Cure mislim da ni ovaj put nista kod mene .. cini mi se da je puknuo folikul.. sad na wc-u poprilicna kolicina rastezljive prozirne sluzi mi iscurila… 😥😥 koliko god tracak nade postoji znam da cu se sutra bezveze voziti za zg i da cu lec na taj stol i da ce mi opet sve lađe potonuti na trenutak 😔
Draga sretno danas drzimo fige svi😘😘😘😘😘😘
Babylove sretno 🤗
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
M.girl cestitke od 💗😘 ne mogu ni zamisliti kakva je sreća ugledati plusic ili pozitivnu betu nakon toliko truda 🤗 bit ce ovo divno ljeto 💗💗
Hvala ti od srca. Joj draga ja ti nisam ni svjesna ničega, stvarno sam u šoku, jer sam ovaj postupak u startu otpisala.
Samo da prijavim drugu betu curke moje koja iznosi 386
Noa 💙
M.girl pa to je odlican rast. Nisam ni sumnjala 😄 dobro nam dosla i cestitam ti od srca 😘😘
❤N i V💙
Pozdrav sadašnji i budući roditelji :D Evo priključih se na forum (mislim da mi je ovo prvi forum u životu) :D Samo da Vas pozdravim. I ja sam u iščekivanju bete koji 11.5. trebam vadit pa mi držite fige :)
Pozdrav sadašnji i budući roditelji :D Evo priključih se na forum (mislim da mi je ovo prvi forum u životu) :D Samo da Vas pozdravim. I ja sam u iščekivanju bete koji 11.5. trebam vadit pa mi držite fige :)
Dobro nam dosla. Drzim ti fige za veliku betu 😄
❤N i V💙
Kad smo već tu, da vas nešto pitam. Jučer sam primila drugu injekciju Brevactid 1500IE (prva je bila na dan ET, 28.4.), e sad, jel moguće da mi je jučer i danas cijeli dan muka od Brevactida? Moj cijeli postupak IVF/ICSI je stvarno prošao savršeno. Sve je islo po planu. Nikakve nuspojave nisam imala niti me išta bolilo. Čak ni kap krvi do dan danas nisam vidila.
Sortiraj odgovore
Najstariji