Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Diana30
    04. Lipanj 2018. 12:57

Meni neki vrag nije dao mira i napravim test 9dnt negativan.sad sam u totalnoj komi,uzasno se osjecam sve mi je potonulo i ono malo nade sto imam. test vise neradim cekam petak i vec sam se pomirila da od postupka ništa

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

truskawka
    04. Lipanj 2018. 13:22

_lily_0

truskawka

Hvala vam drage moje na podrsci..bila sam na hitnoj. S bebicama je sve u redu, ali kaze da mi je posteljica dosta nisko..e sad, kaze da se ne moram nista zabrinjavati da ce se ona itako srediti kak bude trudnoca odmicala. Eto, drago mi je da je sve u redu. Bolje da sam isla neg da si razbijam glavu sta i kako. Sutra cu nazvati svog dr da se dog s njim sta dalje iako mi je dr na hitnoj rekao da sve nastavim kao i do sad i mirovanje, naravno.

Draga hvala bogu da je sve dobro bas mi je drago samo cuvaj svoje bebice…
    ja sam tak sva neka u strahu ko ce izdrzat 3 tjedna da vidim kako napreduje bebolino

Ajme draga znam kak ti je..ali izdrzi nekako..meni je od uzv do uzv uzasno tesko cekati svaki puta..prva dva tri dana je dobro mirna sam i onda opet iscekivanje i nervoza i strah..jooj..i taman sam se sad malko opustila i eto onda me krv iznenadi..ahh..
    Ja ti svaki slobodan trenutak (a imam ih puuunoo 😂😂) stavim ruke na trbuh i pricam s bebicama..nekako se onda osjecam smireno..

❤N i V💙

truskawka
    04. Lipanj 2018. 13:26

Didi28

Meni neki vrag nije dao mira i napravim test 9dnt negativan.sad sam u totalnoj komi,uzasno se osjecam sve mi je potonulo i ono malo nade sto imam. test vise neradim cekam petak i vec sam se pomirila da od postupka ništa

Bas mi je zao, ali ne gubi nadu, mozda je ipak prerano ili je mozda test neispravan..cekamo s tobom petak 😘

❤N i V💙

_lily_0
    04. Lipanj 2018. 13:31

Du  pa ajmo rec dobro 
    Mene grudi malo bole malo ne a mucnine 2 dana nisam sebi mogla doc a ova sad dva dana muka mi je stalno al uspijevam da ne povratim... nakon onoga nije bilo krvi od jucer nema nikakvog iscjetka ali eto vidicemo iako sam uzasno nervozna jer neznam kako cu uspijet docekat 3 tjedna  a iskreno mislim da cu ja prije otic privatno na ultrazvuk da vidim jel sve ok necu moc docekat... sretno sutra iako znam da ce bit sve u redu 😍....
    Truskawka 
    A da klasika nasa uvjek smo u nekom grcu i strahu a kAko i nebi bile nakon svega , a tako i treba samo ti njima pricaj reci mi jel normalno nekad imat jace mucnine nekad ful slabije... recimo grudi su me prije jako bolile sad skoro nista skroz malo 

• Babylove
    04. Lipanj 2018. 13:38

Curke evo meni ma kraju vracena 2 odlicna.. za 12 dana vadim betu.. tko ce docekati... strah i nada su tu...ali sve je u bozijim rukama... sekiracija pomoci nece kao ni suze ako ne bude nista... ali kao sto znamo sve je to jace od nas i treba vremena da nesto probavimo... pokusat cu biti sto optimisticnija a isto tako realna tako da nekako sto lakse podnesem izhod kakav bio... vec sam pocela muza mrcvarit i rekla mu da ima da svaki dan prica i ljubi trbuh 😂😂😂srijedu cu na posao i cetvrtak.. pa petak i sub opet ne radim jer sam vjenaca i krsna kuma... tako da ovaj tj ce nekako proci 😊😊 iduci opet radim pa cu zaokupiti misli...
    Didi bas mi je zao... ali svejedno cekamo petak i betu... zaboravila sam dali si u stimuliranom ili?

Srećica@
    04. Lipanj 2018. 13:44

Pozdrav cure. 
    Evo da prijavim danas idem na FET 2 blastice u 17 sati. To mi je drugi pokusaj prvi su bile trodnevne u stimuliranom.
    Držite fige

• njaknjak
    04. Lipanj 2018. 13:50

Srećica@ drzim ti fige 😉
    Didi28 to apsolutno nista ne znaci, danas je jos prerano. Izdrzi jos koji dan. Tako ja svaki dan sebi govorim. Ti si imala vise simptoma nego ja, u tvoje nekako vjerujem.

Beba
    04. Lipanj 2018. 13:58

Ivy88

Beba meni su vracali u stimuliranom i beta 0…sad su mi vratili u prirodnom i beta pozitivna…samo pozitivno misli i probaj se opustit…🤗❤

Ozbiljno?Baš si me obradovala,ma naravno nadam se opet,klasa optimist,ne postoji ništa drugo

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• Gonal
    04. Lipanj 2018. 14:01

Babylove

Curke evo meni ma kraju vracena 2 odlicna.. za 12 dana vadim betu.. tko ce docekati… strah i nada su tu…ali sve je u bozijim rukama… sekiracija pomoci nece kao ni suze ako ne bude nista… ali kao sto znamo sve je to jace od nas i treba vremena da nesto probavimo… pokusat cu biti sto optimisticnija a isto tako realna tako da nekako sto lakse podnesem izhod kakav bio… vec sam pocela muza mrcvarit i rekla mu da ima da svaki dan prica i ljubi trbuh 😂😂😂srijedu cu na posao i cetvrtak.. pa petak i sub opet ne radim jer sam vjenaca i krsna kuma… tako da ovaj tj ce nekako proci 😊😊 iduci opet radim pa cu zaokupiti misli…
    Didi bas mi je zao… ali svejedno cekamo petak i betu… zaboravila sam dali si u stimuliranom ili?

Sretno i drzim 🤞🤞za veliku betu😘

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

Diana30
    04. Lipanj 2018. 14:10

Babylove

Curke evo meni ma kraju vracena 2 odlicna.. za 12 dana vadim betu.. tko ce docekati… strah i nada su tu…ali sve je u bozijim rukama… sekiracija pomoci nece kao ni suze ako ne bude nista… ali kao sto znamo sve je to jace od nas i treba vremena da nesto probavimo… pokusat cu biti sto optimisticnija a isto tako realna tako da nekako sto lakse podnesem izhod kakav bio… vec sam pocela muza mrcvarit i rekla mu da ima da svaki dan prica i ljubi trbuh 😂😂😂srijedu cu na posao i cetvrtak.. pa petak i sub opet ne radim jer sam vjenaca i krsna kuma… tako da ovaj tj ce nekako proci 😊😊 iduci opet radim pa cu zaokupiti misli…
    Didi bas mi je zao… ali svejedno cekamo petak i betu… zaboravila sam dali si u stimuliranom ili?

Lijepo draga neka je sa srecom da ugledaš lijepu  betu.da bila sam u stimuliranom.a znam da mozda nista neznaci jer ima slučajeva test negativan a beta pozitivna tako da mozda ima jos nade.

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.