Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pikica89
    22. Travanj 2018. 20:56

Didi28

Ja vas tu i tamo citam ali nestignem ne pohvatam sve.,toliko posla sad imamo vani kosnja, vrt posao tako da nisam stalno tu ali mi je drago citati kad netko uspije iz prve i ja molim Boga da i nama uspije od prve pa cu i ja moci podijeliti s vama moje iskustvo,pa ono sve laganini kao i vi pusa drage zenice..

I ja ti od srca želim da sljedeci mjesec bude tvoj mjesec i da vidis srceko

Pikica89
    22. Travanj 2018. 21:00

truskawka

Juuj ja imam noci kad tak lijepo spavam da je to milina, a pak imam i noci kad se budim svaka dva sata i onda jedva zaspim jer sam gladna 😂😂 a nece mi se kopat po frizideru mislim si bum se jos jace razbudila..al probat cu iduci put nesto malo pojesti i onda nazad..najgore mi je kaj mi je kuhinja dolje po stepenicama a nisam bas sigurna da bum mogla i dolje i gore a da se ne skotrljam tak snena 😂😂 a od podne do negdi 6 si laganini presetavam po kuci malo gore dole po stepenicama odem malo van na par min..predvecer odem na balkon po malo friskog zraka prije spavanja..a kaj se tice kuhanja to mi mama svaki dan pripremi i opere sude..mora zbog vrste posla tak da ja se samo pristekam 😂😂

Hahahha pricaj mii ja se ne smijem pribliziti frizideruu hahaha jaa tolko jedem ukucani su mi rekli da sam ko termit hehehehe... Ma samoo ti odmarajj ako ti je ginic rekao da pazis onda stvarno moras pazitii... 

truskawka
    22. Travanj 2018. 21:05

Pikica a da..pitala sam ga tocno da mi opise kaj misli pod strogo mirovanje pa je rekel pol sata dnevno setnja ne vise, jedna kava u gradu i slobodno idem na vc i jest, ostatak dana lezati ili sjediti na jednom guzu..pa ja sve to odprilike tako i radim osim kave u gradu jer frendica koja je u mom gradu ima svojih obaveza svakodnevnih, pa onda nemam s kim ni u setnju pa se secem po kuci i do vrta i nazad 😅😅 tak da sam vecinom u fotelji na razvlacenje pred tv i na mobu..al dobro..sve ce to brzo proci i doci ce bebice za kojima bum dok reces keks i trcati morala 😄😄

❤N i V💙

Pikica89
    22. Travanj 2018. 21:26

truskawka

Pikicaa da..pitala sam ga tocno da mi opise kaj misli pod strogo mirovanje pa je rekel pol sata dnevno setnja ne vise, jedna kava u gradu i slobodno idem na vc i jest, ostatak dana lezati ili sjediti na jednom guzu..pa ja sve to odprilike tako i radim osim kave u gradu jer frendica koja je u mom gradu ima svojih obaveza svakodnevnih, pa onda nemam s kim ni u setnju pa se secem po kuci i do vrta i nazad 😅😅 tak da sam vecinom u fotelji na razvlacenje pred tv i na mobu..al dobro..sve ce to brzo proci i doci ce bebice za kojima bum dok reces keks i trcati morala 😄😄

Tak je dragaa brzo ce to nama proletiti vidjet ces bitno da se bebice rode zive i zdrave.A i upravo to sto  ti kazes za cas cemo trcat za njima  pa nista necemo stic od obaveza hehe 

• Babylove
    22. Travanj 2018. 21:28

Miwe

Babylove

Pozdrav curke… zelim srecu svima sto uskoro idu na aspiraciju 🤗🤗🤗
    Meni je M stigla u petak i to sa svim simptomima koje dosada nisam imala … mislite li da mozda ima veze štoperica s time?
    Sad evo idemo u nove pobjede.. u pon moram zvati da se dog za uzv.. jos uvijek u prirodnom ciklusu… nadam se da ce ovaj put biti bolji rezultati.. imate li mozda koji savjet dali se sto pile u prirodnom ciklusu za bolji rezultat?

Maticna mlijec,noćurak,inositol,koenzim q10 za kvalitetu jajne stanice,cikla opcenito za dobru prokrvljenost a mozes i s cajevima probat,vrkuta i marulja ako si skroz u prirodnom ciklusu pa probas nesto od toga,ne moras previse toga odjendnom iako su to samo dodaci prehrani

Hvala ti puno💖
    Kengurica tebi takoder hvala 😘 
    Probat cu pa cu vidjeti so ce biti 🤗

• Karla87
    22. Travanj 2018. 21:39

Zadnja dva mjeseca vas aktivno čitam. Hvala vam drage žene sto se trudite i dajete dio sebe na ovom forumu, jer uistinu je korisno i svojim iskustvom pomazete.Iskrene čestitke svima koji ste u zadnje vrijeme ugledali svoje plusice. I mi  smo krenuli u postupak i upravo mi je ovaj forum pojasnio puno stvari i pojmova koji su mi bili potpuno nepoznati. Nažalost nakon aspiracije nismo mogli ici na transfer, morali smo pauzirati i evo sada nas ocekuje FET. Nedavno se mislim Du1988 raspitivala o FET-u pa neznam jesi vec prosla ili? Nisam u bolnici....idem privatno. U utorak mi je bio 10 dan, jedan  folikul 18. Tu vecer sam primila stopericu, u cetvrtak bila na ultarazvuku, bila je ovulacija, pocela sam koristiti utrogestan...i u utorak bi trebao biti FET. Vec imam tremu da neću izdržati punog mjehura. Koliko nakon transfera možeš ići na wc i koliko se treba mirovati nakon transfera? 

truskawka
    22. Travanj 2018. 22:16

Haha Pikica mene vec svi pitaju za spol..reko jeste normalni em je jos prerano, em mi je jedino bitno da su zivi i zdravi i da ih upoznam u 12 mj, ako ne i krajem 11 😃 tako da izgleda da moramo uzivati u ovim slatkim "mukama" mirovanja dok jos mozemo mirovati 😄😄 nista odo ja malo pojesti (za promjenu) i onda spavanac (za promjenu) 😂😂 😘 

❤N i V💙

Pikica89
    22. Travanj 2018. 22:26

truskawka

Haha Pikicamene vec svi pitaju za spol..reko jeste normalni em je jos prerano, em mi je jedino bitno da su zivi i zdravi i da ih upoznam u 12 mj, ako ne i krajem 11 😃 tako da izgleda da moramo uzivati u ovim slatkim "mukama" mirovanja dok jos mozemo mirovati 😄😄 nista odo ja malo pojesti (za promjenu) i onda spavanac (za promjenu) 😂😂 😘

😘 

du1988
    22. Travanj 2018. 23:55

Karla87 meni u utorak pada 10.dan ciklusa pa cu vidjeti kakva je situacija! a ja sam bila vec na transferu pa ti mogu reci da nije strasno izdrzati punog mjehura! Ja sam si cak ujutro ponijela bocicu vode za slucaj da nije dovoljno 😂 lezala sam pola sata nakon transfera i onda sam isla na wc! sretno ti! 😉

url=https://lilypie.com]

du1988
    23. Travanj 2018. 00:08

i da, sto se tice mirovanja-ja sam taj dan transfera mirovala, sutradan putovala 3 i po sata nazad kuci i iduci dan na posao. Doktorica je rekla da se normalno ponasam, jedino da izbjegavam naprezanje. Nemam fizicki naporan posao, ali ovaj put cu uzeti bolovanje barem tjedan dana!

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI