Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pikica89
    22. Travanj 2018. 21:26

truskawka

Pikicaa da..pitala sam ga tocno da mi opise kaj misli pod strogo mirovanje pa je rekel pol sata dnevno setnja ne vise, jedna kava u gradu i slobodno idem na vc i jest, ostatak dana lezati ili sjediti na jednom guzu..pa ja sve to odprilike tako i radim osim kave u gradu jer frendica koja je u mom gradu ima svojih obaveza svakodnevnih, pa onda nemam s kim ni u setnju pa se secem po kuci i do vrta i nazad 😅😅 tak da sam vecinom u fotelji na razvlacenje pred tv i na mobu..al dobro..sve ce to brzo proci i doci ce bebice za kojima bum dok reces keks i trcati morala 😄😄

Tak je dragaa brzo ce to nama proletiti vidjet ces bitno da se bebice rode zive i zdrave.A i upravo to sto  ti kazes za cas cemo trcat za njima  pa nista necemo stic od obaveza hehe 

• Babylove
    22. Travanj 2018. 21:28

Miwe

Babylove

Pozdrav curke… zelim srecu svima sto uskoro idu na aspiraciju 🤗🤗🤗
    Meni je M stigla u petak i to sa svim simptomima koje dosada nisam imala … mislite li da mozda ima veze štoperica s time?
    Sad evo idemo u nove pobjede.. u pon moram zvati da se dog za uzv.. jos uvijek u prirodnom ciklusu… nadam se da ce ovaj put biti bolji rezultati.. imate li mozda koji savjet dali se sto pile u prirodnom ciklusu za bolji rezultat?

Maticna mlijec,noćurak,inositol,koenzim q10 za kvalitetu jajne stanice,cikla opcenito za dobru prokrvljenost a mozes i s cajevima probat,vrkuta i marulja ako si skroz u prirodnom ciklusu pa probas nesto od toga,ne moras previse toga odjendnom iako su to samo dodaci prehrani

Hvala ti puno💖
    Kengurica tebi takoder hvala 😘 
    Probat cu pa cu vidjeti so ce biti 🤗

• Karla87
    22. Travanj 2018. 21:39

Zadnja dva mjeseca vas aktivno čitam. Hvala vam drage žene sto se trudite i dajete dio sebe na ovom forumu, jer uistinu je korisno i svojim iskustvom pomazete.Iskrene čestitke svima koji ste u zadnje vrijeme ugledali svoje plusice. I mi  smo krenuli u postupak i upravo mi je ovaj forum pojasnio puno stvari i pojmova koji su mi bili potpuno nepoznati. Nažalost nakon aspiracije nismo mogli ici na transfer, morali smo pauzirati i evo sada nas ocekuje FET. Nedavno se mislim Du1988 raspitivala o FET-u pa neznam jesi vec prosla ili? Nisam u bolnici....idem privatno. U utorak mi je bio 10 dan, jedan  folikul 18. Tu vecer sam primila stopericu, u cetvrtak bila na ultarazvuku, bila je ovulacija, pocela sam koristiti utrogestan...i u utorak bi trebao biti FET. Vec imam tremu da neću izdržati punog mjehura. Koliko nakon transfera možeš ići na wc i koliko se treba mirovati nakon transfera? 

truskawka
    22. Travanj 2018. 22:16

Haha Pikica mene vec svi pitaju za spol..reko jeste normalni em je jos prerano, em mi je jedino bitno da su zivi i zdravi i da ih upoznam u 12 mj, ako ne i krajem 11 😃 tako da izgleda da moramo uzivati u ovim slatkim "mukama" mirovanja dok jos mozemo mirovati 😄😄 nista odo ja malo pojesti (za promjenu) i onda spavanac (za promjenu) 😂😂 😘 

❤N i V💙

Pikica89
    22. Travanj 2018. 22:26

truskawka

Haha Pikicamene vec svi pitaju za spol..reko jeste normalni em je jos prerano, em mi je jedino bitno da su zivi i zdravi i da ih upoznam u 12 mj, ako ne i krajem 11 😃 tako da izgleda da moramo uzivati u ovim slatkim "mukama" mirovanja dok jos mozemo mirovati 😄😄 nista odo ja malo pojesti (za promjenu) i onda spavanac (za promjenu) 😂😂 😘

😘 

du1988
    22. Travanj 2018. 23:55

Karla87 meni u utorak pada 10.dan ciklusa pa cu vidjeti kakva je situacija! a ja sam bila vec na transferu pa ti mogu reci da nije strasno izdrzati punog mjehura! Ja sam si cak ujutro ponijela bocicu vode za slucaj da nije dovoljno 😂 lezala sam pola sata nakon transfera i onda sam isla na wc! sretno ti! 😉

url=https://lilypie.com]

du1988
    23. Travanj 2018. 00:08

i da, sto se tice mirovanja-ja sam taj dan transfera mirovala, sutradan putovala 3 i po sata nazad kuci i iduci dan na posao. Doktorica je rekla da se normalno ponasam, jedino da izbjegavam naprezanje. Nemam fizicki naporan posao, ali ovaj put cu uzeti bolovanje barem tjedan dana!

url=https://lilypie.com]

m.girl6
    23. Travanj 2018. 07:56

du1988

Karla87 meni u utorak pada 10.dan ciklusa pa cu vidjeti kakva je situacija! a ja sam bila vec na transferu pa ti mogu reci da nije strasno izdrzati punog mjehura! Ja sam si cak ujutro ponijela bocicu vode za slucaj da nije dovoljno 😂 lezala sam pola sata nakon transfera i onda sam isla na wc! sretno ti! 😉

Du1988 draga, postavila si još prije pitanje o FET - u u prirodnom ciklusu u Petrovoj. Ovak, ja sam išla na FET i prvi i drugi put tako. Evo baš sam jučer bila na transferu 2.puta. 
    Dođeš 10.dc na uzv i prate ti razvoj folikula, bez lijekova i ičega, mora biti vodeći folikul, jedan ili dva kojega prate kad će puknuti, u pravilu dolaziš skoro svaki drugi dan, ja sam čak pred kraj išla i svaki dan i na uzv i na vađenje krvi da ti po hormonu LH odrede da li će ti folikuli rasti i dalje ili će uskoro puknuti. Nakon što puknu, odredi ti se nulti dan i 5. dan od tog dana ti je transfer. 
    Nadam se da sam ti pomogla :))
    Jel ti je ovo prvi puta ili?

Noa 💙

m.girl6
    23. Travanj 2018. 07:57

Sory sad vidim da si pisala da si već bila

Noa 💙

• Karla87
    23. Travanj 2018. 09:40

du1988

Hvala ti puno. Sretno i tebi kao i svima! Meni je prvi put pa sam bas nestrpljiva ;) i milion misli kroz glavu leti, a znam da se moram smiriti i pozitivno razmisljati!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.