Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TijanaB
    05. Svibanj 2018. 12:49

DU1988 ti imaš blastociste ?
    Truskawka tebi koji dan je bio transfer ?

truskawka
    05. Svibanj 2018. 16:38

Treci dan sam imala transfer osmostanicne obje mrvice.

❤N i V💙

• mariss
    05. Svibanj 2018. 16:51

Grizli

Mariss ja mogu preporuciti geratherm test, jako je osjetljiv tako da je meni vec prije izostale M bio pokazao +. Sretno i 🤞🤞 za plusic

hvala, a gdje da taj kupim? kupila sam neki u mulleru, skuplji od 2 koliko je bilo na izbor  pa ću probati. piše da se može raditi bilo kad u danu.

Grizli
    05. Svibanj 2018. 17:35

Gerather u ljekarni se kupuje. Ajde nema veze koji je bit ce plus 🤞🤞!

4 sreća
    05. Svibanj 2018. 17:37

Maris jel ga radis sutra

• mariss
    05. Svibanj 2018. 18:14

Nova sreca

Maris jel ga radis sutra

a hoću...ako se ne javim znači da nisam zadovoljna i ipak čekam betu u srijedu 

du1988
    05. Svibanj 2018. 19:00

mariss

Nova sreca

Maris jel ga radis sutra

a hoću…ako se ne javim znači da nisam zadovoljna i ipak čekam betu u srijedu

Ja sam radila taj iz mullera-skuplji od dva! Drzim fige! Tijana, imam dvije blastociste-obje vracaju 😉

url=https://lilypie.com]

4 sreća
    06. Svibanj 2018. 07:56

Jutro drage moje !Ja sam napravila test na 11 dan i druga crtica se nazire al slaba.da bar mogu postavit ode sliku oticu uzet jos jedan pa ponovo provjerit

4 sreća
    06. Svibanj 2018. 08:01

Ajme nemogu virovat samo se nadam da nije lazna uh jedva cekam sutra da svane da odem na betu

• mariss
    06. Svibanj 2018. 08:12

I ja sam napravila test, u mene samo jedna crtica :( ipak cekam betu u srijedu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.