Rayna ja sam radila test 10.dan nakon transfera i bio je pozitivan, ali su bile blastociste u pitanju. Ne znam kakva su iskustva s testovima nakon inseminacije! Mozda ima cura koje ce ti znati bolje odgovoriti. Ali ako si nestrpljiva, ti napravi pa ponovi opet za vikend ako bude negativan! Sretno 😊
url=https://lilypie.com]
Raynaja sam radila test 10.dan nakon transfera i bio je pozitivan, ali su bile blastociste u pitanju. Ne znam kakva su iskustva s testovima nakon inseminacije! Mozda ima cura koje ce ti znati bolje odgovoriti. Ali ako si nestrpljiva, ti napravi pa ponovi opet za vikend ako bude negativan! Sretno 😊
Hvala ti na odgovoru. Ne znam kod me vraga slala na inseminaciju kad je spermiogram katastrofa. Jedino neznam da li one tablete mogu utjecati na test, pijem 3 dnevno. progesteron mislim
Raynaja sam radila test 10.dan nakon transfera i bio je pozitivan, ali su bile blastociste u pitanju. Ne znam kakva su iskustva s testovima nakon inseminacije! Mozda ima cura koje ce ti znati bolje odgovoriti. Ali ako si nestrpljiva, ti napravi pa ponovi opet za vikend ako bude negativan! Sretno 😊
Hvala ti na odgovoru. Ne znam kod me vraga slala na inseminaciju kad je spermiogram katastrofa. Jedino neznam da li one tablete mogu utjecati na test, pijem 3 dnevno. progesteron mislim
hej ne moze tu to utjecati na test, ja mislim da ih vecina uvijek pokusa prvo sa inseminacijom ali nemoj gubit nadu.. uvijek se moze desiti, samo budi pozitivna.. :)
Hej curke.. zene, buduce majke.. :-)
Ja sam imala ovaj mjesec postupak i ovaj put izgleda neuspjesan.. To je vec peti po redu, dvije inseminacije, dva feta i ovaj zadnji je bio et, imam jos dvije blastociste zamrznute.. Znate li mozda koje bih pretrage mogla napraviti na svoju ruku privatno da povecam sanse mozda u ovom sljedecem fetu. Hormonalni status je u redu, spermiogram odican, jajovodi prohodni, brisevi u redu. Kad god pitam za nesto dalje svi govore da ne treba. Inace sam na sv. Duhu.. Hvala vam unaprijes..
Ja mislim da ne trebaš nista vise vaditi od nalaza.
aha, mislila sam da nebi bilo lose mozda nesto jer je vec dosta neuspjesnih postupaka.. hvala ti.. :)
Hvala curke...Du1988 i meni menga zadnja 15.04....hehe...sad sam jos vise zbunjena...haha...transfer bio 06.05....a tebi?
Hvala curke…Du1988 i meni menga zadnja 15.04….hehe…sad sam jos vise zbunjena…haha…transfer bio 06.05….a tebi?
Meni 8.5.! Sutra idem u 11.45 pa ti bas javim kakva je situacija 😀
url=https://lilypie.com]
Ja sam imala ovaj mjesec postupak i ovaj put izgleda neuspjesan.. To je vec peti po redu, dvije inseminacije, dva feta i ovaj zadnji je bio et, imam jos dvije blastociste zamrznute.. Znate li mozda koje bih pretrage mogla napraviti na svoju ruku privatno da povecam sanse mozda u ovom sljedecem fetu. Hormonalni status je u redu, spermiogram odican, jajovodi prohodni, brisevi u redu. Kad god pitam za nesto dalje svi govore da ne treba. Inace sam na sv. Duhu.. Hvala vam unaprijes..
aha, mislila sam da nebi bilo lose mozda nesto jer je vec dosta neuspjesnih postupaka.. hvala ti.. :)
Koliko je meni ginekologica rekla da mora biti sve svježe od nalaza. Npr. moj papa test je od 31.10.2017. i vazi jos. A sve ostalo mi je bilo otprilike 2-3 mjeseca staro. ma sve je to relativno...odgovora nema, svima sve savršeno od nalaza a neide! Ko ce ga znati...
Koliko je meni ginekologica rekla da mora biti sve svježe od nalaza. Npr. moj papa test je od 31.10.2017. i vazi jos. A sve ostalo mi je bilo otprilike 2-3 mjeseca staro. ma sve je to relativno…odgovora nema, svima sve savršeno od nalaza a neide! Ko ce ga znati…
ma i meni su nalazi svjezi i avaki put kad izvadim vrijede god dana i vec sam skoro tri god u tome al nista.. a bit ce valjda.. :)
Napravila test kućni, onu trakicu. Nista ne pokazuje. Najjeftiniji je test i nije prva mokraća ali mislim da sam trudna da bi pokazao ☹
U ponedjeljak cu svakako izvadit betu i javiti na Vuk V., i pitala sam da li mogu odmah u proces rekla mi je da ne vec 1 mjesec pauza ali primaju do 8.7.
Hvala curke…Du1988 i meni menga zadnja 15.04….hehe…sad sam jos vise zbunjena…haha…transfer bio 06.05….a tebi?
Meni 8.5.! Sutra idem u 11.45 pa ti bas javim kakva je situacija 😀
Supicc..daa javi...mala smo razlika...jeiii...😃😃
Sortiraj odgovore
Najstariji