Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivy88
    25. Svibanj 2018. 15:31

du1988

Ivy88

du1988

Evo cure da javim da sam bila na uzv. Danas je 5+5 po zadnjoj mengi, vidi se jedna GV od 7 mm 😊 doktorica kaze da za sad sve djeluje uredno. Plod se jos ne vidi, mozda kaze jedna tockica al je bila skroz uz rub tako da nije sto posto sigurna. Rekla je da je jos rano, tako da cu vise znati na iducem uzv. Za sad je sve ok

Supic draga…moja je 5mm…hehe…a kad opet ides na uzv,ja u cetvrtak…

Ja idem 5.6.! Je li tebi spominjao sto za plod ili je isto bilo rano da se vidio?

Isto je bilo rano...ali je rekao da je sve na svom mjestu kako i treba bit...i slicicu mi dao...i rekao da je prirodno bi me narucio za dva tjedna,posto je transfer za tjedan dana...a nadam se da ce sve bit ok...

du1988
    25. Svibanj 2018. 15:39

Ivy88

du1988

Ivy88

du1988

Evo cure da javim da sam bila na uzv. Danas je 5+5 po zadnjoj mengi, vidi se jedna GV od 7 mm 😊 doktorica kaze da za sad sve djeluje uredno. Plod se jos ne vidi, mozda kaze jedna tockica al je bila skroz uz rub tako da nije sto posto sigurna. Rekla je da je jos rano, tako da cu vise znati na iducem uzv. Za sad je sve ok

Supic draga…moja je 5mm…hehe…a kad opet ides na uzv,ja u cetvrtak…

Ja idem 5.6.! Je li tebi spominjao sto za plod ili je isto bilo rano da se vidio?

Isto je bilo rano…ali je rekao da je sve na svom mjestu kako i treba bit…i slicicu mi dao…i rekao da je prirodno bi me narucio za dva tjedna,posto je transfer za tjedan dana…a nadam se da ce sve bit ok…

I ja imam slicicu 😀 ja cu brzo nakon tebe na pregled pa cemo vec imati sigurnije vijesti! Bit ce to sve ok! Lily  sad jos tebe cekamo! 

url=https://lilypie.com]

_lily_0
    25. Svibanj 2018. 16:03

Joj uzasno me strah 
    Neznam kak je vama ali mene tu i tamo jos uvjek zaboli jajnik i to najvise ljevi 
    I brine me zasto mi se pojavi roskasti iscjedak eto nocas se pojavio nije ga bilo puno onak sa utogestanom je iscurio malo i to je to ali me to bas brine tak mi je bio 8 dan eta pa 15 i evo jutros kazem opet sve je to jako malo ali dovoljno da mene ulovi panika 
    A i s obzirom sta sam sve prosla ocito je normalno da tako reagiram sva u strahu...
    Sutra u pola 10 moram bit u bolnici pa vam se poslje javim... drzite fige cure 

du1988
    25. Svibanj 2018. 16:24

_lily_0

Joj uzasno me strah
    Neznam kak je vama ali mene tu i tamo jos uvjek zaboli jajnik i to najvise ljevi
    I brine me zasto mi se pojavi roskasti iscjedak eto nocas se pojavio nije ga bilo puno onak sa utogestanom je iscurio malo i to je to ali me to bas brine tak mi je bio 8 dan eta pa 15 i evo jutros kazem opet sve je to jako malo ali dovoljno da mene ulovi panika
    A i s obzirom sta sam sve prosla ocito je normalno da tako reagiram sva u strahu…
    Sutra u pola 10 moram bit u bolnici pa vam se poslje javim… drzite fige cure

Normalno je da te je strah, meni je danas bilo malo olaksanje al opet sam u strahu hoce li se pojaviti plod i kad ce srce zakucat i tako...mislim na vas i drzim fige da se sutra javis s lijepim vijestima! 😘

• Ivy88
    25. Svibanj 2018. 17:25

_lily_0

Joj uzasno me strah
    A i s obzirom sta sam sve prosla ocito je normalno da tako reagiram sva u strahu…
    Sutra u pola 10 moram bit u bolnici pa vam se poslje javim… drzite fige cure

Bit ce to sve oki...meni dr.rekao da postoji mogucnost sukrvice i da se ne uplasim da je to normalno i da terapiju utrica samo nastavim kroz usta...javis sutra...sretno i ne brini...😗

_lily_0
    25. Svibanj 2018. 17:42

Joj cure hvala vam puno sad mi je nekak lakse 
    Javim vam se sutra 😘😍

du1988
    25. Svibanj 2018. 18:20

Ja se uopce nisam sjetila pitati trebam li i dalje pomalo mirovati ili mogu vec krenuti s ostalim kucanskim poslovima koje sam do sad malo zapostavila (peglanje, usisavanje i tako). A takodjer se nisam sjetila ni pitati smijem li se kupati u moru 😂😂 strpit cu se jos do 5.6.! Na bolovanju sam do tad, a poslije je plan da krenem s poslom jos tih deset dana do kraja skolske godine

truskawka
    25. Svibanj 2018. 20:16

du1988

Ja se uopce nisam sjetila pitati trebam li i dalje pomalo mirovati ili mogu vec krenuti s ostalim kucanskim poslovima koje sam do sad malo zapostavila (peglanje, usisavanje i tako). A takodjer se nisam sjetila ni pitati smijem li se kupati u moru 😂😂 strpit cu se jos do 5.6.! Na bolovanju sam do tad, a poslije je plan da krenem s poslom jos tih deset dana do kraja skolske godine

Ma uzivaj, kaj bus cistila i radila nesto..pih.. sad je doslo tvoje vrijeme i sve cetiri u zrak😄😄 samo naređuj ukucanima da ti donasaju stvari da ti podizu nesto da ciste da peglaju..reci ja nesmijem 😋😋

❤N i V💙

• Ivy88
    25. Svibanj 2018. 20:47

du1988

Meni su napisali u nalazu da mirujem i posto radim u trgovini da se nevracam na posao...trenutno sam na GO do 01.06.od tad na bolovanju...imala sam puno starog GO pa mi sefica sve dala da iskoristim i par dana novog GO...tako da bi ti ja preporucila da mirujes bar do uzv-a...

_lily_0
    26. Svibanj 2018. 10:16

Evo cure da javim pogledala me nasa doktorica i vidi se GV 1.20 cm sa pravilnom ŽV 0.32cm i EO koji se tek nadzire, uglavnom za sad je sve ok i obecavajuce plod je jos mali pa se kucajevi nemogu vidjeti  u petak je kontrola kada bo se kucajevi trebali vec vidjeti i onda ce mi uvesti NMH 
    Sto se tice ostalog i dalje mirovanje za sad se ne nadzire nikakav hematom a pojavljivanje sukrvice je normalno... sad mi je lakse pao mi je kamen sa srca 😘😘😘😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.