Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    truskawka
    05. Lipanj 2018. 07:04

Pikica89

Pozzdrav cure ne mogu sve poloviti di, tko, šta…želim srecu svima koji cekaju betu i drzimm figeee i onim curama koje idu u postupak da im ide sve po planu.
    Evo ja dna bila na uzv 13tjedana trudna bebica superr napreduje i sve je u najboljem redu..šaljem 😘😘😘😘😘😘

Super draga. Bas mi je drago da si nam javila lijepe vijesti. Uzivajte ti i bebica 😘😘😘

❤N i V💙

• Babylove
    05. Lipanj 2018. 07:41

Grizli

Babylove ja sam imala mali pritisak nekih 24h nakon transfera i to je to. Sretno do bete da bude lijepa i velika

Hvala ti... odbrojavano zajedno... drzim ti 🤞🤞🤞 da ovaj put uspije 😊
    Pikica sretno dalje i uzivaj 💖

• Babylove
    05. Lipanj 2018. 07:42

truskawka

Pikica89

Pozzdrav cure ne mogu sve poloviti di, tko, šta…želim srecu svima koji cekaju betu i drzimm figeee i onim curama koje idu u postupak da im ide sve po planu.
    Evo ja dna bila na uzv 13tjedana trudna bebica superr napreduje i sve je u najboljem redu..šaljem 😘😘😘😘😘😘

Super draga. Bas mi je drago da si nam javila lijepe vijesti. Uzivajte ti i bebica 😘😘😘

Kako si ti sada..  proslo krvarenje?

Grizli
    05. Lipanj 2018. 07:48

Babylove ti ces prije mene na kraju znat rezultat jer ti cadis betu za 12 dana, a ja tek 21. Ne znam zasto mi u Ri vadimo betu tek 20 dana nakon et

• Babylove
    05. Lipanj 2018. 07:53

Grizli

Babylove ti ces prije mene na kraju znat rezultat jer ti cadis betu za 12 dana, a ja tek 21. Ne znam zasto mi u Ri vadimo betu tek 20 dana nakon et

21? Jesi li sigurna da si dobro cula... ma mozes ti otici prije.. nema potrebe tako cekati... trazi svoga gin. Uputnicu i kod sebe vadi... ja necu ici vaditi u zg vec tu... iako za 12 dana taman trebam dobiti.. a taj 12 dan pada u subotu.. tako sa cu vidjeti dali cu mozda ici vaditi 11 dan ili 14dan

Grizli
    05. Lipanj 2018. 08:53

Ne kao 14 dana od transfera bi trebala dobiti ako nije uspjelo i kad dobijem M da im javim, a ne dobijem betu da vadim tek 21.6 i onda im se isto javim za prvi pregled. To moram kod svog vaditi kao da ne putujem. A sta je najgluplje ako vadim 21 nalaze cu dobiti tek 27 jer je produzeno vikend. Al mislim da cu ja ako ne dobim M raditi test, a betu ici vaditi 19-20.6 jer mi je glupo cekat nalaze 5 dana bespotrebno. U Rijeci imaju vas dug period za cekat betu, to ono da doslovce poludimo od cekanja. Iako mi je moja dr.opce savjetovala da cak i ako dobijem M odem vaditi betu za svaki slucaj jer meni se zadnji put dogodilo da sam imala M a bila trudna nisam znala dok 20 dana kasnije nisam spontani imala.Nikakvih simptoma trudnoce nis, normalna menga, pa kao ako ne bude mi gin htjela dat uputnicu da dodjem k njoj pa da ce vec nesto izmislit da ima opravdanje za me poslat vaditi betu ona. Sreca pa mi je ta dr.odlicna zenska puna razumjevanja. 

truskawka
    05. Lipanj 2018. 08:59

Babylove

truskawka

Pikica89

Kako si ti sada.. proslo krvarenje?

Je, proslo je hvala Bogu. Dobro sam sad i psihicki i fizicki. 

❤N i V💙

du1988
    05. Lipanj 2018. 09:03

waithing, ja sam s utrogestanom krenula kad je potvrdjena ovulacija 3x1, a onda nakon FET-a 3x2!
    Cure, bila sam jutros na pregledu i kuca srce 😊 imam ogroman hematom tako da je krvarenje od njega, mirovanje i kontrola za dva tjedna!

url=https://lilypie.com]

• Kengurica
    05. Lipanj 2018. 09:36

Du cestitam!
    Grizli, ti mozes privatno i prije vaditi. Tako dugo traze bas zbog biokemijskih itd. Tad ako imas dobru betu se vec zna da je trudnoca. 

Pikica89
    05. Lipanj 2018. 09:42

du1988

waithing, ja sam s utrogestanom krenula kad je potvrdjena ovulacija 3x1, a onda nakon FET-a 3x2!
    Cure, bila sam jutros na pregledu i kuca srce 😊 imam ogroman hematom tako da je krvarenje od njega, mirovanje i kontrola za dva tjedna!

Jejjjjjj a srcekooo malooo 😍😍😍 a bit ce sve super samo odmaraj i miruj 😘😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.