Hvala vam svima na podršci, divne ste test neradim vise mislim da cu u četvrtak ipak otici izvaditi betu nemogu čekati petak i 12dan bi se moralo nešto vidjeti,rekla sam sama sebi bufi jaka.ali ovo je jace od mene moram ja to isplakat jer takk mi je lakse pa krenut naprijed,vec imam plan za dalje sad cu se odmoriti preko ljeta pa po smrzlica u 9mj,cure koje cekate transfer . punkciju ili betu sretno i drzim fige da vam uspije.jednom mora i kod mene upaliti,
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
pozz; čitam vas već neko vrijeme i evo javljam se jer dijelimo isti problem:
ukratko moja priča; MM oligoastenozoospermia; ja na euthyroxu 0,25 .prije par dana prošli neslavno prvu ICSI..naime odlično sam reagirala na stimulaciju, punkcija bila 7 ocita od tog 5 jajnih stanica i sljedeći dan šok oplodila se samo jedna, a drugi dan javljaju da je i ta jedna propala..Taj dan kao da nam se cijeli svijet srušio jer uopće nije došlo do ET.
Imali još sličnih iskustava
sljedeći proces je u 10om mj
Ivy88 FET u prirodnom ili cijeli prirodni postupak?
Kengurice jesi ti ovaj mj u prirodnom? Ja isto krećem sa prirodnim,nadajmo se da će o bit na pravom jajniku 😝,majke mi postala sam ovisna o mpo,ne mogu a da se ništa ne događa dolje,moraju me bar 3 doktora mjesečno pregledat, inače se osjećam usamljeno😂😂😂

url=https://lilypie.com]
DANTE
pozz; čitam vas već neko vrijeme i evo javljam se jer dijelimo isti problem:
ukratko moja priča; MM oligoastenozoospermia; ja na euthyroxu 0,25 .prije par dana prošli neslavno prvu ICSI..naime odlično sam reagirala na stimulaciju, punkcija bila 7 ocita od tog 5 jajnih stanica i sljedeći dan šok oplodila se samo jedna, a drugi dan javljaju da je i ta jedna propala..Taj dan kao da nam se cijeli svijet srušio jer uopće nije došlo do ET.
Imali još sličnih iskustava
sljedeći proces je u 10om mj
Dobrodošla draga,nemoj se ništa bedirat zbog neuspjeha, imala si lijep broj stanica i nije mi baš jasno ako su radili icsi zašto se oplodila samo jedna.
Uglavnom pokušaj na to gledati smireno , zamisli to više kao maraton a ne sprint,uspjet će ,uživaj u ljetu a u 10 mj ponovno uđi u to smireno i sa pozitivnim mislima.

url=https://lilypie.com]
DANTE
Cure dali ste male pritisak dolje na dan transfera?
Da i to je moguce da ti potraje koji dan
Ja sam imala i kao male grcice uglavnom sve je to normalno... sretnooo😍😍
Hahahahah Beba. Cekam sljedecu mengu, ovu odlucila bila preskociti, ali ako bude sve kako treba krajem mjeseca krecem s prirodnjakom. Kad ti ocekujes mengu? Anavi ja imala 7 oocita, jedna oplodjena, jadno se dijelila i nije se primila.

Cure dali ste male pritisak dolje na dan transfera?
Da i to je moguce da ti potraje koji dan
Ja sam imala i kao male grcice uglavnom sve je to normalno… sretnooo😍😍
Hvala ti vec sam se uplasila da nesto ne stima...
Hvala vam cure svima... sada nestrpljivo cekamo betu 💖
Didi nije jos sve gotovo.. ali bez obzira na sve drzi se... kakav god ishod bio.... ja se ipak nadam da sj testic prerano nspravila 🤞🤞🤞
Anavi bas mi je zao da si tako prosla... toga je i mene bilo strah... u kojoj si bolnici?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji