Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Diana30
    24. Svibanj 2018. 13:14

Rayna

Napravila test kućni, onu trakicu. Nista ne pokazuje. Najjeftiniji je test i nije prva mokraća ali mislim da sam trudna da bi pokazao ☹
    U ponedjeljak cu svakako izvadit betu i javiti na Vuk V., i pitala sam da li mogu odmah u proces rekla mi je da ne vec 1 mjesec pauza ali primaju do 8.7.

Hej draga mislim da si prerano napravila test probaj opet u subotu pa ces vidjeti i najbolje onaj jutarnji urin. Ja sam prosla 2inseminacije i nista.i evo sad ivf.u subitu imam transfer sretno mozda kod tebe uspije inseminacija nikad se nezna drzi se

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

• Rayna
    24. Svibanj 2018. 13:32

Didi28

Rayna

Napravila test kućni, onu trakicu. Nista ne pokazuje. Najjeftiniji je test i nije prva mokraća ali mislim da sam trudna da bi pokazao ☹
    U ponedjeljak cu svakako izvadit betu i javiti na Vuk V., i pitala sam da li mogu odmah u proces rekla mi je da ne vec 1 mjesec pauza ali primaju do 8.7.

Hej draga mislim da si prerano napravila test probaj opet u subotu pa ces vidjeti i najbolje onaj jutarnji urin. Ja sam prosla 2inseminacije i nista.i evo sad ivf.u subitu imam transfer sretno mozda kod tebe uspije inseminacija nikad se nezna drzi se

Hvala na riječima ohrabrenja. Probat cu u subotu ponovit ali sa jutarnjom mokracom. Ma i ljuta sam jer nerazumjem čemu inseminacija kad je spermiogram prelos?! Koliko znam Alebić j prije odmah sa takvim nalazima isao na ivf. 
    Inseminacija uspje tko ima vrlo dobar i odlican spermiogram. Ali ja ne pristajem vise na inseminaaciju i gubljenje vremena. 
    Sretno ti sa transferom i da bude pozitivan ishod 😀 

• Sss87
    24. Svibanj 2018. 15:50

Hej cure, danas prvi uzv i kucaju dva srca. :D Poljak mi racuna trudnocu od zadnje menstruacije pa sam po tome trudna 6tj. Sve ide po planu :D

du1988
    24. Svibanj 2018. 15:55

Sss87

Hej cure, danas prvi uzv i kucaju dva srca. :D Poljak mi racuna trudnocu od zadnje menstruacije pa sam po tome trudna 6tj. Sve ide po planu :D

Bravo! Cestitam, bas lijepa vijest 😍😍 koliko je proslo od transfera?

url=https://lilypie.com]

• Sss87
    24. Svibanj 2018. 15:58

du1988

Sss87

Bravo! Cestitam, bas lijepa vijest 😍😍 koliko je proslo od transfera?

Transfer bio 28.4 pa to je negdje oko 25 dana.

_lily_0
    24. Svibanj 2018. 16:03

NSss87

Cestitam predivna vijest😍

truskawka

Sss87

Bravo, dobro nam dosla u trudnice 😘 stalno gledam kad ces javiti dal ih je dvoje. Cestitam 😘 
    Jos nek nam i druge dvije ili tri (koliko vas se javilo sa ultra velikim betama) jave da imaju dva srceka i bit ce pravi baby boom za 7-8 mj 🤗🤗

❤N i V💙

• Joy

Sss87 pa to je predivno 😍😍

Hrabrica
    24. Svibanj 2018. 16:04

Info za trudilice čiji muževi imaju lošiji spermiogram a ne znaju za te tablete...Znači fertil up za muškarce..zaaaaaaakon! Muž ga pije evo mjesec i pol dana i sa 5% progresivno prokretnih, skočili su na 46,67% ...malo je reći da zadnjih sat vremena skačem od sreće :D 

Znam koliko meni znači čuti da neki preparat djeluje, pa tako i ja dijelim naše iskustvo, možda isto nekome pomogne... :)

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

Grizli
    24. Svibanj 2018. 16:10

Hrabrica ne zelim vam pokvariti veselje al nase iskustvo sa tim fertil up je malo drukcije. Znaci prvo je muz imao svega 9% progresivno pokretnih, ostali sve ok. Odmah poceo to piti i mjesec dana kasnije progresivnih 14%, ostalo isto sve u granicama normale. Da bi nakon 3 mjeseca ponovili spermiogram. Cijelo vrijeme je fertil up pio uredno. Njegov sperniogram ocajan premali volumen, svega 7% progresivnih, smanjila mu se morfologija, kolicina spermija duplo manja...A ostali nalazi su mu svi uredni. Rekli nam na humanoj da "popravak" moze biti samo trenutni kao i los nalaz tako da sad nista ne uzima vec 1,5 mj i bas me zanima kakav ce mu nalaz biti sad za ivf kad bude dao uzorak. Nadam se da ce nam dat nalaz spermiograma onda. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.