Curke s mora koja me primi na par dana k sebi? Umrijet cu od ove vrucine 😂😂
😂 😂 😂 😂 i jaa bi se prikrpala 😁
Hihi ajmo negdje 😄😄
Maloo da umocimo nogice u more 🌊 😘
Daaaa..to i ja velim..malo da se brckamo u plicaku ⛱🏝 😎😘😘
❤N i V💙
meni tjedan dana do bete...al kako izgleda da je necu ni morat vaditi. Od sinoc imam baš sve svoje simptome koji mi se javljaju prije ciklusa. A inače ovi tjedan od transfera do sinoć ništa nisam osjećala. Tako da mislim da cu dobiti. Cijelo jutro samo gledam jel stigla iako mislim da nece dok neprestanem s utrogestanom
! Usput sinoc i jutros neznam jel išta i ušlo unutra..... Kao da mi obe tabletice zavrse istopljene na devnom. Ovako mi nije bilo do sada.
Radost, ja sam imala simptome kao ti i ja nazalost nisam ostala trudna, ali nisam ni dobila tada mengu. Neke cure s identicnim simptomima su trudne pa su to pripisale implantaciji. Osobno mislim da su simptomi od silnih hormona i ne moraju znaciti nista lose tak da ne gubi nadu. Mene je cca 8.dnt boljelo kao da imam najgoru mengu, a dobila sam ju tek negdje za tjedan dana od toga.
Radost ne gubi nadu..ako malo prolistas unazad mjesec i pola vidjet ces da smo sve mi koje sad imamo lijepa i zdrava srceka isto imale simptome kao pred mengu..meni su se npr javljali svaka 3 dana odprilike i ono misla sam to je to..a kad na kraju dvojceki..tak da ne gubi nadu nikad jer mozda i tebe lijepa beta iznenadi 😘
❤N i V💙
Imeni je takvo stanje danas isto koda cu svaki cas dobit sise manje bole a ledja rasturaju.al se nedam negativnim mislima jer svako je tjelo drugacije
Radostne gubi nadu..ako malo prolistas unazad mjesec i pola vidjet ces da smo sve mi koje sad imamo lijepa i zdrava srceka isto imale simptome kao pred mengu..meni su se npr javljali svaka 3 dana odprilike i ono misla sam to je to..a kad na kraju dvojceki..tak da ne gubi nadu nikad jer mozda i tebe lijepa beta iznenadi 😘
Koji dan su tebi poceli simtomi ako se moze znati?I kakve ste imali sve simtome😗
A drage moje pokušavam sama sebe smiriti i urazumjeti, ali sabo ide. Meni ciklus uopce nije bolan, nikada tablete nisam popila. Nikada niti ne osjetim da sam dobila dok neugledam fizički. Pet godina pokušavamo, test sam samo odradila dva puta i to nakon dvije inseminacije. Iako sam i tadan bila uvjerena da ću dobiti, pa samo da prestanem s utrogestenom. Ja vam imam samo kao tihe vaginalne vjetrove, to mi se uvijek javi par dana prije početka ciklusa. Tako je i od sinoć .Oprostite što vas gnjavim gluposti, znam da nije još gotovo i da postoji nada, ali nekako do sada je uvijek bila menga i ja se tako i osjecam od sinoć. Iako sam baš bila nešto optimistična prvi tjedan
Cure mislim da ni ovaj put nista kod mene .. cini mi se da je puknuo folikul.. sad na wc-u poprilicna kolicina rastezljive prozirne sluzi mi iscurila... 😥😥 koliko god tracak nade postoji znam da cu se sutra bezveze voziti za zg i da cu lec na taj stol i da ce mi opet sve lađe potonuti na trenutak 😔
Cure mislim da ni ovaj put nista kod mene .. cini mi se da je puknuo folikul.. sad na wc-u poprilicna kolicina rastezljive prozirne sluzi mi iscurila… 😥😥 koliko god tracak nade postoji znam da cu se sutra bezveze voziti za zg i da cu lec na taj stol i da ce mi opet sve lađe potonuti na trenutak 😔
A sta je ovo danas kod nas svih nekome nesto .meni se cini da to na nas utice vrijeme dosta.Cure ajmo samo glavu gori i pozitivno mislit a ne crno
Cure mislim da ni ovaj put nista kod mene .. cini mi se da je puknuo folikul.. sad na wc-u poprilicna kolicina rastezljive prozirne sluzi mi iscurila… 😥😥 koliko god tracak nade postoji znam da cu se sutra bezveze voziti za zg i da cu lec na taj stol i da ce mi opet sve lađe potonuti na trenutak 😔
Nisam danas baš od koristi, al mogu ti potvrditi da sam to isto mislila prije transfera. Sutradan nakon štoperice bas sam imala sluzi,(u manjim kolicinama i prije štoprice al skroz malo) kao da je ovulacija vec prošla. Prvo što sam rekla ginekologu kada sam ušla u ordinaciju je da se nadam da su folikule tu, on se malo nasmijao na moj upit, i rekao mi da baš nemogu tako popucati, zato se i daje štoperica. Tako da ti mogu potvrditi da sam imala na dan transfera 5 folikula, ( koliko ih je i bilo ranije na folikumetriji), 4 su oplođena al su dva se razvila koja smo zamrznuli jer nisam mogla ići taj mjesec na transfer.A baš sam imala jaku sluz. Zato sam uvjerena da se nećeš bezzz voziti za Zg. Sretno!
Sortiraj odgovore
Najstariji