Evo cure da javim pogledala me nasa doktorica i vidi se GV 1.20 cm sa pravilnom ŽV 0.32cm i EO koji se tek nadzire, uglavnom za sad je sve ok i obecavajuce plod je jos mali pa se kucajevi nemogu vidjeti u petak je kontrola kada bo se kucajevi trebali vec vidjeti i onda ce mi uvesti NMH
Sto se tice ostalog i dalje mirovanje za sad se ne nadzire nikakav hematom a pojavljivanje sukrvice je normalno… sad mi je lakse pao mi je kamen sa srca 😘😘😘😍😍
Super,bit će sve ok,nema razloga da ne bude.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Evo cure da javim pogledala me nasa doktorica i vidi se GV 1.20 cm sa pravilnom ŽV 0.32cm i EO koji se tek nadzire, uglavnom za sad je sve ok i obecavajuce plod je jos mali pa se kucajevi nemogu vidjeti u petak je kontrola kada bo se kucajevi trebali vec vidjeti i onda ce mi uvesti NMH
Sto se tice ostalog i dalje mirovanje za sad se ne nadzire nikakav hematom a pojavljivanje sukrvice je normalno… sad mi je lakse pao mi je kamen sa srca 😘😘😘😍😍
bravoooo! Cestitam! Super vijesti i sretno dalje! Ja sad trebam docekati taj 5.6.da vidim hoce li se pojaviti plod i srce, ali vjerujem da ce sve biti dobro 😊
Meni je danas 7.dan od transfera,uspjela sam se skulirat i sad sam ponovno ok,oni grčevi u trbuhu su prestali i sad nema više nikakvih simptoma,mirna sam,i pokušavam bit pozitivna. Ima li još ko da isčekuje samnom?
DANTE
Zenske evo samo da prijavim bila sam na uzv i sve je ok.. smirili su se folikulici pa se nadam da necu u hiper… doktori su jaaako jako pozitivni pa sam i ja sretna.. 😊 u pon idem opet pa cemo vidjeti opet sto dalje 💖
Super…samo pozitiva i bit ce to sve oki…tebi su smanjili terapiju sto je odlicno i dobro reagiras…mene su namjerno pustili da odem u hiper zato sam pauzirala ciklus…a ti neces morati…sto je odlicno…samo polako i sretno…❤❤
Zasto su te namjerno pustili da odes u hiper 🙉🙉🙉
Kuda ti ono ides?
Ja sam stvarno zadovoljna sa svima u vinogradskoj..
Du sretno dalje 💖💖 cestitke
Zato jet sam kao i ti bila pred hiperom pa je dr.odlucila da bolje da odem u hiper da sto vise dobijem jaj.stanica da ih oplode i zalede pa ce ih vracati u ciklusima…i ja sam se slozila s tim…na kraju sam dobila 4 blastociste…u iducem ciklusu stimuliranom vratli dve,beta 0…pa sam zbog upale zuba i anitbiotika pauzirala tri ciklusa i sad mi vratili dve u prirodnom ciklusu,beta pozitivna…mislim da dr.odreduje,sam nezz po kojem pravilu kako za koju…inace sam u Petrovoj…vec 5 godina…
Sretno draga onda sada 💖💖💖
Heej curke,šaljem pozdrav svima koji su u iscekivanju svog plusica i pozitivne bete!😊
Moja priča je uglavnom približna kao i vaša. Dvije godine bez pozitivnog ishoda. U obradi smo od 8mj.2017. Partnerov spermio je uredan,moji nalazi također 😏 Od 12.mj. sam u Vinogradskoj na humanoj. Radena hssg u 1.mj ove godine,jajovodi prohodni. Da ne duljim,radena mi je prva inseminacija pocetkom 5mj.-neuspješna. ( stimulacija Klomifenom+stoperica) Sad ponovo pijem Klomifen i opet me čeka IUI. Iskreno,ne nadam se nicemu,ali,uvijek postoji ali..😁 Htjela sam pitati,cure koje su upoznate sa Vinogradskom,na koliko inseminacija inzistiraju? Da li bas moram odraditi 3-4 pod obavezno? Ili nekad ranije predloze IVF..?
Dobro dosla... prije svega zelim ti svu srecu.. ja sam u vinog. Ali mi smo odma na ivf krenuli.. tako da neznam kako je tocno.. znam da je jedna cura isla 7 puta i tek ivf... ali ona je imala zacepljene jajnike a to je kontrolirala tek bakon tog 7 puta... tako da drzim ti fige ako si ti bila i sve je ok biti ce +++
Meni je danas 7.dan od transfera,uspjela sam se skulirat i sad sam ponovno ok,oni grčevi u trbuhu su prestali i sad nema više nikakvih simptoma,mirna sam,i pokušavam bit pozitivna. Ima li još ko da isčekuje samnom?
Sretno u iscekivanju 💖💖
Lily cestitke 💖💖💖
Babylove Hvala ti puno😊 Također i tebi i svim curama želim da što prije uspijete!🤗 Ma znam da je ivf puno teza,ali čini mi se da sa inseminacijama samo gubim vrijeme😏 Bas cu pitati drugi tjedan dr.,cisto da vidim kako dišu 😁
E sad pitanje... danas idem na djevojacku.. i jos sam kuma.. izgaeda da cu ja biti najtrijeznija kuma ikada 🤣🤣🤣🤣
Sto mislite dali bi nesto bilo ako popijem casu vina?
Hej cure od danas sam i ja cekalics.danas sam imala transfer 1blastocista,eh sad treba biti normalan 2tjedna,imam pitanje dobila sam decapeptyl sutra se moram piknuti.za sta to služi? Ostalim cekalicama sretnoo
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Liliy super sad se opusti i čekaj sljedeci ultrazvuk gdje ces cuti malo srceko..
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Evo cure da javim da sam bila na uzv. Danas je 5+5 po zadnjoj mengi, vidi se jedna GV od 7 mm 😊 doktorica kaze da za sad sve djeluje uredno. Plod se jos ne vidi, mozda kaze jedna tockica al je bila skroz uz rub tako da nije sto posto sigurna. Rekla je da je jos rano, tako da cu vise znati na iducem uzv. Za sad je sve ok
Bravo Du bit ce sve u redu,uzivajj
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
Samo pozitiva draga,hehe meni su danas vratili i bas sam sretna evo odmaram i dobto se osjećam. ,tebi sretno da beta bude velika
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
Sortiraj odgovore
Najstariji