vidjeti dali cu mozda ici vaditi 11 dan ili 14dan
Ne kao 14 dana od transfera bi trebala dobiti ako nije uspjelo i kad dobijem M da im javim, a ne dobijem betu da vadim tek 21.6 i onda im se isto javim za prvi pregled. To moram kod svog vaditi kao da ne putujem. A sta je najgluplje ako vadim 21 nalaze cu dobiti tek 27 jer je produzeno vikend. Al mislim da cu ja ako ne dobim M raditi test, a betu ici vaditi 19-20.6 jer mi je glupo cekat nalaze 5 dana bespotrebno. U Rijeci imaju vas dug period za cekat betu, to ono da doslovce poludimo od cekanja. Iako mi je moja dr.opce savjetovala da cak i ako dobijem M odem vaditi betu za svaki slucaj jer meni se zadnji put dogodilo da sam imala M a bila trudna nisam znala dok 20 dana kasnije nisam spontani imala.Nikakvih simptoma trudnoce nis, normalna menga, pa kao ako ne bude mi gin htjela dat uputnicu da dodjem k njoj pa da ce vec nesto izmislit da ima opravdanje za me poslat vaditi betu ona. Sreca pa mi je ta dr.odlicna zenska puna razumjevanja.
Kako si ti sada.. proslo krvarenje?
Je, proslo je hvala Bogu. Dobro sam sad i psihicki i fizicki.
❤N i V💙
waithing, ja sam s utrogestanom krenula kad je potvrdjena ovulacija 3x1, a onda nakon FET-a 3x2!
Cure, bila sam jutros na pregledu i kuca srce 😊 imam ogroman hematom tako da je krvarenje od njega, mirovanje i kontrola za dva tjedna!
url=https://lilypie.com]
Du cestitam!
Grizli, ti mozes privatno i prije vaditi. Tako dugo traze bas zbog biokemijskih itd. Tad ako imas dobru betu se vec zna da je trudnoca.
waithing, ja sam s utrogestanom krenula kad je potvrdjena ovulacija 3x1, a onda nakon FET-a 3x2!
Cure, bila sam jutros na pregledu i kuca srce 😊 imam ogroman hematom tako da je krvarenje od njega, mirovanje i kontrola za dva tjedna!
Jejjjjjj a srcekooo malooo 😍😍😍 a bit ce sve super samo odmaraj i miruj 😘😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji