Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivana194
    24. Svibanj 2018. 12:09

Rayna

Ivana194

Rayna

Ivana194

Hej curke.. zene, buduce majke.. :-)
    Ja sam imala ovaj mjesec postupak i ovaj put izgleda neuspjesan.. To je vec peti po redu, dvije inseminacije, dva feta i ovaj zadnji je bio et, imam jos dvije blastociste zamrznute.. Znate li mozda koje bih pretrage mogla napraviti na svoju ruku privatno da povecam sanse mozda u ovom sljedecem fetu. Hormonalni status je u redu, spermiogram odican, jajovodi prohodni, brisevi u redu. Kad god pitam za nesto dalje svi govore da ne treba. Inace sam na sv. Duhu.. Hvala vam unaprijes..

Ja mislim da ne trebaš nista vise vaditi od nalaza.

aha, mislila sam da nebi bilo lose mozda nesto jer je vec dosta neuspjesnih postupaka.. hvala ti.. :)

Koliko je meni ginekologica rekla da mora biti sve svježe od nalaza. Npr. moj papa test je od 31.10.2017. i vazi jos. A sve ostalo mi je bilo otprilike 2-3 mjeseca staro. ma sve je to relativno…odgovora nema, svima sve savršeno od nalaza a neide! Ko ce ga znati…

ma i meni su nalazi svjezi i avaki put kad izvadim vrijede god dana i vec sam skoro tri god u tome al nista.. a bit ce valjda.. :) 

• Rayna
    24. Svibanj 2018. 12:24

Napravila test kućni, onu trakicu. Nista ne pokazuje. Najjeftiniji je test i nije prva mokraća ali mislim da sam trudna da bi pokazao ☹ 
    U ponedjeljak cu svakako izvadit betu i javiti na Vuk V., i pitala sam da li mogu odmah u proces rekla mi je da ne vec 1 mjesec pauza ali primaju do 8.7.

• Ivy88
    24. Svibanj 2018. 12:42

du1988

Ivy88

Hvala curke…Du1988 i meni menga zadnja 15.04….hehe…sad sam jos vise zbunjena…haha…transfer bio 06.05….a tebi?

Meni 8.5.! Sutra idem u 11.45 pa ti bas javim kakva je situacija 😀

Supicc..daa javi...mala smo razlika...jeiii...😃😃

Diana30
    24. Svibanj 2018. 13:14

Rayna

Napravila test kućni, onu trakicu. Nista ne pokazuje. Najjeftiniji je test i nije prva mokraća ali mislim da sam trudna da bi pokazao ☹
    U ponedjeljak cu svakako izvadit betu i javiti na Vuk V., i pitala sam da li mogu odmah u proces rekla mi je da ne vec 1 mjesec pauza ali primaju do 8.7.

Hej draga mislim da si prerano napravila test probaj opet u subotu pa ces vidjeti i najbolje onaj jutarnji urin. Ja sam prosla 2inseminacije i nista.i evo sad ivf.u subitu imam transfer sretno mozda kod tebe uspije inseminacija nikad se nezna drzi se

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

• Rayna
    24. Svibanj 2018. 13:32

Didi28

Rayna

Hej draga mislim da si prerano napravila test probaj opet u subotu pa ces vidjeti i najbolje onaj jutarnji urin. Ja sam prosla 2inseminacije i nista.i evo sad ivf.u subitu imam transfer sretno mozda kod tebe uspije inseminacija nikad se nezna drzi se

Hvala na riječima ohrabrenja. Probat cu u subotu ponovit ali sa jutarnjom mokracom. Ma i ljuta sam jer nerazumjem čemu inseminacija kad je spermiogram prelos?! Koliko znam Alebić j prije odmah sa takvim nalazima isao na ivf. 
    Inseminacija uspje tko ima vrlo dobar i odlican spermiogram. Ali ja ne pristajem vise na inseminaaciju i gubljenje vremena. 
    Sretno ti sa transferom i da bude pozitivan ishod 😀 

• Sss87
    24. Svibanj 2018. 15:50

Hej cure, danas prvi uzv i kucaju dva srca. :D Poljak mi racuna trudnocu od zadnje menstruacije pa sam po tome trudna 6tj. Sve ide po planu :D

du1988
    24. Svibanj 2018. 15:55

Sss87

Hej cure, danas prvi uzv i kucaju dva srca. :D Poljak mi racuna trudnocu od zadnje menstruacije pa sam po tome trudna 6tj. Sve ide po planu :D

Bravo! Cestitam, bas lijepa vijest 😍😍 koliko je proslo od transfera?

url=https://lilypie.com]

• Sss87
    24. Svibanj 2018. 15:58

du1988

Sss87

Bravo! Cestitam, bas lijepa vijest 😍😍 koliko je proslo od transfera?

Transfer bio 28.4 pa to je negdje oko 25 dana.

_lily_0
    24. Svibanj 2018. 16:03

NSss87

Cestitam predivna vijest😍

truskawka
    24. Svibanj 2018. 16:03

Sss87

Bravo, dobro nam dosla u trudnice 😘 stalno gledam kad ces javiti dal ih je dvoje. Cestitam 😘 
    Jos nek nam i druge dvije ili tri (koliko vas se javilo sa ultra velikim betama) jave da imaju dva srceka i bit ce pravi baby boom za 7-8 mj 🤗🤗

❤N i V💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI