Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    truskawka
    03. Svibanj 2018. 15:38

Nova sreca

truskawka

Radostne gubi nadu..ako malo prolistas unazad mjesec i pola vidjet ces da smo sve mi koje sad imamo lijepa i zdrava srceka isto imale simptome kao pred mengu..meni su se npr javljali svaka 3 dana odprilike i ono misla sam to je to..a kad na kraju dvojceki..tak da ne gubi nadu nikad jer mozda i tebe lijepa beta iznenadi 😘

Koji dan su tebi poceli simtomi ako se moze znati?I kakve ste imali sve simtome😗

Pa ne znam tocno kad ali odprilike par dana nakon transfera..odpocetka sam bila uzasno umorna i spavala sam jako puno, prsa su mi se pocela stvrdnjavati, hrana mi se gadila..ali svaka 3 dana onaj osjecaj da cu dobiti mengu..lagana bol u maternici i tako svasta nesto..ali vidi..svaka zena ima drugacije simptome. I jedna zena u svakoj trudnoci ima razlicite simptome. Ja kazem da bih potpisala ovakvu trudnocu kakvu ja imam zbog simptoma..samo spavam i hrana mi se gadi malo..nista drugo sve ostalo super..tako da ne gubi nadu nikad..vjeruj da ce sve biti dobro i bit ce 😘

❤N i V💙

truskawka
    03. Svibanj 2018. 15:40

Babylove

Cure mislim da ni ovaj put nista kod mene .. cini mi se da je puknuo folikul.. sad na wc-u poprilicna kolicina rastezljive prozirne sluzi mi iscurila… 😥😥 koliko god tracak nade postoji znam da cu se sutra bezveze voziti za zg i da cu lec na taj stol i da ce mi opet sve lađe potonuti na trenutak 😔

Neces se sigurno voziti bzvz i ja sam imala sluz dan prije aspiracije i isto sam mislila eto nista pukli su..kad eto nisu..tako da glavu gore i idi sutra u nov zivot 😘

❤N i V💙

• Babylove
    03. Svibanj 2018. 16:18

Hvala vam cure trebalo mi je ovo da me podigne... nista drzimo 🤞🤞 svima nama i na rukama i nogama 💖💖💖

du1988
    03. Svibanj 2018. 16:44

Babylove zelim ti srecu i saljem najpozitivnije misli i vibre!  Javi kako je prošlo!

url=https://lilypie.com]

• Babylove
    03. Svibanj 2018. 17:09

du1988

Babylove zelim ti srecu i saljem najpozitivnije misli i vibre! Javi kako je prošlo!

Hvala ti draga... naravno javim se cim zavrsim 😊

• Kengurica
    03. Svibanj 2018. 18:26

Ma Babylove nema pucanja :) Sretni i javi nam!

• mariss
    03. Svibanj 2018. 18:38

Babylove

Hvala vam cure trebalo mi je ovo da me podigne… nista drzimo 🤞🤞 svima nama i na rukama i nogama 💖💖💖

Bit će to super babylove! sretno do pozitivnih vijesti 

• mariss
    03. Svibanj 2018. 20:29

Evo samo da se i ja upisem u ovaj glupi dan, meni je danas grozna neki dan, nista ne osjecam i bas sam neka bezvoljna i zalosna cijeli dan. To je sigurno zbog vremena

truskawka
    03. Svibanj 2018. 21:57

mariss

Evo samo da se i ja upisem u ovaj glupi dan, meni je danas grozna neki dan, nista ne osjecam i bas sam neka bezvoljna i zalosna cijeli dan. To je sigurno zbog vremena

Ma vrijeme je ovih dana katastrofa i tko je imalo senzibilan na vrijeme nece se bas dobro provesti..ja sam danas stalno u sobi zatvorena i nista mi se nece..

❤N i V💙

darliv
    04. Svibanj 2018. 00:37

M.girl cestitke od 💗😘 ne mogu ni zamisliti kakva je sreća ugledati plusic ili pozitivnu betu nakon toliko truda 🤗 bit ce ovo divno ljeto 💗💗

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.