Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mariss
    24. Travanj 2018. 12:13

du1988

mariss super!! sretno i dalje i izvjestavaj nas 😀😀

hvala!   nadam se da će se dobro razviti i da će ostati koji smrzlić. dalje idemo iz dana u dan :)

• mariss
    24. Travanj 2018. 12:22

pa ja nemam dijagnozu, problem je bio spermiogram. moje tijelo je super reagiralo na stimulaciju pa mislim da je to i razlog ovakvom rezultatu. samo još neznam jel rađen ivf ili icsi. valjda ću detalje znati 4. dan kad čujem jesu li se blastice razvile dobro i kolkio ih je ili na transferu.

joj sve je ovo čudno, čudni su osjećaji. kad sam čula 11js dalje više nisam ništa razumijela, onda prvotni šok, pa suze, pa uzbuđenje i evo sad nakonn gotovo 2 sata sam ok.

dalje nek ide svojim tokom pa kako god. 

želim i vama cure puno sreće i na kraju uspjeha 

• Kengurica
    24. Travanj 2018. 12:31

Ja isto nemam dijagnozu nego drago i bas su i doktori bolj optimisticni i ja i super su se razvijali folikuli, sve po ps. Na kraju jajne stanice neke jako lose neke osrdnje, nijedna bas dobra. Prvi mi je postupak pa se toplo nadam da mi je takav ciklus bio ili da mi ipak nije pasala ta stimulacija. Vidjet cemo. Tebi su se super oplodile, uvjerena sam da ce biti smrzlica.

• Babylove
    24. Travanj 2018. 12:44

Doci ovdje i vidjeti ovako lijepe vijesti... osjecaj neopisiv 🤗🤗tako mi je drago drzim 🤞🤞🤞 svima

du1988
    24. Travanj 2018. 12:52

mariss koju si stimulaciju imala? ja sam isto u Petrovoj i isto smo imali 11 js 😊 4 su dogurale do blastociste, 2 su mi vratili odmah, a po druga dva smrzlica idem uskoro! Danas je bio prvi uzv za FET! 
    kengurice kakav je plan za dalje?

url=https://lilypie.com]

• mariss
    24. Travanj 2018. 12:57

Kengurica

Ja isto nemam dijagnozu nego drago i bas su i doktori bolj optimisticni i ja i super su se razvijali folikuli, sve po ps. Na kraju jajne stanice neke jako lose neke osrdnje, nijedna bas dobra. Prvi mi je postupak pa se toplo nadam da mi je takav ciklus bio ili da mi ipak nije pasala ta stimulacija. Vidjet cemo. Tebi su se super oplodile, uvjerena sam da ce biti smrzlica.

ja sam uvjerena da će drugi put biti bolje. sad znaju da nešto sa stimulacijom možda nije bilo ok ali slijedeći put mora uspjeti 

• mariss
    24. Travanj 2018. 13:00

du1988

mariss koju si stimulaciju imala? ja sam isto u Petrovoj i isto smo imali 11 js 😊 4 su dogurale do blastociste, 2 su mi vratili odmah, a po druga dva smrzlica idem uskoro! Danas je bio prvi uzv za FET!
    kengurice kakav je plan za dalje?

2.d.c Elonva
    7.d.c.-orgultran
    8.-12.d.c. orgultran i menopur (2 dana 150, 3 dana 225)
    13.d.c. ovitrelle

• Kengurica
    24. Travanj 2018. 13:12

Koliko znam ta Elonva je skupa i super da ju daju. Jel ti bed napisati kod kojeg si dr? 
    Plan je sa sljedecom mengom se javiti dr pa tek tad imam priliku razgovarati s njom. 

• mariss
    24. Travanj 2018. 13:14

kod Prof. Vrčića.  Jesam li to smjela napisati?  Ti?

• Kengurica
    24. Travanj 2018. 13:25

Hahahaha, jesi, ionako si ga pohvalila :) Nije iskljuceno da mozda covjek pogleda forum nekad iako sumnjam da jos i za to imaju vremena. Nekako sam i mislila da je on. On je navodno bas strucnjak veliki. Ja nisam u petrovoj nego na Vuku. Tamo te ne vodi jedan doktor. Kako ti se potrefi, ali najcesce je dr. Jukic

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.