Meni je isto bilo pisalo samo IVF,ali oni su na licu mjesta nakon sto je mm dao svoj uzorak odlučili da će raditi ICSI-za one koji me znaju sto to znaci-to je kada oni direktno stave spermij u jajnu stanicu,ne puste da se sama oplodi..prije postupka mi nisu ni spominjali da će to raditi,a hvala Bogu jesu jer pitanje dal bi se ta jedna jedina js sama uspjela oploditi..
Zenske evo samo da prijavim bila sam na uzv i sve je ok.. smirili su se folikulici pa se nadam da necu u hiper... doktori su jaaako jako pozitivni pa sam i ja sretna.. 😊 u pon idem opet pa cemo vidjeti opet sto dalje 💖
Zenske evo samo da prijavim bila sam na uzv i sve je ok.. smirili su se folikulici pa se nadam da necu u hiper… doktori su jaaako jako pozitivni pa sam i ja sretna.. 😊 u pon idem opet pa cemo vidjeti opet sto dalje 💖
Super...samo pozitiva i bit ce to sve oki...tebi su smanjili terapiju sto je odlicno i dobro reagiras...mene su namjerno pustili da odem u hiper zato sam pauzirala ciklus...a ti neces morati...sto je odlicno...samo polako i sretno...❤❤
Evo cure da javim da sam bila na uzv. Danas je 5+5 po zadnjoj mengi, vidi se jedna GV od 7 mm 😊 doktorica kaze da za sad sve djeluje uredno. Plod se jos ne vidi, mozda kaze jedna tockica al je bila skroz uz rub tako da nije sto posto sigurna. Rekla je da je jos rano, tako da cu vise znati na iducem uzv. Za sad je sve ok
url=https://lilypie.com]
Zenske evo samo da prijavim bila sam na uzv i sve je ok.. smirili su se folikulici pa se nadam da necu u hiper… doktori su jaaako jako pozitivni pa sam i ja sretna.. 😊 u pon idem opet pa cemo vidjeti opet sto dalje 💖
Super…samo pozitiva i bit ce to sve oki…tebi su smanjili terapiju sto je odlicno i dobro reagiras…mene su namjerno pustili da odem u hiper zato sam pauzirala ciklus…a ti neces morati…sto je odlicno…samo polako i sretno…❤❤
Zasto su te namjerno pustili da odes u hiper 🙉🙉🙉
Kuda ti ono ides?
Ja sam stvarno zadovoljna sa svima u vinogradskoj..
Du sretno dalje 💖💖 cestitke
Super…samo pozitiva i bit ce to sve oki…tebi su smanjili terapiju sto je odlicno i dobro reagiras…mene su namjerno pustili da odem u hiper zato sam pauzirala ciklus…a ti neces morati…sto je odlicno…samo polako i sretno…❤❤
Zasto su te namjerno pustili da odes u hiper 🙉🙉🙉
Kuda ti ono ides?
Ja sam stvarno zadovoljna sa svima u vinogradskoj..
Du sretno dalje 💖💖 cestitke
Zato jet sam kao i ti bila pred hiperom pa je dr.odlucila da bolje da odem u hiper da sto vise dobijem jaj.stanica da ih oplode i zalede pa ce ih vracati u ciklusima...i ja sam se slozila s tim...na kraju sam dobila 4 blastociste...u iducem ciklusu stimuliranom vratli dve,beta 0...pa sam zbog upale zuba i anitbiotika pauzirala tri ciklusa i sad mi vratili dve u prirodnom ciklusu,beta pozitivna...mislim da dr.odreduje,sam nezz po kojem pravilu kako za koju...inace sam u Petrovoj...vec 5 godina...
Evo cure da javim da sam bila na uzv. Danas je 5+5 po zadnjoj mengi, vidi se jedna GV od 7 mm 😊 doktorica kaze da za sad sve djeluje uredno. Plod se jos ne vidi, mozda kaze jedna tockica al je bila skroz uz rub tako da nije sto posto sigurna. Rekla je da je jos rano, tako da cu vise znati na iducem uzv. Za sad je sve ok
Supic draga...moja je 5mm...hehe...a kad opet ides na uzv,ja u cetvrtak...
Supic draga…moja je 5mm…hehe…a kad opet ides na uzv,ja u cetvrtak…
Ja idem 5.6.! Je li tebi spominjao sto za plod ili je isto bilo rano da se vidio?
url=https://lilypie.com]
Bravo Du👏👏 sretno dalje😘😘
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji