Ako pijes folacin on je folna kiselina i to 5000mcg, pa ti dodatnih 800 nikako ne treba. Mislim da ti ni taj inofic uz to ne treba. Jel te boljelo nakon punkcije ili za vrijeme?
Oprosti, zabrijala sam da je inofolic nesto drugo. Mislila sam da je to jedna folna kiselina o kojoj sam citala.
m.girl6 zaboravila sam te pitati-je li suprug morao doci s tobom na transfer? Cula sam da treba doci potpisati pristanak za odmrzavanje! Je li to tocno?
url=https://lilypie.com]
Ako pijes folacin on je folna kiselina i to 5000mcg, pa ti dodatnih 800 nikako ne treba. Mislim da ti ni taj inofic uz to ne treba. Jel te boljelo nakon punkcije ili za vrijeme?
Dok sam bila pod anestezijom nije me boljelo ali cim je anestezija popustila nakon 15-ak minuta osjecala sam uzasnu bol i mucninu. Nisam to bas tako zamisljala ☹️
Uh, nadam se da ce brzo proci. Mucnina moze biti i od anestezije. Ja sam imala punkciju na zivo, al nije me bas nesto boljelo nakon. Vise ono kad sjednes ili kad se vozis preko kvrgave ceste.
Zaboravila sam napisati da inofolic pijem od 10.mjeseca (od kad sam otisla na prvi razgovor) a folacin 5mg vec 2 mjeseca. Sad jos i utrogestan. Dali da onda svejedno uzmem jos i folnu 800mg?
Imala sam 14 js, i jako me boli danas. Al to je valjda normalno
O cestitam draga na tolikim jajnim stanicama.a to sto te boli je normalno.koliko si fulikula imala
Kengrica ❤😘
E cure netko je prije piso o antibiticima i pikanju, ne sjecam se vise tko… ugl meni ista prica umnjak, nimalo lijepo iskustvo, danas izvaden i dobila antibiotik… a trebala bi dobit negdje u petak, s pikanjem bi trebala pocet 2.dc sa benfolom
Ja sam pisala o antibioticima.i rekla mi je doktorica da nema veze sto se piju.koliko dana ces ji piti
Drage moje evo da se i ja javim.bila sam danas na aspiraciji i imala sam mjesto 4 folikula nakraju ji 7 bilo kako neznam ocito nije ultrazvuk radila kak triba.uglavnom od 7 folikula dobila sam i 7 jajni stanica.ujutro cu znati oce li doci do transfera ak se oplode mislim spoje.uh a sutra mi rođendan nadam se da cu dobit lipu vijest od ambriologice da ce bit nesto
Bok curke, evo nova sam na ovom forumu ali i ne u postupcima kojih je evo danas i treci stimulirani iza mene i jedan prirodni. Znam kakv je tezak put tako da onima koje su dosle do cilja od srca cestitam, a ostalima da im se cilj što prije ostvari. Evo ja danas bila nu punkciji bilo je 8 folikula ali sok je bio taj da su 2 js a ostali folikuli cisticni sto mi se sasa prvi put desilo do sada sam imala po 7 js oplodenih...ugl strah tuga panika cine svoje pa eto citam svaata nesto dok cekam da me sutra biologica nazove da vidimo jesu se oplodile... ono što mene zanima ako netko zna postoji li neko dopunsko zdravstveno osiguranje da se dodatno placa koje pokriva koji postupak oplodnje? 😚😚
Ivana najbolje pitaj osiguranje. Meni je Radoncic pricao kako je to vani super rijeseno, al kod nas ne. Mozda se nesto pomaklo.
Nova sreca, isto kao ja, zadnji ultrazvuk 4 na aspiraciji 7. Neka tvojih 7 se svih oplodi! Javi sutra.
Sortiraj odgovore
Najstariji