Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Beba
    03. Lipanj 2018. 17:05

Babylove

Wonderland19

Babylove, pa mi smo bile cimerice u petak! bas ni je uzasno zao da je sve tako ispalo! Sta su rekli danas?

Jos sam te htjela pitati dali jesi to ti kada si pricala kako si prosla u prijasnjim postupcima….
    Ja evo danas zvala.. sutra transver.. ipak du dvije 😍😍 jedna odlicna jedna vrlodobra… nadam se da ce biti i sutra tako da nece nista promijeniti.. ne zelim se previse veseliti ali jace je od mene.. danas samo opet plakala od srece 😂😂😂 kakva je kod tebe situacija?
    Gonal sretno ti 🤞🤞Trusk samo laganini i odmaraj 💖Grizli 🤞🤞🤞 da beta bude uskoro pozitivnaDu i ti miruj 💖💖Beba kada opet ides u postupak? Mozda si pisala ali sam se pogubila…Ispricavam se ako sam nekoga zaboravila… cini mi se da imamo novu curu pa dobro dosla 😊😊Svima zeli srecu 💖💖

Babylove pa to su odlične vijesti baš sam sretan zbog tebe,ma budući da nisam sa dr ništa konkretno dogovorila ić ću ovaj mj opet u prirodni i u međuvremenu razgovarat sa dr o stimuliranog ako ne uspije ovaj put.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Beba
    03. Lipanj 2018. 17:07

Norules

Grizli

Truska super da nema vise sukrvice. Nadam se sa ce tako i ostat. Cure koje imate krvarenja cisto informativno jeste vi na progesteronu u tabletama ili gelu. Procitala rad da je puno cesce krvarenje prije potvrde bete kod progesterona u gelu, al da to ne utjece na sam ishod uspjeha ivf.
    Gonal super vjesti nadam se sa ce se sad lijepo oploditi i dalje dijeliti. Sretno do utorka da izdrzis cekanje i da nemas bolovo nakon punkcije.

Ja sam jucer imala tamno smedi spotting od crinona,danas nista pa sta god to bilo

Vjerujem da je to dobar znak🤞🤞

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Grizli
    03. Lipanj 2018. 17:15

Babylove pa to su odlicne vjesti. Vidis da na kraju su se 2 izborile da im ti budes mama. 🤗🤗 Samo pozitivno draga, sve ce biti super na kraju moramo vjerovati. Sretno sutra i do velike bete. Obe ce ti vratiti? 
    Norules po meni je to onda ti bilo mozda implementacijsko. 🤞🤞🤞 za betu!

• Babylove
    03. Lipanj 2018. 17:36

Grizli

Babylove pa to su odlicne vjesti. Vidis da na kraju su se 2 izborile da im ti budes mama. 🤗🤗 Samo pozitivno draga, sve ce biti super na kraju moramo vjerovati. Sretno sutra i do velike bete. Obe ce ti vratiti?
    Norules po meni je to onda ti bilo mozda implementacijsko. 🤞🤞🤞 za betu!

Da da oboje vracaju i nadamo se najboljemu.. ali kazem jos nije nista sigurno.. necu se puno vesiliti jer u trenu se sve okrene... malo me muci sto me jos boli od punkcije i sto imam smedi iscjedak tu i tamo.. razmisljam da mi je to od duphastona.. a vidjeti cemo sve sutra 💖
    Beba hvala ti.. drzim 🤞🤞 da uspije u prirodnom 😊

Grizli
    03. Lipanj 2018. 18:45

Beba drzim 🤞🤞 da uspije sad u prirodnom i da sve bude super. 
    Babylove samo pozitivno budemo skupa cekale betu i krizale dane. 

• Wonderland19
    03. Lipanj 2018. 19:18

Drzim fige!! Mi smo od 8 oocita dobili 6 oplodenih, 4odlicna 2 vrlodobra! Meni ce bit u srijedu transfer

Pikica89
    03. Lipanj 2018. 20:03

truskawka

Hvala vam drage moje na podrsci..bila sam na hitnoj. S bebicama je sve u redu, ali kaze da mi je posteljica dosta nisko..e sad, kaze da se ne moram nista zabrinjavati da ce se ona itako srediti kak bude trudnoca odmicala. Eto, drago mi je da je sve u redu. Bolje da sam isla neg da si razbijam glavu sta i kako. Sutra cu nazvati svog dr da se dog s njim sta dalje iako mi je dr na hitnoj rekao da sve nastavim kao i do sad i mirovanje, naravno.

draga dobro da je sve oke proslo tek sam sad procitala da si malo prokrvarila al super da si isla odmah na hitnu tak je najbolje..  Ne brini biti ce sve u redu.Mene isto evo par dana malo dolje zateze sutra imam pregled nadam se da je sve u redu da se to samo maternica siri ... Ugl javim sutra kak je bilo na pregleduu 😘😘😘😘😘

03. Lipanj 2018. 20:16

Ma i ja se mislim mozda implantacijsko al se ne zelim nadat previse nego cekat betu i to je to
    Njak njak i didi gdje ste?ima li simptoma ?znam da ste cekalice ko i ja
    Wonderland super rezultat!!!
    Babylove samo pozitivno i sretno sutra!!! 

• njaknjak
    03. Lipanj 2018. 20:35

Norules

Ma i ja se mislim mozda implantacijsko al se ne zelim nadat previse nego cekat betu i to je to
    Njak njak i didi gdje ste?ima li simptoma ?znam da ste cekalice ko i ja
    Wonderland super rezultat!!!
    Babylove samo pozitivno i sretno sutra!!!

Evo citam vas pomalo, ne ukljucujem se. Samo cekam...u fazi sam hibernacije. Samo lezim i vrtim po internetu simptome i to i svaki puta zakljucim da to nista nema smisla ali vrag ne da mira. Opet uzmem mobitel i citam. Kod mene sve isto danima. Desni jajnik boli ili nesto ispod jajnika. Danas mi je 7.dnt

03. Lipanj 2018. 20:58

Ha ha,znam tako i ja samo po tom netu vrtim ko da cu saznat nesto sto ne znam i ko da ce vrijeme brze proc umjesto da se zaokupimo necim drugim,a za jajnik ne znam,mozda od punkcije jos reagira

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.