zdravo cure, evo ja sam nova na ovom forumu i u ovim vodama. jucer imala prvu aspiraciju, cekam info za dalje.
većina stvari o. kojim apišete mi je nepoznanica ali se ndam da ću brzo pohvatati.
viidm da neke od vas piju vitamine i jos neke dodatke pa sam htjela pitati jesu li vam to preporucili doktori ili vi to na svoju ruku. ja sam dobia samo uputu 3x1utrogestan i to je to. sad molim za savjete ako jos nesto moram.
hvala
mariss, dobrodosla! Ja sam nakon prve aspiracije isto dobila samo utrogestan, a nakon transfera jos i folnu! Za ostalo i mene zanima! Folnu mozes uzimati i na svoju ruku, to sam sigurna. Koliko si imala jajnih stanica?
url=https://lilypie.com]
Cure prenatale mozete piti jer i ako zatrudite je to dobro, a ostali vitamini i minerali se piju prije da boostaju jajne stanice i organizam. Omega, Q10, prenatali mogu i prije i poslije i za vrijeme koliko znam.
Samo da prijavim negativnu betu. Kako sam je saznala ranije, danas aam vec super.
Bas mi je zao 😣 ali samo glavu gore i pozitivne misli i uskoro ces i ti imati svoje srceko. Samo hrabro u nove pobjede 😉
❤N i V💙
Kengurica zao mi je.. ali bas tako glavu gore i u nove pobjede 💪💪💪
Ja u petak idem na uvz (8dc) mozda ovaj put bude vise srece 😊 ali ako ne idemo dalje 💪💪
Nove cure dobrodosle drzim 🤞🤞🤞
Samo da prijavim negativnu betu. Kako sam je saznala ranije, danas aam vec super.
Zao mi je jako od srca alll nemoj biti tuznaa bitt ce ona sljedecii puttt visokaa
Kengrica ❤😘
E cure netko je prije piso o antibiticima i pikanju, ne sjecam se vise tko... ugl meni ista prica umnjak, nimalo lijepo iskustvo, danas izvaden i dobila antibiotik... a trebala bi dobit negdje u petak, s pikanjem bi trebala pocet 2.dc sa benfolom
Zaboravila sam napisati da inofolic pijem od 10.mjeseca (od kad sam otisla na prvi razgovor) a folacin 5mg vec 2 mjeseca. Sad jos i utrogestan. Dali da onda svejedno uzmem jos i folnu 800mg?
Imala sam 14 js, i jako me boli danas. Al to je valjda normalno
Sortiraj odgovore
Najstariji