Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    4 sreća
    04. Svibanj 2018. 11:58

Babylove

Pozdrav cure… evo da prijavim da nije puknuo.. napravili smo korak naprijed i nada je postojala i uzbudenje je poraslo… ali svejedno nista… bila sam na aspiraciji ali stanica je cisticna… sam postupak nije strasan, nego boli poslje…. na tren naravno sve lade potonule… takao da ni ovaj put nista.. ali onda dobar doktor kaze staviti cemo te odma sljedeci ciklus na stimulaciju tako da dobila sam ljekove vec sad ne moram cekat 6 mj…. idemo dalje samo 💪💪💪💪

Bravo i sretno

4 sreća
    04. Svibanj 2018. 12:01

m.girl6

Ooo pa super, a kad ideš vaditi betu?

U ponediljak.al cisto sumnjam da ima ista od toga.jer ni siseme vise ne bole.samo mi krsta rasturaju i malo bolucka stomak i jajnici.a jutros neka voda isla iz mene doli misla sam da sam dobila menzis kad neka voda.jel bilo ikom tako

du1988
    04. Svibanj 2018. 12:41

Babylove

Pozdrav cure… evo da prijavim da nije puknuo.. napravili smo korak naprijed i nada je postojala i uzbudenje je poraslo… ali svejedno nista… bila sam na aspiraciji ali stanica je cisticna… sam postupak nije strasan, nego boli poslje…. na tren naravno sve lade potonule… takao da ni ovaj put nista.. ali onda dobar doktor kaze staviti cemo te odma sljedeci ciklus na stimulaciju tako da dobila sam ljekove vec sad ne moram cekat 6 mj…. idemo dalje samo 💪💪💪💪

Zao mi je sto je tako ispalo, ali uvijek mi je drago cuti da je pozitiva i dalje tu i da imas plan za dalje! Sretno i sigurna sam da ce u stimulaciji biti lakse jer ipak neces ovisiti o tom jednom folikulu!

url=https://lilypie.com]

• mariss
    04. Svibanj 2018. 13:32

cure jel tko od vas puši? nadam se da zbog ovog pitanja neću na lomaču 

4 sreća
    04. Svibanj 2018. 13:34

mariss

cure jel tko od vas puši? nadam se da zbog ovog pitanja neću na lomaču

Ja pusim bila sam smanjila skroz tila ih bacit.al kako se nervoza sve vise stvara tako da sam pocela 5 ji na dan zapalim

4 sreća
    04. Svibanj 2018. 13:35

A nitko mi neodgovara jel ikomu bilo da curi voda doli sa utrogestanima

du1988
    04. Svibanj 2018. 13:41

Nova sreca iskreno se ni ne sjecam, mada mislim da nije, znam samo da je dosta utrica bilo na dnevnom ulosku. Mislim da pored njih nista drugo nisam ni mogla uociti. Probaj si nekako odvratiti misli, jer dosta simptoma je bas od utrogestana! Mariss, ja nisam pusac! 

url=https://lilypie.com]

truskawka
    04. Svibanj 2018. 13:42

Nova sreca

A nitko mi neodgovara jel ikomu bilo da curi voda doli sa utrogestanima

Mislim da bi za to morala pitati dr koji ti vodi postupak. Moze biti svasta, a ne mora biti nista. Meni utrogestan obicno sam iscuri ili lagano vodenkasto, ali nikad puno vode. Iscjedak je normalan u trudnoci. Moze biti voden, moze biti bijel, moze biti sluzav..ali mislim da bi ipak trebala nazvati i pitati dr. Takodjer mozes pogledati nuspojave utrogestana i o iscjedku u trudnoci na netu. Nadam se da nije nista strasno i da je to sve normalno i da ce sve bit u najboljem redu. Samo bez panike i javi u svakom slucaju kad saznas😘 

❤N i V💙

• Babylove
    04. Svibanj 2018. 13:50

du1988

Babylove

Zao mi je sto je tako ispalo, ali uvijek mi je drago cuti da je pozitiva i dalje tu i da imas plan za dalje! Sretno i sigurna sam da ce u stimulaciji biti lakse jer ipak neces ovisiti o tom jednom folikulu!

Hvala ti draga... 
    Mariss ja pusim.. isto sam bila prestala neko vrijeme... ali nervoza je pocela raditi svoje i ponovo sam pocela iako znatno manje kutiju imam oko 5 dana... tako da nemoj se sekirati.. znamo mi sve da to nije dobro.. ali kolike zene puse i u trudnoci pa bude sve ok.. ja sam cvrsto odlucila da necu u trudnoci a do tad smirenija sam ako zapalim.. u protivnom neato jedem sto je reziltiralo sa 3 kile za cas 😥

04. Svibanj 2018. 14:42

Babylove

Zao mi je sto je tako ispalo,al bravo tako treba razmisljati,idemo dalje u bolje i uspjesnije postupke😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.