Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Lipanj 2018. 10:21

Grizli 2,3 dan ako je 5dt a 4,5 dan ako je 3dt bude implantacija,a za posao ne brini posto nije fizicki naporan,mozda i bolje da maknes malo misli od svega toga
    Njaknjak ti si fet imala,samo opusteno,jos je i bolja sansa kod feta kazu
    Didi evo i ja bez simptoma 7dnt,samo cice osjetljive al to je od crinona,ne znam samo cure dal je vama tvrd stomak dole,meni je a stolicu imam jos urednu sto pripisujem cikli

Beba
    04. Lipanj 2018. 10:53

s0102

Beba

s0102

Beba…
    Zao mi je zbog bete… Ali sretno i hrabro dalje…. 😘

Hvala ti draga! Kako si ti? Imaš li nešto u planu?

Evo dogovorila zadnji stimulirani u 6 mj… Pa cemo vidjeti sto ce biti… Nadam se najboljem a biti ce sta bude… Vec sam otupila od ovog svega… I lagano mi dosta… Doslovno odradim jos ovaj i odmor od mpo…. 🙄🙄

Za postupke se uvijek moras ranije s njima dogovoriti pogotovo stimulirani jer narucuju lijekove po tome.. Ili to dogovoris na transferu ili na konzultacijama nakon neuspjelog transfera…
    Mozda bolje na konzultacijama iako gubi vremena.. Ali onako u transfer odmah ides s pretpostavkom da nista od toga….

Svim curama zelim srecu… ❤️❤️

Molim Boga da uspije ovaj put,znam da je teško nadati se i vjerovati ali jednom mora biti . Pokušat ću u toku postupka sa dr dogovoriti se za stimulirani,jer i ona kaže da bi mogli tako unedogled budući da je jedan jajnik uvučen i onda ne mogu izvući folikul ako je o na njemu ,vidjet ćemo

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• njaknjak
    04. Lipanj 2018. 11:37

Norules

Grizli 2,3 dan ako je 5dt a 4,5 dan ako je 3dt bude implantacija,a za posao ne brini posto nije fizicki naporan,mozda i bolje da maknes malo misli od svega toga
    Didi evo i ja bez simptoma 7dnt,samo cice osjetljive al to je od crinona,ne znam samo cure dal je vama tvrd stomak dole,meni je a stolicu imam jos urednu sto pripisujem cikli

Da, fet iako ja ne znam sta to znaci 

Grizli
    04. Lipanj 2018. 11:38

Norules ja sam 3 dan imala transfer tako da znaci imam jos za cekat taj The Day ako do njega dodje. Dobro hvala za info. 
    Inace za tvrdi trbuh ja sam u sva 4 puta kad sam ostala trudna neporesedno pred M imala uzasno tvrd trnuh dole i osjecala se ko napuhano, a stolica normalna. Inace imam dosta jake trbusne misice al ovo mi je stalno izgledalo ko da su zategnuti na najjace. Tako da to je mozda super znak

Lolla_
    04. Lipanj 2018. 11:49

njaknjak

Lolla, transfer ti barem u Petrovoj bude ujutro oko 08,30. Sad ti dalje ne znam…ja sam odmah znala da ce moje smrznuti

Hvala :) potvrđujem ako bi nekoga zanimalo- u pravilu u jutrašnjim satima budu i transferi i punkcije. 

Imamo dva zametka :))))) transfer četvrti dan nakon punkcije 

04. Lipanj 2018. 12:08

njaknjak

Norules

Da, fet iako ja ne znam sta to znaci

Fet-frozen embryo transfer,znaci da ti je vracen odmrznuti zametak u tvom prirodnom ciklusu nakon ovulacije sto je opet nekako prirodnije za tijelo nego u stimuliranom et,ali opet kako za koga
    Grizli,hvala za info,vjerojatno previse trazim simptome pa ne znam,nema do vadenja bete

_lily_0
    04. Lipanj 2018. 12:12

Cureee sretno cekalicama bete da vam cim prije prode vrijeme, sretno curama kaj cekaju transver...
    Du kako si nam danas? Ti sutra ides na pregled ako se ne varam??? Sretnooo i tebi i javi nam sve

_lily_0
    04. Lipanj 2018. 12:17

truskawka

Hvala vam drage moje na podrsci..bila sam na hitnoj. S bebicama je sve u redu, ali kaze da mi je posteljica dosta nisko..e sad, kaze da se ne moram nista zabrinjavati da ce se ona itako srediti kak bude trudnoca odmicala. Eto, drago mi je da je sve u redu. Bolje da sam isla neg da si razbijam glavu sta i kako. Sutra cu nazvati svog dr da se dog s njim sta dalje iako mi je dr na hitnoj rekao da sve nastavim kao i do sad i mirovanje, naravno.

Draga hvala bogu da je sve dobro bas mi je drago samo cuvaj svoje bebice... 
    ja sam tak sva neka u strahu ko ce izdrzat 3 tjedna da vidim kako napreduje bebolino 

du1988
    04. Lipanj 2018. 12:44

_lily_0

Cureee sretno cekalicama bete da vam cim prije prode vrijeme, sretno curama kaj cekaju transver…
    Du kako si nam danas? Ti sutra ides na pregled ako se ne varam??? Sretnooo i tebi i javi nam sve

Sutra u 8.30 i ne mogu docekati!! 😊 jucer i danas je bilo minimalno smeckastog, krv se vise nije pojavljivala tako da se nadam da je to to! Da se ocistilo sto god je trebalo! Inace se dobro osjecam, mucnine su zanemarive, jedino me grudi svaki dan sve vise i vise bole 🙄 kako si ti? nije bilo vise krvi? i ja curama cekalicama drzim 🤞🤞

url=https://lilypie.com]

• Ivy88
    04. Lipanj 2018. 12:52

Beba meni su vracali u stimuliranom i beta 0...sad su mi vratili u prirodnom i beta pozitivna...samo pozitivno misli i probaj se opustit...🤗❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.