Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    4 sreća
    04. Svibanj 2018. 10:19

m.girl6

darliv

M.girl cestitke od 💗😘 ne mogu ni zamisliti kakva je sreća ugledati plusic ili pozitivnu betu nakon toliko truda 🤗 bit ce ovo divno ljeto 💗💗

Hvala ti od srca. Joj draga ja ti nisam ni svjesna ničega, stvarno sam u šoku, jer sam ovaj postupak u startu otpisala.
    Samo da prijavim drugu betu curke moje koja iznosi 386

Super draga da i nami svima bude takva.a zasto si bila otpisala

m.girl6
    04. Svibanj 2018. 10:45

Nova sreca, zato kaj sam razgovarala sa biologicom i rekla mi je da mi jajne stanice baš nisu najbolje i da samo moramo doći do dobre jajne stanice i onda ćemo doći i do trudnoće, a ja si mislim super, opet ništa. 
    Moram još u pon ići vaditi betu, pa će me po njoj naručiti za uzv. 

Noa 💙

4 sreća
    04. Svibanj 2018. 10:55

m.girl6

Nova sreca, zato kaj sam razgovarala sa biologicom i rekla mi je da mi jajne stanice baš nisu najbolje i da samo moramo doći do dobre jajne stanice i onda ćemo doći i do trudnoće, a ja si mislim super, opet ništa.

Neka drago mi je sto ti je sve ispalo pozitivno ocito je neka mrva koja se neda.jel imas simtoma ikakvi

m.girl6
    04. Svibanj 2018. 11:15

Nova sreca

m.girl6

Neka drago mi je sto ti je sve ispalo pozitivno ocito je neka mrva koja se neda.jel imas simtoma ikakvi

Da, jedna mrva koja je pravi borac. 
    Od simptoma nemam ništa, mislim da je još ipak rano za to, bit će u nedjelju tek 2 tjedna nakon transfera.
    U kojoj si ti fazi?

Noa 💙

truskawka
    04. Svibanj 2018. 11:17

Sss87

Kad smo već tu, da vas nešto pitam. Jučer sam primila drugu injekciju Brevactid 1500IE (prva je bila na dan ET, 28.4.), e sad, jel moguće da mi je jučer i danas cijeli dan muka od Brevactida? Moj cijeli postupak IVF/ICSI je stvarno prošao savršeno. Sve je islo po planu. Nikakve nuspojave nisam imala niti me išta bolilo. Čak ni kap krvi do dan danas nisam vidila.

Moguce da su poceli simptomi trudnoce 😄😄 

❤N i V💙

4 sreća
    04. Svibanj 2018. 11:25

m.girl6

Nova sreca

m.girl6

Da, jedna mrva koja je pravi borac.
    Od simptoma nemam ništa, mislim da je još ipak rano za to, bit će u nedjelju tek 2 tjedna nakon transfera.
    U kojoj si ti fazi?

Ja sam tek 9 dan od transvera uh slabo dani prolaze

m.girl6
    04. Svibanj 2018. 11:33

Ooo pa super, a kad ideš vaditi betu?

Noa 💙

• njaknjak
    04. Svibanj 2018. 11:41

cure, evo napokon sam došla do toga da mi je sljedeći korak ivf :) jeeeej, do sad sam prosla aspiraciju, pa sam onda dobila polip na maternici najvjerovatnije od stimulacije, skidanje je dobro prošlo i ovaj mjecec je napokon to to! jel mi možete reci kako to ide? tijek toga svega...kada je samo transfer u pitanju daju li anesteziju kao i za aspiraciju? boli li? šta dalje... 

• Sss87
    04. Svibanj 2018. 11:48

njaknjak

cure, evo napokon sam došla do toga da mi je sljedeći korak ivf :) jeeeej, do sad sam prosla aspiraciju, pa sam onda dobila polip na maternici najvjerovatnije od stimulacije, skidanje je dobro prošlo i ovaj mjecec je napokon to to! jel mi možete reci kako to ide? tijek toga svega…kada je samo transfer u pitanju daju li anesteziju kao i za aspiraciju? boli li? šta dalje…

Što se tiče transfera, mene stvarno ništa nije bolilo i to traje par minuta ako je i toliko. Moraš doći punog mjehura al nemoj prepunog da ne možes izdržat pošto kasnije moraš malo odležati pa da se ne popiškiš u gaćice 

• Babylove
    04. Svibanj 2018. 11:52

Pozdrav cure... evo da prijavim da nije puknuo.. napravili smo korak naprijed i nada je postojala i uzbudenje je poraslo... ali svejedno nista... bila sam na aspiraciji ali stanica je cisticna... sam postupak nije strasan, nego boli poslje.... na tren naravno sve lade potonule... takao da ni ovaj put nista.. ali onda dobar doktor kaze staviti cemo te odma sljedeci ciklus na stimulaciju tako da dobila sam ljekove vec sad ne moram cekat 6 mj.... idemo dalje samo 💪💪💪💪 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.