Drzim fige!! Mi smo od 8 oocita dobili 6 oplodenih, 4odlicna 2 vrlodobra! Meni ce bit u srijedu transfer
Bas mi je drago... drzim 🤞🤞 da sve prođe kako treba 💖💖
Joj drage stalno vas pratim i zahvalna sam na odgovorima... svima zelim puno srece...
U koliko sati/koje doba dana obično bude transfer? I ako 3 dan nakon punkcije trebamo zvati- jel moguće da taj isti dan bude ili to obično čeka?
Ha ha,znam tako i ja samo po tom netu vrtim ko da cu saznat nesto sto ne znam i ko da ce vrijeme brze proc umjesto da se zaokupimo necim drugim,a za jajnik ne znam,mozda od punkcije jos reagira
Punkcija mi je bila jos u veljaci, tek sad sam imala transfer. Ne vjerujem da je od transfera? Joj...
Lolla, transfer ti barem u Petrovoj bude ujutro oko 08,30. Sad ti dalje ne znam...ja sam odmah znala da ce moje smrznuti
A hvala hvala! Nakon one katastrofe da folikuli nisu rasli pa da uopce nece bit transfer ovo nas je stvarno jako jako razveselilo! Pa dalje sad kako bude...
Meni u vinogradakoj su rekli transfer oko 12 i zovemo ih odmah sutra dan nakon punkcije da privjerimo situaciju.
Babylove sretno i cuvaj svoje dvije mrve! 😘
Budemo betu skupa cekale 😊
Beba…
Zao mi je zbog bete… Ali sretno i hrabro dalje…. 😘
Hvala ti draga! Kako si ti? Imaš li nešto u planu?
Evo dogovorila zadnji stimulirani u 6 mj... Pa cemo vidjeti sto ce biti... Nadam se najboljem a biti ce sta bude... Vec sam otupila od ovog svega... I lagano mi dosta... Doslovno odradim jos ovaj i odmor od mpo.... 🙄🙄
Za postupke se uvijek moras ranije s njima dogovoriti pogotovo stimulirani jer narucuju lijekove po tome.. Ili to dogovoris na transferu ili na konzultacijama nakon neuspjelog transfera...
Mozda bolje na konzultacijama iako gubi vremena.. Ali onako u transfer odmah ides s pretpostavkom da nista od toga....
Svim curama zelim srecu... ❤️❤️
Hej curke nadam se da ste sve super dobro, one koje su krvarile da visene krvare, a one koje cekaju transfer ili punkciju da nisu previse uznemirene. 😀 kako ste danas zenske?
Ja evo nis ne osjecam, muz je uznemiren i nestrpljiv, a ja mislim da je dobra stvar da nis ne osjecam jos jer je tek 2 dana od transfera proslo. Mislim da je jos prerano za ista. Jel znate mozda koliko dana nakon ET se moze ocekivat implantacija ako do nje dodje? Malo osjecam griznju savjest jer idem danas na posao, doduse samo pola radnog vremena i to samo ured i rad sa ljudima, nis tesko ni komplicirano, al naravno mozak ne moze a da ne brine.
Hej jutro cure,i ja sam se malo isključila,citam vas ali nemam komentara, naravno da svima zelim plusice heh kao i sebi samoj.od simptoma samo cice i dalje bole ali dolje bas i ne vise kao da je vrijeme stalo danas mi je 9dnt u srijedu bi napravila test u petak vadim betu.vec mi je lagano dosta tog iščekivanja
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Ajme, imam osjećaj da svaki put kada dođem ovdje toliko toga propustim! Baby, drži se, sve će biti u redu!
Vidim da je sve donekle pod kontrolom kod svih vas.. Bit će, samo pozitiva
Mene zanima da li ste išle odmah na bolovanje ili godišnji kad ste išle u postupak ili se može normalno funkcionirati na lakšim poslovima blizu kući?
Ajme, imam osjećaj da svaki put kada dođem ovdje toliko toga propustim! Baby, drži se, sve će biti u redu!
Vidim da je sve donekle pod kontrolom kod svih vas.. Bit će, samo pozitiva
Mene zanima da li ste išle odmah na bolovanje ili godišnji kad ste išle u postupak ili se može normalno funkcionirati na lakšim poslovima blizu kući?
Ja sam isla zbog prirode posla koji radim. Dosta sam fizicki aktivna pa se ne zelim dovoditi u situaciju da pozalim. Mene ne i nakon punkcije bolilo dosta dugo. Bar tjedan dana. A sad nakon transfera ne mrdam od kuce osim lagano po dvoristu. Ne mogu docekati betu
Sortiraj odgovore
Najstariji