Meni je osobno jako zasmetalo prvo sto nisam mogla bar na dan planiranog transfera dobiti info dal ga imam ili nemam. Eto barem da znam dal dolaziti ili ne jer suludo je voziti se 150km da ti oni kazu a sorry nista ovaj put. Al takva im je politika. Nisam iskreno bila ni za opciju da ih svaki dan zovem jer mislim da bi me bas uznemirilo da mi kazu jedan dan super, drugi strasno,trevi opet super ko sto se babylove dogadjalo mislim da bi izludila. Al info na dan transfera mogu dati.
Plan mi je nekako oko 14dnt ici zicat uputnicu za vaditi krv pa da znam i tako cu onda trebat ako sam trudna novu dozu crinone gela jer u kutiji ih je 15 komada, a stvarno je suludo to stavljat ako nema T. Pa ponoviti 21.6 da za Rijeku imam taj nalaz naravno ako prvi bude pozitivan.
Du
aaaa malo srceko kuca.,bravo! Mene danas na momente boli kao da cu svaki cas dobiti necu ni izdrzati do bete.cure Babylove i Grizli neka bete budu velike,.
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Ivy88 FET u prirodnom ili cijeli prirodni postupak?
FET u prirodnom…
Cestitam Ivy!
I meni ce sad pokusati fet u prirodnom cikusu.
Reci mi molim te kad se krece s utrogestanom u prirodnom fet-u?
Nezz kako u kojoj bolnici..ja sam u petrovoj bila...cekali smo prirodnu ovulaciju,tad sam mislila da cu poludit jedno tjedan dana sam isla svaki dan na uzv dok nisam ovulirala...cim su vidjeli da je bila ovulacija pocela sam s utricima 3x2 i peti dan transfer i nastavljas s utricima i ja sam po prvom postupku pocela sa folacinom 1x1...
Du pa to je fantasticno. Bas mi je drago. Nek malo srceko samo kucka i raste. Zelim ti urednu i sretnu trudnocu.
Curke meni je 3 dnt, malo sam se uplasila jutros moram priznat.Osjecam kao da mi neko drzi prst stisnut recimo 7-8 cm ispod pupka u lijevo, nije bol, nego bas ko da me nesto stisce konstantan osjecaj. Strah me da mi nije sto sa tim lijevim jajnikom di je bila punkcija. Mislila sam da necu panicariti uopce ovaj put, al ovo nikad nisam osjetila pa povezujem to sa punkcijom.
Tako je i meni bilo nakon transfera,a punkciju sam imala par mj.prije...tako da mislim da ti nije od punkcije...vec da se bebica hvata...mene je taj osjecaj pratio sve do bete i jos ga osjetim povremeno...a trudna 8 tjedana...misli pozitivno i bit ce sve supic...drzim fige da je kao i meni...❤
Hej, ja koristim utrogestan vaginalno po preporuci dr od punkcije i par h nakon transfera sam stavila vaginaletu i vidim prozirno-smeckasta sluz
nate li je li to normanno? ok? itko imao iskustvo? van sebe sam...
Hej, ja koristim utrogestan vaginalno po preporuci dr od punkcije i par h nakon transfera sam stavila vaginaletu i vidim prozirno-smeckasta sluz
nate li je li to normanno? ok? itko imao iskustvo? van sebe sam…
Draga i ja sam imala tako nakon transfera,normalno je jer meni je transfer bio malo bolan jer nije dr.mogla uci s iglom u cerviks dodje na pola puta i stane uplašila sam se da nece biti ništa, ali ipak je uspjela bilo mi je bolno i morala sam bit u nekom cudnom položaju jer mi je maternica zavaljena.,tako da mozda z du te malo povrijedili pa zato imas mslo smedjeg.ne brini
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
nate li je li to normanno? ok? itko imao iskustvo? van sebe sam…
Draga i ja sam imala tako nakon transfera,normalno je jer meni je transfer bio malo bolan jer nije dr.mogla uci s iglom u cerviks dodje na pola puta i stane uplašila sam se da nece biti ništa, ali ipak je uspjela bilo mi je bolno i morala sam bit u nekom cudnom položaju jer mi je maternica zavaljena.,tako da mozda z du te malo povrijedili pa zato imas mslo smedjeg.ne brini
Hvala ti puno!!!! Kod mene isto nisu uspjeli doći odmah pa su nešto kombinirali... baš si me smirila! :)
I ono što i znate - budite smirene i sve će biti kako treba. To kažem baš sada kada sam se uznevjerila jer me zbog nepotrebne panike počelo boliti - sreća na komentaru :)
Mi smo (pretežno ) bili smireni i pustili stvari da idu - čak i nakon info da je od 10+ jajnih stanica samo jedna uspjela, opet sreća - ide se dalje! Ženica prije mene je imala dvije js i obje su uspjele!
Jako je važno rasčistiti glavu koliko god je moguće i kad god bude teško naći neku svoju tehniku za micanje misli. Vidite da nas je puno :) I sve nas čekaju naše
Ivy88 hvala za info i ostale cure. Bas ste me smirile da se ne brinem bespotrebno. Vec sam imala crni scenari u glavi da sam dobila neku upalu, zakompliciralo se nakon punkcije... Bla bla bla klasika moja kad ne znam sto je odmah crnjava. Sve cu prihvatiti i potrpiti za malo srceko da zakuca vec jednom.
Beba uuu sretno! Da do mog postupka ti budes trudnica pa ja preuzmem stafetu.
Grizli mislim da ne govore je neki embriji jos mogu otpast do 5. dana, ali razumijem te. Nekad kazu, nekad ne i naravno da to covjeka zivcira.
Cure, imam jedno pitanje. Od punkcije imam jake bolove i stalne grceve, kad dotaknem trbuh imam osjecaj da diram po zivoj rani. Bas sam ovaj put lose od punkcije i nikako se ne osjecam. Jedva hodam od bolova. Sto mislite bili trebala otic na hitnu?
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji