Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    4 sreća
    05. Svibanj 2018. 09:48

mariss

drage cure, hvala vam puno što me niste osudile. Ja sam zbilja bila strastveni pušač (i još sam) zadnjih par mjeseci sam cigarete smanjila za pola, a od početka pikanja još za pola tako da sam sad na 5-6, i zbilja se mučim s tim. Nasretnija bih bila kad bi mi se smučile i kad više nebih nikad zapalila ni jednu. ali ja non stop razmišljam o njima

Sad kad smo riješili taj "problem", i mene muči pitanje da napravim test. Planirala sam betu vaditi u srijedu, to bi mi bio 12dnt, danas mi je 15-i dan od štoperice, mislite da je ok ako bih sutra napravila test?
    Po kalendaru, menga mi je trebala doći. jučer, evo danas je još nema

I sad vas iskusne ljubazno molim za savijet koji test kupiti. Nikad u životu nisam kupila test

Draga mariss meni su savjetovali onaj digitalni sta pokazuju tjedne a kazu da nisu losi od milera testovi.imas li ikakvi ti simtoma

4 sreća
    05. Svibanj 2018. 09:49

Nova sreca

mariss

drage cure, hvala vam puno što me niste osudile. Ja sam zbilja bila strastveni pušač (i još sam) zadnjih par mjeseci sam cigarete smanjila za pola, a od početka pikanja još za pola tako da sam sad na 5-6, i zbilja se mučim s tim. Nasretnija bih bila kad bi mi se smučile i kad više nebih nikad zapalila ni jednu. ali ja non stop razmišljam o njima

Sad kad smo riješili taj "problem", i mene muči pitanje da napravim test. Planirala sam betu vaditi u srijedu, to bi mi bio 12dnt, danas mi je 15-i dan od štoperice, mislite da je ok ako bih sutra napravila test?
    Po kalendaru, menga mi je trebala doći. jučer, evo danas je još nema

I sad vas iskusne ljubazno molim za savijet koji test kupiti. Nikad u životu nisam kupila test

Draga mariss meni su savjetovali onaj digitalni sta pokazuju tjedne a kazu da nisu losi od milera testovi.imas li ikakvi ti simtoma

Meni je sutra 11 dan od transvera pa cu ga raditi

• mariss
    05. Svibanj 2018. 09:52

nista ja ne osjećam, tu i tamo me zasvrbi lijeo ili desno na trbuhu. ali mislim da sam to umislila :)

malimaj
    05. Svibanj 2018. 10:03

mariss

nista ja ne osjećam, tu i tamo me zasvrbi lijeo ili desno na trbuhu. ali mislim da sam to umislila :)

Test je najbolje napraviti između10 i 12 dana nakon transfera jer tek tada postoji mogucnost da se hgc hormon nađe u urinu. Ali ni to nije pravilo. Od testova meni su preporucili clear blue. Ja ga osobno nisam radila jer ne znam kako bi prezivjela tih par minuta cekanja. Ako si nestrpljiva napravi si test ali i obavezno vadi betu i srijedu.  Drzim 🤞🤞🤞🤞🤞👍👍👍👍

du1988
    05. Svibanj 2018. 10:40

Nemojte bacati novce na neke skupe testove, meni je plus pokazao i iz mullera za dvadesetak kuna! radila sam 10 dnt. sretno cure!

url=https://lilypie.com]

4 sreća
    05. Svibanj 2018. 10:53

du1988

Nemojte bacati novce na neke skupe testove, meni je plus pokazao i iz mullera za dvadesetak kuna! radila sam 10 dnt. sretno cure!

Hvala draga 

truskawka
    05. Svibanj 2018. 10:55

Ja sam nekako vise od onih koje slijepo slijede pravila pa ja nisam radila test prije bete, iako ga imam doma, ali meni je tako bilo lakse psihicki jer ne bi mogla podnesti da mi je test pokazao krivi rezultat (bilo pozitivni, bilo negativni)..ali eto to sam samo ja, naravno stvar je izbora, ali ako vec i radite test bolje pricekati sto duze da bude sto tocniji..i onda opet dodete na dan dva ranije prije bete pa si ja opet nekako govorim zasto da sad trosim test ako za par dana vadim betu koja ce mi pokazati tocno..
    Ako radite test nadam se pozitivnom ishodu i drzim vam fige da bude lijepi plusic, crtica ili sta god vec mora biti 😘

❤N i V💙

TijanaB
    05. Svibanj 2018. 11:04

du1988

Ja sam na eBay uzela ove  https://www.ebay.com/p/One-Step-35-X-Pregnancy-Tests-Strips-10miu-Home-Urine-Test-Kits/887369771?iid=140298030319&rt=nc
    Jeftini i pouzdani . Stižu u roku od par dana . 10mIU .
    35 ih ima super su 

TijanaB
    05. Svibanj 2018. 11:06

Jučer mi je bila punkcija. 6 js danas će javiti jesu li se oplodile. 🤞

Grizli
    05. Svibanj 2018. 11:10

Mariss ja mogu preporuciti geratherm test, jako je osjetljiv tako da je meni vec prije izostale M bio pokazao +. Sretno i 🤞🤞 za plusic

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.