Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Svibanj 2018. 14:44

Nova sreca

A nitko mi neodgovara jel ikomu bilo da curi voda doli sa utrogestanima

Ja imam vec dva dana tako vodenast iscjedak,ujutro bude bijelo od crinone gela,a preko dana vodeno,ja se nadam da se to cisti maternica za nase mrve

malimaj
    04. Svibanj 2018. 15:18

Miwe

Nova sreca

Ja imam vec dva dana tako vodenast iscjedak,ujutro bude bijelo od crinone gela,a preko dana vodeno,ja se nadam da se to cisti maternica za nase mrve

Nova srecica, javi se obavezno ginicu.  Meni kada je bilo tako, kao da mi je voda curila bili su mi poviseni leukociti i crp. Pa bi mozda bilo dobro da ga trazis i da ti da uputnicu za vađenje krvi da se vidi da li je negdje neka upala od aspiracije ili od postupka transfera. 

• Nonina
    04. Svibanj 2018. 15:48

mariss

cure jel tko od vas puši? nadam se da zbog ovog pitanja neću na lomaču

A neces na lomacu. I ja pusim, ali smanjila. Cak sam prestala na 6 dana odmah poslije transfera. Al dok osjetila da nista od postupka pocela sam natrag zbog previse nervoze i razocaranja . Sad odlucila da cu prestati i prije samog postupka pa cu valjda lakse nervozu proci nakon transfera. Uvijek mislila koliko cura pusi i drogira se i ostale trudne, zasto bi to toliko smetalo. Ali eto...ipak sam sad odlucila prestat ili  doslovno stavit na jednu dvije dok me bas kriza uhvati. 

muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
    1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
    2. ) prirodni 0 js
    3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
    4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

• Kengurica
    04. Svibanj 2018. 15:50

Ma kakva lomaca. Ja ne pusim, ali ne osudjujem. A i iskreno mislim da se malo pretjeruje oko tog pusenja. Pokusavaj smanjiti jer ako zatrudnis ces htjeti prestati ovako ionako. 

• Wonderland19
    04. Svibanj 2018. 15:53

m.girl6

Da, jedna mrva koja je pravi borac.
    Od simptoma nemam ništa, mislim da je još ipak rano za to, bit će u nedjelju tek 2 tjedna nakon transfera.
    U kojoj si ti fazi?

Cestitam! 😊❤

• Wonderland19
    04. Svibanj 2018. 15:57

Babylove

Pozdrav cure… evo da prijavim da nije puknuo.. napravili smo korak naprijed i nada je postojala i uzbudenje je poraslo… ali svejedno nista… bila sam na aspiraciji ali stanica je cisticna… sam postupak nije strasan, nego boli poslje…. na tren naravno sve lade potonule… takao da ni ovaj put nista.. ali onda dobar doktor kaze staviti cemo te odma sljedeci ciklus na stimulaciju tako da dobila sam ljekove vec sad ne moram cekat 6 mj…. idemo dalje samo 💪💪💪💪

Zao mi je da je tako ispalo, ali super da su te odmah stavili iduci ciklus za stimulaciju! 💪💪 
    Moram pitat tko je dobar doktor! 🙊

truskawka
    04. Svibanj 2018. 16:17

Maris ni ja ne pusim, ali smatram da tko pusi da je puno gore prestati u potpunosti pusiti u trudnoci (osim ako ti to tjelo trazi), nego nastaviti ali smanjiti tek toliko da ne budes zivcana i nervozna. Tjelo ti je ovako i onako puno nikotina i katrana i to se ne da tako lako ocistiti, a najgore je poceti se cistiti kad ostanes trudna jer onda svojom nervozom radi prestanka pusenja stetis bebici. Po mom misljenju tad je kasno prestati. Tako da sve zene koje puse podrzavam da nastave pusiti i u trudnoci samo neka jako smanje to pusenje..cigareta, dvije dnevno nece nista stetiti..cak niti 5..ali sve vise je previse

❤N i V💙

malimaj
    04. Svibanj 2018. 16:21

Nonina

mariss

cure jel tko od vas puši? nadam se da zbog ovog pitanja neću na lomaču

A neces na lomacu. I ja pusim, ali smanjila. Cak sam prestala na 6 dana odmah poslije transfera. Al dok osjetila da nista od postupka pocela sam natrag zbog previse nervoze i razocaranja . Sad odlucila da cu prestati i prije samog postupka pa cu valjda lakse nervozu proci nakon transfera. Uvijek mislila koliko cura pusi i drogira se i ostale trudne, zasto bi to toliko smetalo. Ali eto…ipak sam sad odlucila prestat ili doslovno stavit na jednu dvije dok me bas kriza uhvati.

Nitko nece na lomacu. Ja sam inace pusila i to kako su mi moji znali reci samo rekreacijski 1 do 2 u par tjedana. Pa si i sada u trudnoci ako mi dode zelja zapalim jednu. Samo probaj smanjiti ako mozes

4 sreća
    04. Svibanj 2018. 16:27

malimaj

Miwe

Nova sreca

Nova srecica, javi se obavezno ginicu. Meni kada je bilo tako, kao da mi je voda curila bili su mi poviseni leukociti i crp. Pa bi mozda bilo dobro da ga trazis i da ti da uputnicu za vađenje krvi da se vidi da li je negdje neka upala od aspiracije ili od postupka transfera.

Hvala draga ocu oticu odma u ponediljak to napraviti te nalaze.sad skoro i nema nego me je jutros prepalo bilo bas

• Babylove
    04. Svibanj 2018. 17:47

Wonderland19

Babylove

Pozdrav cure… evo da prijavim da nije puknuo.. napravili smo korak naprijed i nada je postojala i uzbudenje je poraslo… ali svejedno nista… bila sam na aspiraciji ali stanica je cisticna… sam postupak nije strasan, nego boli poslje…. na tren naravno sve lade potonule… takao da ni ovaj put nista.. ali onda dobar doktor kaze staviti cemo te odma sljedeci ciklus na stimulaciju tako da dobila sam ljekove vec sad ne moram cekat 6 mj…. idemo dalje samo 💪💪💪💪

Zao mi je da je tako ispalo, ali super da su te odmah stavili iduci ciklus za stimulaciju! 💪💪
    Moram pitat tko je dobar doktor! 🙊

Doktor Kuna... iako stvarno su svi divni gore od sestara do ostalih doktora 😊😊

E sad cure imam pitanje vi koje ste prosle aspiracije.. kada vas je presatlo boljeti dve dolje gj dali vas je uopce bolilo? Ja evo 2 ketonala od 150 popila i malo mi samo ublazilo.. jos me bolo strasno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.