Sory sad vidim da si pisala da si već bila
Ma super sto si napisala, bas sam se pitala kako ide! ovo su smrzlici iz prvog postupka, prvi transfer je zavrsio biokemijskom trudnocom pa sad nakon dva ciklusa idem opet. FET je prvi pa nisam znala kakav je protokol. Ja sam se uspjela dogovoriti da na prvi uzv idem ovdje u Zadru na humanu reprodukciju (ovdje rade samo inseminacije) pa da im mailom javim situaciju! Nadam se da cu bar prva dva moci ovdje jer mi je nezgodno zbog posla svaki drugi dan za Zagreb. A cikluse mi je vise nemoguce predvidjet jer se malo poremetilo zadnja dva ciklusa. Sutra cu biti pametnija! 😊 kako se ti osjecas? jesu ti rekli da mirujes ili?
url=https://lilypie.com]
Ma super sto si napisala, bas sam se pitala kako ide! ovo su smrzlici iz prvog postupka, prvi transfer je zavrsio biokemijskom trudnocom pa sad nakon dva ciklusa idem opet. FET je prvi pa nisam znala kakav je protokol. Ja sam se uspjela dogovoriti da na prvi uzv idem ovdje u Zadru na humanu reprodukciju (ovdje rade samo inseminacije) pa da im mailom javim situaciju! Nadam se da cu bar prva dva moci ovdje jer mi je nezgodno zbog posla svaki drugi dan za Zagreb. A cikluse mi je vise nemoguce predvidjet jer se malo poremetilo zadnja dva ciklusa. Sutra cu biti pametnija! 😊 kako se ti osjecas? jesu ti rekli da mirujes ili?
Tak je i kod mene bilo, prvi transfer je završio biokemijskom, ali nismo imali ništa za smrznuti pa smo išli sve ispočetka. Super kaj si tak iskombinirala to sve, da ne moraš ići baš svaki dan do ZG. Nisam ni ja iz Zagreba, imam preko 50 km do tamo, ali sve ćemo pretrpjeti za našu bebicu.
Za cikluse si u pravu, nakon lijekova i svega, produljili su mi se na 33-34 dana, a ko bi ih više popratio i predvidio. :)
Dobro sam, hvala. Totalno skulirano u glavi, bolje nego prvi puta, sad me počelo malo boljeti dole, odnosno pritisak ko dok trebaš dobiti, znam da je to sve normalno. Nisu ništa posebno rekli za mirovanje, nastaviti sve ko i prije, ali bez napora i teškog dizanja, šetnja i tak. Pijem inofolic x2, folnu 800 mg, vit D 3 i utrogestani 3*2. Vađenje bete 8-10 dan nakon transfera. Vratili su mi dvije blastociste, s tim da je jedna bolja, jedna lošija. Prvi puta su vraćali isto dvije i kakti bile su odlične, kad na kraju nije ni jedna opstala. Tako da se apsolutno ničem ne nadam, mislim pozitivna sam, ali moram biti i realna, ako me shvaćaš..
Koliko imaš ti smrzlića?
Noa 💙
Tak je i kod mene bilo, prvi transfer je završio biokemijskom, ali nismo imali ništa za smrznuti pa smo išli sve ispočetka. Super kaj si tak iskombinirala to sve, da ne moraš ići baš svaki dan do ZG. Nisam ni ja iz Zagreba, imam preko 50 km do tamo, ali sve ćemo pretrpjeti za našu bebicu.
Za cikluse si u pravu, nakon lijekova i svega, produljili su mi se na 33-34 dana, a ko bi ih više popratio i predvidio. :)
Dobro sam, hvala. Totalno skulirano u glavi, bolje nego prvi puta, sad me počelo malo boljeti dole, odnosno pritisak ko dok trebaš dobiti, znam da je to sve normalno. Nisu ništa posebno rekli za mirovanje, nastaviti sve ko i prije, ali bez napora i teškog dizanja, šetnja i tak. Pijem inofolic x2, folnu 800 mg, vit D 3 i utrogestani 3*2. Vađenje bete 8-10 dan nakon transfera. Vratili su mi dvije blastociste, s tim da je jedna bolja, jedna lošija. Prvi puta su vraćali isto dvije i kakti bile su odlične, kad na kraju nije ni jedna opstala. Tako da se apsolutno ničem ne nadam, mislim pozitivna sam, ali moram biti i realna, ako me shvaćaš..
Koliko imaš ti smrzlića?
I meni su se produljili na 34-35 dana i isto imam dvije blastice! Isto jedna bolja, druga losija-tako je bilo i prvi puta i eto kako je zavrsilo! Iako nisam bila jako razocarana jer se nisam ni nadala da ce upaliti bas od prve! Isto tako sam sada skulirana totalno i dijelim sve tvoje emocije, tocno te razumijem...pozitivna, a opet.. oprezna u najmanju ruku 😀 je li tebi iz druge stimulacije ostalo jos smrzlica? nama ako ovo ne uspije idemo sve ispocetka! Spremna sam i na takav ishod, odustajanje nije opcija 😊 taman dok meni bude transfer ces ti vec znati betu! Cekam nestrpljivo skupa s tobom!
i da, koji dan ciklusa ti je bio transfer? i ove vitamine sto pijes su ti oni preporucili? ja sam prvi puta dobila samo folnu i utrogestan, ne znam kako ce biti ovaj put
Samo da prijavim negativnu betu. Kako sam je saznala ranije, danas aam vec super.
Drage moje, nadam se da ćete sve uspjeti i da ćete ubrzo držati malce! :) Pratim vas i čitam i prestravljuje me što pola pojmova odavde niti ne znam što znače... Najgore je to što čovjek ne zna kako će mu život izgledati narednih nekoliko godina. Kad bi barem znali odmah što nam je činiti, a ne samo čekati i čekati... Pozitivna sam oko svega i molim se za sve nas! :) Bit će sve u redu, mora :)
Samo da prijavim negativnu betu. Kako sam je saznala ranije, danas aam vec super.
Kengurice, zao mi je! Ali drago mi je cuti da nisi potonula 💪
zdravo cure, evo ja sam nova na ovom forumu i u ovim vodama. jucer imala prvu aspiraciju, cekam info za dalje.
većina stvari o. kojim apišete mi je nepoznanica ali se ndam da ću brzo pohvatati.
viidm da neke od vas piju vitamine i jos neke dodatke pa sam htjela pitati jesu li vam to preporucili doktori ili vi to na svoju ruku. ja sam dobia samo uputu 3x1utrogestan i to je to. sad molim za savjete ako jos nesto moram.
hvala
Du1988, s obzirom da su mi za prvi pita rekli da su blastociste " savršene" razočarala sam se jako, jer sam se nadala da će se bar jedna "uloviti". Tak da sam ovaj puta stvarno oprezna, baš kao što i ti kažeš. A radila sam prvi puta i test i pokazale su se dvoje crtice i na kraju završila biokemijskom, baš sam bila u komi. Odustajanja nema, to nije opcija.
Nažalost, ništa nam nije ostalo, moramo opet sve ispočetka ukoliko nam ni sada ne uspije.
E da, transfer mi je bio ovoga puta 26.dc. Dosta kasno, ali kaj kad mi je sve poremetilo od lijekova. Dam ovo drugo mi je sve moja prof.preporučila da to pijem. Folnu obavezno uzimaj od 800mg, jer ti od 400 nije dovoljno za prvo tromjesečje.
Kengurica, jako mi je žao zbog tebe :(
Ali mi je i drago da nisi pala u depru, nego ideš dalje. Samo hrabro.
Marris, kao što sam i napisala du1988, kupi si folnu kiselinu i pij nju 800mg minimalno, možeš i odmah krenuti, ne trebaš čekati transfer.
Noa 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji