Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Beba
    04. Lipanj 2018. 19:03

Kengurica

Ivy88 FET u prirodnom ili cijeli prirodni postupak?

Kengurice jesi ti ovaj mj u prirodnom?  Ja isto krećem sa prirodnim,nadajmo se da će o bit na pravom jajniku 😝,majke mi postala sam ovisna o mpo,ne mogu a da se ništa ne događa dolje,moraju me bar 3 doktora mjesečno pregledat, inače se osjećam usamljeno😂😂😂

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Beba
    04. Lipanj 2018. 19:08

anavi93

pozz; čitam vas već neko vrijeme i evo javljam se jer dijelimo isti problem:
    ukratko moja priča; MM oligoastenozoospermia; ja na euthyroxu 0,25 .prije par dana prošli neslavno prvu ICSI..naime odlično sam reagirala na stimulaciju, punkcija bila 7 ocita od tog 5 jajnih stanica i sljedeći dan šok oplodila se samo jedna, a drugi dan javljaju da je i ta jedna propala..Taj dan kao da nam se cijeli svijet srušio jer uopće nije došlo do ET.
    Imali još sličnih iskustava
    sljedeći proces je u 10om mj

Dobrodošla draga,nemoj se ništa bedirat zbog neuspjeha, imala si lijep broj stanica i nije mi baš jasno ako su radili icsi zašto se oplodila samo jedna.
    Uglavnom pokušaj na to gledati smireno , zamisli to više kao maraton a ne sprint,uspjet će ,uživaj u ljetu a u 10 mj ponovno uđi u to smireno i sa pozitivnim mislima. 

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• Ivy88
    04. Lipanj 2018. 19:14

Kengurica

FET u prirodnom...

• Babylove
    04. Lipanj 2018. 21:01

Cure dali ste male pritisak dolje na dan transfera?

_lily_0
    04. Lipanj 2018. 21:19

Babylove

Da i to je moguce da ti potraje koji dan 

Ja sam imala i kao male grcice uglavnom sve je to normalno... sretnooo😍😍

• Kengurica
    04. Lipanj 2018. 21:36

Hahahahah Beba. Cekam sljedecu mengu, ovu odlucila bila preskociti, ali ako bude sve kako treba krajem mjeseca krecem s prirodnjakom. Kad ti ocekujes mengu? Anavi ja imala 7 oocita, jedna oplodjena, jadno se dijelila i nije se primila.

• Babylove
    04. Lipanj 2018. 21:40

_lily_0

Babylove

Da i to je moguce da ti potraje koji dan

Ja sam imala i kao male grcice uglavnom sve je to normalno… sretnooo😍😍

Hvala ti vec sam se uplasila da nesto ne stima...
    Hvala vam cure svima... sada nestrpljivo cekamo betu 💖
    Didi nije jos sve gotovo.. ali bez obzira na sve drzi se... kakav god ishod bio.... ja se ipak nadam da sj testic prerano nspravila 🤞🤞🤞
    Anavi bas mi je zao da si tako prosla... toga je i mene bilo strah... u kojoj si bolnici?

Pikica89
    04. Lipanj 2018. 21:44

Pozzdrav cure ne mogu sve poloviti di, tko, šta...želim srecu svima koji cekaju betu i drzimm figeee i onim curama koje idu u postupak da im ide sve po planu. 
    Evo ja dna bila na uzv 13tjedana trudna bebica superr napreduje i sve je u najboljem redu..šaljem 😘😘😘😘😘😘

Grizli
    04. Lipanj 2018. 22:36

Babylove ja sam imala mali pritisak nekih 24h nakon transfera i to je to. Sretno do bete da bude lijepa i velika

04. Lipanj 2018. 23:57

Ivy88

Kengurica

FET u prirodnom…

Cestitam Ivy!
    I meni ce sad pokusati fet u prirodnom cikusu.
     Reci mi molim te kad se krece s utrogestanom u prirodnom fet-u?

waithing

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.