Du pa to je fantasticno. Bas mi je drago. Nek malo srceko samo kucka i raste. Zelim ti urednu i sretnu trudnocu.
Curke meni je 3 dnt, malo sam se uplasila jutros moram priznat.Osjecam kao da mi neko drzi prst stisnut recimo 7-8 cm ispod pupka u lijevo, nije bol, nego bas ko da me nesto stisce konstantan osjecaj. Strah me da mi nije sto sa tim lijevim jajnikom di je bila punkcija. Mislila sam da necu panicariti uopce ovaj put, al ovo nikad nisam osjetila pa povezujem to sa punkcijom.
Ne kao 14 dana od transfera bi trebala dobiti ako nije uspjelo i kad dobijem M da im javim, a ne dobijem betu da vadim tek 21.6 i onda im se isto javim za prvi pregled. To moram kod svog vaditi kao da ne putujem. A sta je najgluplje ako vadim 21 nalaze cu dobiti tek 27 jer je produzeno vikend. Al mislim da cu ja ako ne dobim M raditi test, a betu ici vaditi 19-20.6 jer mi je glupo cekat nalaze 5 dana bespotrebno. U Rijeci imaju vas dug period za cekat betu, to ono da doslovce poludimo od cekanja. Iako mi je moja dr.opce savjetovala da cak i ako dobijem M odem vaditi betu za svaki slucaj jer meni se zadnji put dogodilo da sam imala M a bila trudna nisam znala dok 20 dana kasnije nisam spontani imala.Nikakvih simptoma trudnoce nis, normalna menga, pa kao ako ne bude mi gin htjela dat uputnicu da dodjem k njoj pa da ce vec nesto izmislit da ima opravdanje za me poslat vaditi betu ona. Sreca pa mi je ta dr.odlicna zenska puna razumjevanja.
Na bi na tvom mjestu definitivno otisla vaditi betu ranije.. pa izludit ces od cekanja... i ja sam odlucila da i ako dobijem M betu cu ici vaditi.. moja kuma je normalnu M imala i bila trudna da nije ni znala... tako da za svaki slucaj... i vjerojatno cu ic vaditi 11 dan... ili cu napraviti test.. neznam vidjet cu... toliko ssm opet pozitivna a s druge strane toliko me je i strah razocarenja...
Trusk drago mi je to cuti.. 🤞🤞🤞🤞 sretno dalje da uzivas u trudnoci sa svojim mrvicama 💖💖
waithing, ja sam s utrogestanom krenula kad je potvrdjena ovulacija 3x1, a onda nakon FET-a 3x2!
Cure, bila sam jutros na pregledu i kuca srce 😊 imam ogroman hematom tako da je krvarenje od njega, mirovanje i kontrola za dva tjedna!
Cestitke draga .... zelim ti dalje urednu trudnocu i da taj hematom ne stvara probleme 💖
waithing, ja sam s utrogestanom krenula kad je potvrdjena ovulacija 3x1, a onda nakon FET-a 3x2!
Cure, bila sam jutros na pregledu i kuca srce 😊 imam ogroman hematom tako da je krvarenje od njega, mirovanje i kontrola za dva tjedna!
Cestitam draga neka ti ostatak trudnoce prode bez problema.. 😍❤️
Drage moje, zvala sam lab da vidim koliko je oplodjenih. Javila mi se "jakooo" uljudna biologica il sta vec tamo i rekla da imamo vise oplodjenih js i da je transfer u petak. Na moje pitanje koliko ih je oplodjenih rekla mi je da mi to ne smije rec, da cu bit upoznata s detaljima u petak. Sad Vas ja pitam, tko je ovdje lud i cije su to stanice da ja nebi smijela znat takve informacije?
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Gonal u pravilu se takve stvari govore osobno,npr mi u RI ne mozemo ni zvat da pitamo dali ima oplodenih sve ide osobno,ja sam poslije transfera morala opet doc da vidim koliko su ih smrznuli,a putujem 100 km
Grizli definitivno trazi uputnicu,moja gin je meni vec dala bez obzira na ove u RI,nema smisla toliko stavljati crinone ako nisi trudna jer on blokira menstruaciju,tako sam ja rekla svojoj
Drage moje, zvala sam lab da vidim koliko je oplodjenih. Javila mi se "jakooo" uljudna biologica il sta vec tamo i rekla da imamo vise oplodjenih js i da je transfer u petak. Na moje pitanje koliko ih je oplodjenih rekla mi je da mi to ne smije rec, da cu bit upoznata s detaljima u petak. Sad Vas ja pitam, tko je ovdje lud i cije su to stanice da ja nebi smijela znat takve informacije?
Draga mi u Ri,ne možemo ni zvat,dođemo tamo na dan eventualng transfera ii sestra kaže da nema još info ,neka pričekamo,da poludiš!
Svim trudnicama čestitam na 💓💓💓.
Kengurice dobila sam za vikend,i sad krećem ponovno ovaj vikend
url=https://lilypie.com]
DANTE
Sve ok, al jucer koje su zvale dobile su sve detaljne informacije. Ocito preko noci je izasao novi zakon. Al dobro, najbitnije da ih ima pa cemo lakse petak docekat
Zbilja glupo.. kako vam nesmiju ili nemogu reci... pa to su vase stanice... pa ne zive svi 5 min od bolnice pa da mogu dolaziti samo tako... nama u vinogradskoj embriologica sama sve kaze.. nju i zovemo da nam da inf...
Zbilja glupo.. kako vam nesmiju ili nemogu reci… pa to su vase stanice… pa ne zive svi 5 min od bolnice pa da mogu dolaziti samo tako… nama u vinogradskoj embriologica sama sve kaze.. nju i zovemo da nam da inf…
Meni je isto glupo ispalo jer su to moje stanice i imam pravo znat kako se odvija situacija. Ne zovem da vidim kako su od susjede i kako napreduju. Al sto ljudi, sto cudi. Bas me to naljutilo😈
Sortiraj odgovore
Najstariji