Aha oni za ivf "profiltriraju" spermu i izdvoje najbolje za oplodnju. Hm zanimljiv podatak, onda mozda i sa losim spermio imamo sanse. Valjda ce mu nac taj 1 kvalitetan 😀
To ti onda bude kao normalan nalaz ,tako je ona to meni objasnila,mislim da je MM na zadnje spermio imao 4% progresivnih i u postupku se oplodila stanica,tako da ne brini,važnije je da su naše stanice dobre
url=https://lilypie.com]
DANTE
Jao beba pa ti si mene sad razveselila jako.bas sam bila zabrinuta posto su od muza spermio losi bilo da cemo biti osudjeni samo na ludu srecu da neki ipak dopliva do js. Nadam se da ce tebi brzo proc vrijeme i da ces imat pozitovnu betu.
Hvala ti Grizli,pokušaj koliko možeš bit opuštena,sve je onda puno lakše,meni je ovo čekanje najgori dio ,ostalo je sve bilo ok. A i ovo čovijek preživi😀
url=https://lilypie.com]
DANTE
Cure vezano uz spermiogram,moj suprug je isto imao dosta loši nalaz i ja sam se jako brinula da se neće oploditi jajna stanica,ali zato su u bolnici onda napravili ICSI,izabrali su najbolji spermij i direktno ga stavili u js i uspjelo je😊tako rade u Petrovoj ,neznam da li i ostale bolnice tako rade,trebali bi ako vide da su spermiji loši ili ih nema dovoljno
Toliko tih skracemica i novih naziva mi je da vise ne znam sto ce raditi samo nek naprave sto treba. Mislim da na kbc to isto rade samo pretpostavljam da ne prakticiraju sve metode prvi put jer meni na nalazu pise samo IVF-ET, a dr je bila super na dogovoru rekla mom muza dakle vi cete znat koji dan morate dat svoj maksimum i potrudite se malo da ne moramo sve odraditi mi i vasa gospodja.
Rade! Meni su napisali icsi, iako je samo ovaj zadnji nalaz bio losiji. Znaci Od 6 davanja, zadnji nije bio normo.... al mislim da na kraju odluce taj dan sta ce bit kad vide nalaz....
Sss cestitke 💖💖💖💖💖💖 sretno dalje 😊
Nova cura dobro dosla 😊😊
Cekalice nase drzim 🤞🤞🤞
Ja evo u zg cekam na uzv.. da vidimo kako napreduji folikulici... imam jako izrazenu prozirnu i rastezljivu sluz.. dali ste imale i vi za vrijeme pikanja?
Ovaj post sam stavila i na drugoj temi, al evo stavljam ga i ovdje ispricavam se unaprijed sto je dug i sto se ponavljam al mozda kojoj pomogne/zatreba a ne prati deuge teme na forumu. Citala sam nekoliko istrazivanja vezana za plodnost pa prenosim informacije.
Ako koristite dijetetske pripravke npr.natren sladilo, sokove sa umjetnim sladilima, vocne jogurte isl.sve sto sadrzi aspartam ili E951 dnevno 5 g dnevno anovulacijski ciklusi se javljaju u 78% slucajeva. Izbjegavanje mlijecnih masnoca povecava neobjasnjivu neplodnost za 85%. Soja (zato sto gotovo 100% soje u razvijenim zemljama svijeta je GMO) moze smanjiti plodnost oba spola i to ozbiljno. Crni cohosh (biljka koristi se korijen, a kod nas na trzistu postoji za kupiti u kapsulama sam naala na webu) povecava stopu trudnoce za 170% kod korisnica ako se uzima izmedju 1 i 12dc, povoljno utjece i na lh ako je povisen.
Drage moje nasla sam neku str gdje je tocno opisano kako se racuna trudnoca, od kad i koji su tjedni, mjeseci i tromjesecja..pa eto ako vas zanima slobodno škicnete malo 😉
https://www.maminsvijet.hr/trudnoca-i-dojenje/trudnoca/tjedni-mjeseci-tromjesecja-trudnoci-se-racunaju
❤N i V💙
Sortiraj odgovore
Najstariji