Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    03. Lipanj 2018. 11:35

Truska super da nema vise sukrvice. Nadam se sa ce tako i ostat. Cure koje imate krvarenja cisto informativno jeste vi na progesteronu u tabletama ili gelu. Procitala rad da je puno cesce krvarenje prije potvrde bete kod progesterona u gelu, al da to ne utjece na sam ishod uspjeha ivf. 
    Gonal super vjesti nadam se sa ce se sad lijepo oploditi i dalje dijeliti. Sretno do utorka da izdrzis cekanje i da nemas bolovo nakon punkcije. 

Beba
    03. Lipanj 2018. 11:44

Gonal

Curke, aspiracija prosla dobili smo 9 oocita to pise na papiru a biologica na hodniku mi je rekla imamo 9 js i od muza spermiogram se popravio skoro do savrsenstva. Sad treba cekat utorak da vidimo kakvo je stanje.
    Uglavnom, dobro se osjecam, boli me al izdrzavam. Ljubim Vas sve😘😘

Sretno!

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• Gonal
    03. Lipanj 2018. 11:47

Grizli

Truska super da nema vise sukrvice. Nadam se sa ce tako i ostat. Cure koje imate krvarenja cisto informativno jeste vi na progesteronu u tabletama ili gelu. Procitala rad da je puno cesce krvarenje prije potvrde bete kod progesterona u gelu, al da to ne utjece na sam ishod uspjeha ivf.
    Gonal super vjesti nadam se sa ce se sad lijepo oploditi i dalje dijeliti. Sretno do utorka da izdrzis cekanje i da nemas bolovo nakon punkcije.

Beba

Gonal

Curke, aspiracija prosla dobili smo 9 oocita to pise na papiru a biologica na hodniku mi je rekla imamo 9 js i od muza spermiogram se popravio skoro do savrsenstva. Sad treba cekat utorak da vidimo kakvo je stanje.
    Uglavnom, dobro se osjecam, boli me al izdrzavam. Ljubim Vas sve😘😘

Sretno!

Hvala curke😍

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

truskawka
    03. Lipanj 2018. 11:57

du1988

truskawka

I koliko vidim nema vise krvi, tj sukrvice.

Ja vec tjedan dana muku mucim s povremenim odljevima tamne krvi, a smeckasti iscjedak je prisutan stalno. samo prvi dan je bila svjeza krv i to sam otisla na hitnu. na pregledu je bilo sve ok, rekli su da opet dodjem samo u slucaju obilnog krvarenja i bolova. moram koristiti terapiju i rekli su mi da mirujem do iduceg pregleda…a mozes misliti kako mi je obzirom da je jos bilo rano za vidjet bebu, tek u utorak cu vidjet i nju i srceko…vjerujem da je sve ok iako me ovo vec lagano izludjuje.

Ajme..uzas..ne mogu si ni zamisliti u kakvoj si situaciji..ja inace nisam panicar i mislim da je sve u redu, ali opet ona doza straha je prisutna..mislim nije mi jasno zasto tako iz cista mira..mozda sam se previse micala ovih dana..al evo cekam na hitnoj pa cu bit pametnija poslje

❤N i V💙

03. Lipanj 2018. 12:16

Grizli

Ja sam jucer imala tamno smedi spotting od crinona,danas nista pa sta god to bilo

03. Lipanj 2018. 12:22

Beba

Ma gle,više mi je bilo stresno ono pokušavanjem doma,tako da mogu ja to još 100x ako treba,a šta se tiče stimulacije sigurno će bit minimalna. Ne brini za simptome,ja sam ih imala prvih 6 dana,a nisam ostala trudna,samo polako,navijam na najjače!

Ma kako god tebi pase,a stimulacija nije strasna,i ja sam dobila blagu radi pcos i sve je proslo glatko,sretno dalje sta god odlucila

• Manuella
    03. Lipanj 2018. 13:07

truskawka

du1988

truskawka

I koliko vidim nema vise krvi, tj sukrvice.

Ja vec tjedan dana muku mucim s povremenim odljevima tamne krvi, a smeckasti iscjedak je prisutan stalno. samo prvi dan je bila svjeza krv i to sam otisla na hitnu. na pregledu je bilo sve ok, rekli su da opet dodjem samo u slucaju obilnog krvarenja i bolova. moram koristiti terapiju i rekli su mi da mirujem do iduceg pregleda…a mozes misliti kako mi je obzirom da je jos bilo rano za vidjet bebu, tek u utorak cu vidjet i nju i srceko…vjerujem da je sve ok iako me ovo vec lagano izludjuje.

Ajme..uzas..ne mogu si ni zamisliti u kakvoj si situaciji..ja inace nisam panicar i mislim da je sve u redu, ali opet ona doza straha je prisutna..mislim nije mi jasno zasto tako iz cista mira..mozda sam se previse micala ovih dana..al evo cekam na hitnoj pa cu bit pametnija poslje

Sve Ce bit u redu ne brini...cim nije neko obilno krvarenje i bol mora bit u redu..bebice su vec velike nece njima malo krvi zasmetati😘😘😘

truskawka
    03. Lipanj 2018. 13:39

Hvala vam drage moje na podrsci..bila sam na hitnoj. S bebicama je sve u redu, ali kaze da mi je posteljica dosta nisko..e sad, kaze da se ne moram nista zabrinjavati da ce se ona itako srediti kak bude trudnoca odmicala. Eto, drago mi je da je sve u redu. Bolje da sam isla neg da si razbijam glavu sta i kako. Sutra cu nazvati svog dr da se dog s njim sta dalje iako mi je dr na hitnoj rekao da sve nastavim kao i do sad i mirovanje, naravno. 

❤N i V💙

du1988
    03. Lipanj 2018. 13:48

truskawka

Hvala vam drage moje na podrsci..bila sam na hitnoj. S bebicama je sve u redu, ali kaze da mi je posteljica dosta nisko..e sad, kaze da se ne moram nista zabrinjavati da ce se ona itako srediti kak bude trudnoca odmicala. Eto, drago mi je da je sve u redu. Bolje da sam isla neg da si razbijam glavu sta i kako. Sutra cu nazvati svog dr da se dog s njim sta dalje iako mi je dr na hitnoj rekao da sve nastavim kao i do sad i mirovanje, naravno.

Dobro je da si otisla da ne brines, drago mi je da je sve ok, a to za posteljicu sam citala da se ona podigne kako trudnoca odmice tako da vjerujem da ce biti sve ok! 

url=https://lilypie.com]

• Babylove
    03. Lipanj 2018. 15:13

Wonderland19

Babylove, pa mi smo bile cimerice u petak! bas ni je uzasno zao da je sve tako ispalo! Sta su rekli danas?

Jos sam te htjela pitati  dali jesi to ti kada si pricala kako si prosla u prijasnjim postupcima.... 
    Ja evo danas zvala.. sutra transver.. ipak du dvije 😍😍 jedna odlicna jedna vrlodobra... nadam se da ce biti i sutra tako da nece nista promijeniti.. ne zelim se previse veseliti ali jace je od mene.. danas samo opet plakala od srece 😂😂😂 kakva je kod tebe situacija?
    Gonal sretno ti 🤞🤞
    Trusk samo laganini i odmaraj 💖
    Grizli 🤞🤞🤞 da beta bude uskoro pozitivna
    Du i ti miruj 💖💖
    Beba kada opet ides u postupak? Mozda si pisala ali sam se pogubila…
    Ispricavam se ako sam nekoga zaboravila… cini mi se da imamo novu curu pa dobro dosla 😊😊
    Svima zeli srecu 💖💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.