Hej jutro cure,i ja sam se malo isključila,citam vas ali nemam komentara, naravno da svima zelim plusice heh kao i sebi samoj.od simptoma samo cice i dalje bole ali dolje bas i ne vise kao da je vrijeme stalo danas mi je 9dnt u srijedu bi napravila test u petak vadim betu.vec mi je lagano dosta tog iščekivanja
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Ajme, imam osjećaj da svaki put kada dođem ovdje toliko toga propustim! Baby, drži se, sve će biti u redu!
Vidim da je sve donekle pod kontrolom kod svih vas.. Bit će, samo pozitiva
Mene zanima da li ste išle odmah na bolovanje ili godišnji kad ste išle u postupak ili se može normalno funkcionirati na lakšim poslovima blizu kući?
Ajme, imam osjećaj da svaki put kada dođem ovdje toliko toga propustim! Baby, drži se, sve će biti u redu!
Vidim da je sve donekle pod kontrolom kod svih vas.. Bit će, samo pozitiva
Mene zanima da li ste išle odmah na bolovanje ili godišnji kad ste išle u postupak ili se može normalno funkcionirati na lakšim poslovima blizu kući?
Ja sam isla zbog prirode posla koji radim. Dosta sam fizicki aktivna pa se ne zelim dovoditi u situaciju da pozalim. Mene ne i nakon punkcije bolilo dosta dugo. Bar tjedan dana. A sad nakon transfera ne mrdam od kuce osim lagano po dvoristu. Ne mogu docekati betu
Grizli 2,3 dan ako je 5dt a 4,5 dan ako je 3dt bude implantacija,a za posao ne brini posto nije fizicki naporan,mozda i bolje da maknes malo misli od svega toga
Njaknjak ti si fet imala,samo opusteno,jos je i bolja sansa kod feta kazu
Didi evo i ja bez simptoma 7dnt,samo cice osjetljive al to je od crinona,ne znam samo cure dal je vama tvrd stomak dole,meni je a stolicu imam jos urednu sto pripisujem cikli
Beba…
Zao mi je zbog bete… Ali sretno i hrabro dalje…. 😘
Hvala ti draga! Kako si ti? Imaš li nešto u planu?
Evo dogovorila zadnji stimulirani u 6 mj… Pa cemo vidjeti sto ce biti… Nadam se najboljem a biti ce sta bude… Vec sam otupila od ovog svega… I lagano mi dosta… Doslovno odradim jos ovaj i odmor od mpo…. 🙄🙄
Za postupke se uvijek moras ranije s njima dogovoriti pogotovo stimulirani jer narucuju lijekove po tome.. Ili to dogovoris na transferu ili na konzultacijama nakon neuspjelog transfera…
Mozda bolje na konzultacijama iako gubi vremena.. Ali onako u transfer odmah ides s pretpostavkom da nista od toga….
Svim curama zelim srecu… ❤️❤️
Molim Boga da uspije ovaj put,znam da je teško nadati se i vjerovati ali jednom mora biti . Pokušat ću u toku postupka sa dr dogovoriti se za stimulirani,jer i ona kaže da bi mogli tako unedogled budući da je jedan jajnik uvučen i onda ne mogu izvući folikul ako je o na njemu ,vidjet ćemo

url=https://lilypie.com]
DANTE
Grizli 2,3 dan ako je 5dt a 4,5 dan ako je 3dt bude implantacija,a za posao ne brini posto nije fizicki naporan,mozda i bolje da maknes malo misli od svega toga
Didi evo i ja bez simptoma 7dnt,samo cice osjetljive al to je od crinona,ne znam samo cure dal je vama tvrd stomak dole,meni je a stolicu imam jos urednu sto pripisujem cikli
Da, fet iako ja ne znam sta to znaci
Norules ja sam 3 dan imala transfer tako da znaci imam jos za cekat taj The Day ako do njega dodje. Dobro hvala za info.
Inace za tvrdi trbuh ja sam u sva 4 puta kad sam ostala trudna neporesedno pred M imala uzasno tvrd trnuh dole i osjecala se ko napuhano, a stolica normalna. Inace imam dosta jake trbusne misice al ovo mi je stalno izgledalo ko da su zategnuti na najjace. Tako da to je mozda super znak

Lolla, transfer ti barem u Petrovoj bude ujutro oko 08,30. Sad ti dalje ne znam…ja sam odmah znala da ce moje smrznuti
Hvala :) potvrđujem ako bi nekoga zanimalo- u pravilu u jutrašnjim satima budu i transferi i punkcije.
Imamo dva zametka :))))) transfer četvrti dan nakon punkcije
Da, fet iako ja ne znam sta to znaci
Fet-frozen embryo transfer,znaci da ti je vracen odmrznuti zametak u tvom prirodnom ciklusu nakon ovulacije sto je opet nekako prirodnije za tijelo nego u stimuliranom et,ali opet kako za koga
Grizli,hvala za info,vjerojatno previse trazim simptome pa ne znam,nema do vadenja bete
Cureee sretno cekalicama bete da vam cim prije prode vrijeme, sretno curama kaj cekaju transver...
Du kako si nam danas? Ti sutra ides na pregled ako se ne varam??? Sretnooo i tebi i javi nam sve
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji