Pozdrav cure… evo da prijavim da nije puknuo.. napravili smo korak naprijed i nada je postojala i uzbudenje je poraslo… ali svejedno nista… bila sam na aspiraciji ali stanica je cisticna… sam postupak nije strasan, nego boli poslje…. na tren naravno sve lade potonule… takao da ni ovaj put nista.. ali onda dobar doktor kaze staviti cemo te odma sljedeci ciklus na stimulaciju tako da dobila sam ljekove vec sad ne moram cekat 6 mj…. idemo dalje samo 💪💪💪💪
Zao mi je da je tako ispalo, ali super da su te odmah stavili iduci ciklus za stimulaciju! 💪💪
Moram pitat tko je dobar doktor! 🙊
Doktor Kuna… iako stvarno su svi divni gore od sestara do ostalih doktora 😊😊
E sad cure imam pitanje vi koje ste prosle aspiracije.. kada vas je presatlo boljeti dve dolje gj dali vas je uopce bolilo? Ja evo 2 ketonala od 150 popila i malo mi samo ublazilo.. jos me bolo strasno
Meni nije bilo tak strasno,osjetila sam al je kratko trajalo,kad sam sisla sa stolice malo kao grcevi krenuli pa sam popila tabletu a nakon toga nista,ako je malo duze trajalo da nisu mogli odma doc do folikula pa su te mozda malo iziritirali,to ti jos svjeze danas,vidit ces sutra,a krvaris il?ja jesam malo 2 dana
Pozdrav cure… evo da prijavim da nije puknuo.. napravili smo korak naprijed i nada je postojala i uzbudenje je poraslo… ali svejedno nista… bila sam na aspiraciji ali stanica je cisticna… sam postupak nije strasan, nego boli poslje…. na tren naravno sve lade potonule… takao da ni ovaj put nista.. ali onda dobar doktor kaze staviti cemo te odma sljedeci ciklus na stimulaciju tako da dobila sam ljekove vec sad ne moram cekat 6 mj…. idemo dalje samo 💪💪💪💪
Zao mi je da je tako ispalo, ali super da su te odmah stavili iduci ciklus za stimulaciju! 💪💪
Moram pitat tko je dobar doktor! 🙊
Doktor Kuna… iako stvarno su svi divni gore od sestara do ostalih doktora 😊😊
E sad cure imam pitanje vi koje ste prosle aspiracije.. kada vas je presatlo boljeti dve dolje gj dali vas je uopce bolilo? Ja evo 2 ketonala od 150 popila i malo mi samo ublazilo.. jos me bolo strasno
Meni nije bilo tak strasno,osjetila sam al je kratko trajalo,kad sam sisla sa stolice malo kao grcevi krenuli pa sam popila tabletu a nakon toga nista,ako je malo duze trajalo da nisu mogli odma doc do folikula pa su te mozda malo iziritirali,to ti jos svjeze danas,vidit ces sutra,a krvaris il?ja jesam malo 2 dana
Pa zapravo je punkcija brzo zavrsila... i nije bolila.. bolilo me je pranje prije i pregled poslije... krvarenje mi nije jako par kapi samo je bilo
M.girl sretno tebi i tako hrabroj mrvici!!! Sss87 i njaknjak dobro došle i što prije nas razveselite lijepim betama. Babylove hrabro u nove pobjede. Maris nema osuđivanja, ja ovaj forum uistinu doživljavam kao mjesto gdje skupljam snagu i informacije za svoju borbu i mjesto gdje mogu olakšati dušu, pa to bi željela i drugima. Du1988 kakvo je kod tebe stanje? Pozdrav svim čekalicama!
Ja bi trebala na transfer u utorak! S tim da je ispala koma jer je u petak bila doktorica na zamjeni pa moram otici u pon na konacnu potvrdu nultog dana...uglavnom-drame do zadnjeg dana, al nek sam ja vec izvadila potvrdu za bolovanje 😂😂
url=https://lilypie.com]
Du1988 sretno bice to sve dobro.Nego mene zanima da vas pitam nesto meni je 10 dan transvera i od jutros me uopce sise ne bole niti mi je stomak napuvan samo blaga muka i to je to.Dali bi mk bilo rano da napravim test jer ocito nije uspilo umene ..hvala vam
Du1988 sretno bice to sve dobro.Nego mene zanima da vas pitam nesto meni je 10 dan transvera i od jutros me uopce sise ne bole niti mi je stomak napuvan samo blaga muka i to je to.Dali bi mk bilo rano da napravim test jer ocito nije uspilo umene ..hvala vam
Pa mislim da mozes i betu vaditi osim ako nisi uzimala ljekove koji sadrze hcg onda ti ni test ni beta nece biti ispravni. Ali mislim da je muka sasvim dobar znak da je doslo do trudnoce. Ni sise te ne trebaju boliti ni mene nisu boljele. Trbuh mi nije bio napuhan uopce..tako da to je sve relativno, ali mucnine bi mogle biti dobar znak..napravi test ili vadi betu pa ces vidjeti. Sretno 😉
❤N i V💙
Ja bi trebala na transfer u utorak! S tim da je ispala koma jer je u petak bila doktorica na zamjeni pa moram otici u pon na konacnu potvrdu nultog dana…uglavnom-drame do zadnjeg dana, al nek sam ja vec izvadila potvrdu za bolovanje 😂😂
Ma malo vise bolovanja nikad nije na odmet 😉
❤N i V💙
Pa mislim da mozes i betu vaditi osim ako nisi uzimala ljekove koji sadrze hcg onda ti ni test ni beta nece biti ispravni. Ali mislim da je muka sasvim dobar znak da je doslo do trudnoce. Ni sise te ne trebaju boliti ni mene nisu boljele. Trbuh mi nije bio napuhan uopce..tako da to je sve relativno, ali mucnine bi mogle biti dobar znak..napravi test ili vadi betu pa ces vidjeti. Sretno 😉
Napravit cu ujutro test.hvala na utjehi draga😗
Meni 6dpt i isto nista,ni sise ni stomak.a inace me sise ubijale na progesteronu do menstruacije,znam samo da cu izludit😂nova sreca ma bit ce to pozitivan ishod😘
drage cure, hvala vam puno što me niste osudile. Ja sam zbilja bila strastveni pušač (i još sam) zadnjih par mjeseci sam cigarete smanjila za pola, a od početka pikanja još za pola tako da sam sad na 5-6, i zbilja se mučim s tim. Nasretnija bih bila kad bi mi se smučile i kad više nebih nikad zapalila ni jednu. ali ja non stop razmišljam o njima
Sad kad smo riješili taj "problem", i mene muči pitanje da napravim test. Planirala sam betu vaditi u srijedu, to bi mi bio 12dnt, danas mi je 15-i dan od štoperice, mislite da je ok ako bih sutra napravila test?
Po kalendaru, menga mi je trebala doći. jučer, evo danas je još nema
I sad vas iskusne ljubazno molim za savijet koji test kupiti. Nikad u životu nisam kupila test
Sortiraj odgovore
Najstariji