Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Diana30
    26. Svibanj 2018. 16:35

_lily_0

Evo cure da javim pogledala me nasa doktorica i vidi se GV 1.20 cm sa pravilnom ŽV 0.32cm i EO koji se tek nadzire, uglavnom za sad je sve ok i obecavajuce plod je jos mali pa se kucajevi nemogu vidjeti u petak je kontrola kada bo se kucajevi trebali vec vidjeti i onda ce mi uvesti NMH
    Sto se tice ostalog i dalje mirovanje za sad se ne nadzire nikakav hematom a pojavljivanje sukrvice je normalno… sad mi je lakse pao mi je kamen sa srca 😘😘😘😍😍

Liliy super sad se opusti i čekaj sljedeci ultrazvuk gdje ces cuti malo srceko..

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

Diana30
    26. Svibanj 2018. 16:37

du1988

Evo cure da javim da sam bila na uzv. Danas je 5+5 po zadnjoj mengi, vidi se jedna GV od 7 mm 😊 doktorica kaze da za sad sve djeluje uredno. Plod se jos ne vidi, mozda kaze jedna tockica al je bila skroz uz rub tako da nije sto posto sigurna. Rekla je da je jos rano, tako da cu vise znati na iducem uzv. Za sad je sve ok

Bravo Du bit ce sve u redu,uzivajj

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏

Diana30
    26. Svibanj 2018. 16:41

Beba

Meni je danas 7.dan od transfera,uspjela sam se skulirat i sad sam ponovno ok,oni grčevi u trbuhu su prestali i sad nema više nikakvih simptoma,mirna sam,i pokušavam bit pozitivna. Ima li još ko da isčekuje samnom?

Samo pozitiva draga,hehe meni su danas vratili i bas sam sretna evo odmaram i dobto se osjećam. ,tebi sretno da beta bude velika

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska

Beba
    26. Svibanj 2018. 16:55

Didi28

Beba

Meni je danas 7.dan od transfera,uspjela sam se skulirat i sad sam ponovno ok,oni grčevi u trbuhu su prestali i sad nema više nikakvih simptoma,mirna sam,i pokušavam bit pozitivna. Ima li još ko da isčekuje samnom?

Samo pozitiva draga,hehe meni su danas vratili i bas sam sretna evo odmaram i dobto se osjećam. ,tebi sretno da beta bude velika

Super, hvala ti,ja sam se baš lijepo i sretno osjećala na dan transfera,osjećala sam se trudno😃,puno sreće ti želim .Mi u Ri ne primamo ništa nakon transfera,samo crinone gel.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• Wonderland19
    26. Svibanj 2018. 17:06

Pravi baby boom je tu kod nas! Nedam se da cemo nastavit u istom tonu 😊
    Ja sam isto u vinogradskoj! Prosli 5 inseminacija, djelomicno i mojom krivnjom jer nisam odmah htjela ic na listu za ivf! Jednostavno me bilo strah cijelog tog procesa! Evo me nakon god dana se tek pikam!
    I sa 4om smo dobili pozitivnu betu, 2 tjedna se nije dala al onda sam prokrvarila... tu smo morali malo preskocit ciklus a onda je bio savjet da probamo sa jos jednom inseminacijom...
    Nemoj bit luda kao ja! Hrabro naprijed! 😊

Diana30
    26. Svibanj 2018. 17:25

Beba

Didi28

Beba

Super, hvala ti,ja sam se baš lijepo i sretno osjećala na dan transfera,osjećala sam se trudno😃,puno sreće ti želim .Mi u Ri ne primamo ništa nakon transfera,samo crinone gel.

I ja se tako osjecam bas sam sretna hrh i samo se smijem.,bas kao trudnica

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska

du1988
    26. Svibanj 2018. 19:57

Radost81 jesi bila jucer na dogovoru?? Didi28 nek ti proleti vrijeme do bete 😊

url=https://lilypie.com]

Srećica@
    26. Svibanj 2018. 22:06

Drage cure.
    Mene nije bilo neko vrijeme u komentarima ali vas pratim. Imam 1 neuspjesan ivf iza sebe,sada se spremamo na vraćanje 2 blastociste za nekih tjedan dana.
    Moram priznati da sam cijelo vrijeme prije transfera napeta i nekako blago depresivna iako znam da to ne valja ali jednostavno imam dojam da ja nisam te sreće da cu imati bebu,bar ne tako lako.
    Ono što me muči je sactosalpinx na jednom jajovodu,nije velik ali citam posvuda da kao šteti,ali moj doktor za kojeg smatram da je vrhunski stručnjak,je odlucio da idemo probati ovaj puta pa ako ne uspije onda na laparo. Eto zbog toga sam malo onako...
    Oprostite na dugačkom pisanju nadam se da vas nisam udavila puno.

• Gonal
    27. Svibanj 2018. 07:44

Curke moje da vam javim, obavila sam uzv. Imamo 9 folikulica i lijeva strana mi bolje reagira neg desna, a endometrij mi je 9.6 mm i to mi je malo cudno za 6 dc jer mi nikad nije takav bio. U utorak idem opet😊 terapija mi je ostala ista, jos mi je dodala orgalutran. Puse svima😘😘

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

Grizli
    27. Svibanj 2018. 08:45

Gonal izgleda da cemo skupa ovaj ciklus prolaziti. Ja isto imam danas folikulometriju s time da je meni 7dc, i u prirodnom sam. Sretno ti. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI