Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Diana30
    04. Lipanj 2018. 08:41

Hej jutro cure,i ja sam se malo isključila,citam vas ali nemam komentara, naravno da svima zelim plusice heh kao i sebi samoj.od simptoma samo cice i dalje bole ali dolje bas i ne vise kao da je vrijeme stalo danas mi je 9dnt u srijedu bi napravila test u petak vadim betu.vec mi je lagano dosta tog iščekivanja

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

noisette
    04. Lipanj 2018. 09:24

Ajme, imam osjećaj da svaki put kada dođem ovdje toliko toga propustim! Baby, drži se, sve će biti u redu! 
    Vidim da je sve donekle pod kontrolom kod svih vas.. Bit će, samo pozitiva 
    Mene zanima da li ste išle odmah na bolovanje ili godišnji kad ste išle u postupak ili se može normalno funkcionirati na lakšim poslovima blizu kući?

• njaknjak
    04. Lipanj 2018. 10:18

noisette

Ajme, imam osjećaj da svaki put kada dođem ovdje toliko toga propustim! Baby, drži se, sve će biti u redu!
    Vidim da je sve donekle pod kontrolom kod svih vas.. Bit će, samo pozitiva
    Mene zanima da li ste išle odmah na bolovanje ili godišnji kad ste išle u postupak ili se može normalno funkcionirati na lakšim poslovima blizu kući?

Ja sam isla zbog prirode posla koji radim. Dosta sam fizicki aktivna pa se ne zelim dovoditi u situaciju da pozalim. Mene ne i nakon punkcije bolilo dosta dugo.  Bar tjedan dana. A sad nakon transfera ne mrdam od kuce osim lagano po dvoristu. Ne mogu docekati betu

04. Lipanj 2018. 10:21

Grizli 2,3 dan ako je 5dt a 4,5 dan ako je 3dt bude implantacija,a za posao ne brini posto nije fizicki naporan,mozda i bolje da maknes malo misli od svega toga
    Njaknjak ti si fet imala,samo opusteno,jos je i bolja sansa kod feta kazu
    Didi evo i ja bez simptoma 7dnt,samo cice osjetljive al to je od crinona,ne znam samo cure dal je vama tvrd stomak dole,meni je a stolicu imam jos urednu sto pripisujem cikli

Beba
    04. Lipanj 2018. 10:53

s0102

Beba

s0102

Beba…
    Zao mi je zbog bete… Ali sretno i hrabro dalje…. 😘

Hvala ti draga! Kako si ti? Imaš li nešto u planu?

Evo dogovorila zadnji stimulirani u 6 mj… Pa cemo vidjeti sto ce biti… Nadam se najboljem a biti ce sta bude… Vec sam otupila od ovog svega… I lagano mi dosta… Doslovno odradim jos ovaj i odmor od mpo…. 🙄🙄

Za postupke se uvijek moras ranije s njima dogovoriti pogotovo stimulirani jer narucuju lijekove po tome.. Ili to dogovoris na transferu ili na konzultacijama nakon neuspjelog transfera…
    Mozda bolje na konzultacijama iako gubi vremena.. Ali onako u transfer odmah ides s pretpostavkom da nista od toga….

Svim curama zelim srecu… ❤️❤️

Molim Boga da uspije ovaj put,znam da je teško nadati se i vjerovati ali jednom mora biti . Pokušat ću u toku postupka sa dr dogovoriti se za stimulirani,jer i ona kaže da bi mogli tako unedogled budući da je jedan jajnik uvučen i onda ne mogu izvući folikul ako je o na njemu ,vidjet ćemo

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• njaknjak
    04. Lipanj 2018. 11:37

Norules

Grizli 2,3 dan ako je 5dt a 4,5 dan ako je 3dt bude implantacija,a za posao ne brini posto nije fizicki naporan,mozda i bolje da maknes malo misli od svega toga
    Didi evo i ja bez simptoma 7dnt,samo cice osjetljive al to je od crinona,ne znam samo cure dal je vama tvrd stomak dole,meni je a stolicu imam jos urednu sto pripisujem cikli

Da, fet iako ja ne znam sta to znaci 

Grizli
    04. Lipanj 2018. 11:38

Norules ja sam 3 dan imala transfer tako da znaci imam jos za cekat taj The Day ako do njega dodje. Dobro hvala za info. 
    Inace za tvrdi trbuh ja sam u sva 4 puta kad sam ostala trudna neporesedno pred M imala uzasno tvrd trnuh dole i osjecala se ko napuhano, a stolica normalna. Inace imam dosta jake trbusne misice al ovo mi je stalno izgledalo ko da su zategnuti na najjace. Tako da to je mozda super znak

Lolla_
    04. Lipanj 2018. 11:49

njaknjak

Lolla, transfer ti barem u Petrovoj bude ujutro oko 08,30. Sad ti dalje ne znam…ja sam odmah znala da ce moje smrznuti

Hvala :) potvrđujem ako bi nekoga zanimalo- u pravilu u jutrašnjim satima budu i transferi i punkcije. 

Imamo dva zametka :))))) transfer četvrti dan nakon punkcije 

04. Lipanj 2018. 12:08

njaknjak

Norules

Da, fet iako ja ne znam sta to znaci

Fet-frozen embryo transfer,znaci da ti je vracen odmrznuti zametak u tvom prirodnom ciklusu nakon ovulacije sto je opet nekako prirodnije za tijelo nego u stimuliranom et,ali opet kako za koga
    Grizli,hvala za info,vjerojatno previse trazim simptome pa ne znam,nema do vadenja bete

_lily_0
    04. Lipanj 2018. 12:12

Cureee sretno cekalicama bete da vam cim prije prode vrijeme, sretno curama kaj cekaju transver...
    Du kako si nam danas? Ti sutra ides na pregled ako se ne varam??? Sretnooo i tebi i javi nam sve

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI