Ja se uopce nisam sjetila pitati trebam li i dalje pomalo mirovati ili mogu vec krenuti s ostalim kucanskim poslovima koje sam do sad malo zapostavila (peglanje, usisavanje i tako). A takodjer se nisam sjetila ni pitati smijem li se kupati u moru 😂😂 strpit cu se jos do 5.6.! Na bolovanju sam do tad, a poslije je plan da krenem s poslom jos tih deset dana do kraja skolske godine
Ma uzivaj, kaj bus cistila i radila nesto..pih.. sad je doslo tvoje vrijeme i sve cetiri u zrak😄😄 samo naređuj ukucanima da ti donasaju stvari da ti podizu nesto da ciste da peglaju..reci ja nesmijem 😋😋

❤N i V💙
Ja se uopce nisam sjetila pitati trebam li i dalje pomalo mirovati ili mogu vec krenuti s ostalim kucanskim poslovima koje sam do sad malo zapostavila (peglanje, usisavanje i tako). A takodjer se nisam sjetila ni pitati smijem li se kupati u moru 😂😂 strpit cu se jos do 5.6.! Na bolovanju sam do tad, a poslije je plan da krenem s poslom jos tih deset dana do kraja skolske godine
Meni su napisali u nalazu da mirujem i posto radim u trgovini da se nevracam na posao...trenutno sam na GO do 01.06.od tad na bolovanju...imala sam puno starog GO pa mi sefica sve dala da iskoristim i par dana novog GO...tako da bi ti ja preporucila da mirujes bar do uzv-a...
Evo cure da javim pogledala me nasa doktorica i vidi se GV 1.20 cm sa pravilnom ŽV 0.32cm i EO koji se tek nadzire, uglavnom za sad je sve ok i obecavajuce plod je jos mali pa se kucajevi nemogu vidjeti u petak je kontrola kada bo se kucajevi trebali vec vidjeti i onda ce mi uvesti NMH
Sto se tice ostalog i dalje mirovanje za sad se ne nadzire nikakav hematom a pojavljivanje sukrvice je normalno... sad mi je lakse pao mi je kamen sa srca 😘😘😘😍😍
Evo cure da javim pogledala me nasa doktorica i vidi se GV 1.20 cm sa pravilnom ŽV 0.32cm i EO koji se tek nadzire, uglavnom za sad je sve ok i obecavajuce plod je jos mali pa se kucajevi nemogu vidjeti u petak je kontrola kada bo se kucajevi trebali vec vidjeti i onda ce mi uvesti NMH
Sto se tice ostalog i dalje mirovanje za sad se ne nadzire nikakav hematom a pojavljivanje sukrvice je normalno… sad mi je lakse pao mi je kamen sa srca 😘😘😘😍😍
Super,bit će sve ok,nema razloga da ne bude.

url=https://lilypie.com]
DANTE
Sto se tice ostalog i dalje mirovanje za sad se ne nadzire nikakav hematom a pojavljivanje sukrvice je normalno… sad mi je lakse pao mi je kamen sa srca 😘😘😘😍😍
bravoooo! Cestitam! Super vijesti i sretno dalje! Ja sad trebam docekati taj 5.6.da vidim hoce li se pojaviti plod i srce, ali vjerujem da ce sve biti dobro 😊

Meni je danas 7.dan od transfera,uspjela sam se skulirat i sad sam ponovno ok,oni grčevi u trbuhu su prestali i sad nema više nikakvih simptoma,mirna sam,i pokušavam bit pozitivna. Ima li još ko da isčekuje samnom?

DANTE
Zenske evo samo da prijavim bila sam na uzv i sve je ok.. smirili su se folikulici pa se nadam da necu u hiper… doktori su jaaako jako pozitivni pa sam i ja sretna.. 😊 u pon idem opet pa cemo vidjeti opet sto dalje 💖
Super…samo pozitiva i bit ce to sve oki…tebi su smanjili terapiju sto je odlicno i dobro reagiras…mene su namjerno pustili da odem u hiper zato sam pauzirala ciklus…a ti neces morati…sto je odlicno…samo polako i sretno…❤❤
Zasto su te namjerno pustili da odes u hiper 🙉🙉🙉
Kuda ti ono ides?
Ja sam stvarno zadovoljna sa svima u vinogradskoj..
Du sretno dalje 💖💖 cestitke
Zato jet sam kao i ti bila pred hiperom pa je dr.odlucila da bolje da odem u hiper da sto vise dobijem jaj.stanica da ih oplode i zalede pa ce ih vracati u ciklusima…i ja sam se slozila s tim…na kraju sam dobila 4 blastociste…u iducem ciklusu stimuliranom vratli dve,beta 0…pa sam zbog upale zuba i anitbiotika pauzirala tri ciklusa i sad mi vratili dve u prirodnom ciklusu,beta pozitivna…mislim da dr.odreduje,sam nezz po kojem pravilu kako za koju…inace sam u Petrovoj…vec 5 godina…
Sretno draga onda sada 💖💖💖
Heej curke,šaljem pozdrav svima koji su u iscekivanju svog plusica i pozitivne bete!😊
Moja priča je uglavnom približna kao i vaša. Dvije godine bez pozitivnog ishoda. U obradi smo od 8mj.2017. Partnerov spermio je uredan,moji nalazi također 😏 Od 12.mj. sam u Vinogradskoj na humanoj. Radena hssg u 1.mj ove godine,jajovodi prohodni. Da ne duljim,radena mi je prva inseminacija pocetkom 5mj.-neuspješna. ( stimulacija Klomifenom+stoperica) Sad ponovo pijem Klomifen i opet me čeka IUI. Iskreno,ne nadam se nicemu,ali,uvijek postoji ali..😁 Htjela sam pitati,cure koje su upoznate sa Vinogradskom,na koliko inseminacija inzistiraju? Da li bas moram odraditi 3-4 pod obavezno? Ili nekad ranije predloze IVF..?
Dobro dosla... prije svega zelim ti svu srecu.. ja sam u vinog. Ali mi smo odma na ivf krenuli.. tako da neznam kako je tocno.. znam da je jedna cura isla 7 puta i tek ivf... ali ona je imala zacepljene jajnike a to je kontrolirala tek bakon tog 7 puta... tako da drzim ti fige ako si ti bila i sve je ok biti ce +++
Meni je danas 7.dan od transfera,uspjela sam se skulirat i sad sam ponovno ok,oni grčevi u trbuhu su prestali i sad nema više nikakvih simptoma,mirna sam,i pokušavam bit pozitivna. Ima li još ko da isčekuje samnom?
Sretno u iscekivanju 💖💖
Lily cestitke 💖💖💖
Babylove Hvala ti puno😊 Također i tebi i svim curama želim da što prije uspijete!🤗 Ma znam da je ivf puno teza,ali čini mi se da sa inseminacijama samo gubim vrijeme😏 Bas cu pitati drugi tjedan dr.,cisto da vidim kako dišu 😁
E sad pitanje... danas idem na djevojacku.. i jos sam kuma.. izgaeda da cu ja biti najtrijeznija kuma ikada 🤣🤣🤣🤣
Sto mislite dali bi nesto bilo ako popijem casu vina?
Hej cure od danas sam i ja cekalics.danas sam imala transfer 1blastocista,eh sad treba biti normalan 2tjedna,imam pitanje dobila sam decapeptyl sutra se moram piknuti.za sta to služi? Ostalim cekalicama sretnoo
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji