Suncica ak imas takve mucnine onda je nesumnjivo da ces vidjeti srceko, a mozda 😄 na zalost nemam posao, tj radila sam vani i dala otkaz da idem na ivf 😉😎 tak da sam sad nezaposlena i mogu se u potpunosti posvetiti mirovanju..iako se cak i dosta krecem..sto se tice literature to cu definitivno krenuti citati uskoro..
Ja nemam mucnina da mi se povraca nego onako lagano mi je mucno, ali zato sam konstantno gladna i konstantno jedem, a mrsavim..hjuuuj..i nemam jos neku pretjeranu zelju za posebnu hranu..sve jedem s mukom jer mi se nista ne jede a gladna ko pas..uff..
Javi nam se u cetvrtak obavezno 😘😘
❤N i V💙
Pikica blago tebi..meni rekao strogo mirovanje..ali ni ja ne lezim stalno..lezim samo dok spavam i ak osjetim da me malko steze onda legnem na 15 min da se opustim..al do podne sam na relaciji spavanje-vc-jelo-vc-spavanje i tak nekoliko puta do 12 i onda do 9 jedva izdrzim budna 🤣🤣 i jos imam vremena da mi bude dosadno hahaha
❤N i V💙
Pikica blago tebi..meni rekao strogo mirovanje..ali ni ja ne lezim stalno..lezim samo dok spavam i ak osjetim da me malko steze onda legnem na 15 min da se opustim..al do podne sam na relaciji spavanje-vc-jelo-vc-spavanje i tak nekoliko puta do 12 i onda do 9 jedva izdrzim budna 🤣🤣 i jos imam vremena da mi bude dosadno haha
Pa ja isto odmaram nije da trcim hehe.. .Ali normalno skuham rucak, operem sude samo što nista tesko ne nosim pa ganjam muza hehe ali takoder isto legnem dignem noge da odmorim... Svaki dan odem prosetati laganini da mi se misici ne opuste bas a i dobro je za maternicu se malo kretati...popodne znam i oko ubiti samo sto po noci bas nemogu spavat ono probudim se u dva, tri i nemaaa sanse da ponovo zaspim
Pikica blago tebi..meni rekao strogo mirovanje..ali ni ja ne lezim stalno..lezim samo dok spavam i ak osjetim da me malko steze onda legnem na 15 min da se opustim..al do podne sam na relaciji spavanje-vc-jelo-vc-spavanje i tak nekoliko puta do 12 i onda do 9 jedva izdrzim budna 🤣🤣 i jos imam vremena da mi bude dosadno hahaha
Kako je lijepo čitati te vase simptome. uzivaj draga,mazi svoju busu.i ostalim curkama želim isto.jaxse nadam da ce i nama uspjeti sad iduci mj.curke samo polako i laganini uzivajte...
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Ja vas tu i tamo citam ali nestignem ne pohvatam sve.,toliko posla sad imamo vani kosnja, vrt posao tako da nisam stalno tu ali mi je drago citati kad netko uspije iz prve i ja molim Boga da i nama uspije od prve pa cu i ja moci podijeliti s vama moje iskustvo,pa ono sve laganini kao i vi pusa drage zenice..
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Juuj ja imam noci kad tak lijepo spavam da je to milina, a pak imam i noci kad se budim svaka dva sata i onda jedva zaspim jer sam gladna 😂😂 a nece mi se kopat po frizideru mislim si bum se jos jace razbudila..al probat cu iduci put nesto malo pojesti i onda nazad..najgore mi je kaj mi je kuhinja dolje po stepenicama a nisam bas sigurna da bum mogla i dolje i gore a da se ne skotrljam tak snena 😂😂 a od podne do negdi 6 si laganini presetavam po kuci malo gore dole po stepenicama odem malo van na par min..predvecer odem na balkon po malo friskog zraka prije spavanja..a kaj se tice kuhanja to mi mama svaki dan pripremi i opere sude..mora zbog vrste posla tak da ja se samo pristekam 😂😂
❤N i V💙
Didi draga hvala ti..i drzimo ti svi fige da i tebi uspije od prve i da nam se sto prije pridruzis u ovim divnim simptomima 😘😘
❤N i V💙
Ja vas tu i tamo citam ali nestignem ne pohvatam sve.,toliko posla sad imamo vani kosnja, vrt posao tako da nisam stalno tu ali mi je drago citati kad netko uspije iz prve i ja molim Boga da i nama uspije od prve pa cu i ja moci podijeliti s vama moje iskustvo,pa ono sve laganini kao i vi pusa drage zenice..
I ja ti od srca želim da sljedeci mjesec bude tvoj mjesec i da vidis srceko
Juuj ja imam noci kad tak lijepo spavam da je to milina, a pak imam i noci kad se budim svaka dva sata i onda jedva zaspim jer sam gladna 😂😂 a nece mi se kopat po frizideru mislim si bum se jos jace razbudila..al probat cu iduci put nesto malo pojesti i onda nazad..najgore mi je kaj mi je kuhinja dolje po stepenicama a nisam bas sigurna da bum mogla i dolje i gore a da se ne skotrljam tak snena 😂😂 a od podne do negdi 6 si laganini presetavam po kuci malo gore dole po stepenicama odem malo van na par min..predvecer odem na balkon po malo friskog zraka prije spavanja..a kaj se tice kuhanja to mi mama svaki dan pripremi i opere sude..mora zbog vrste posla tak da ja se samo pristekam 😂😂
Hahahha pricaj mii ja se ne smijem pribliziti frizideruu hahaha jaa tolko jedem ukucani su mi rekli da sam ko termit hehehehe... Ma samoo ti odmarajj ako ti je ginic rekao da pazis onda stvarno moras pazitii...
Pikica a da..pitala sam ga tocno da mi opise kaj misli pod strogo mirovanje pa je rekel pol sata dnevno setnja ne vise, jedna kava u gradu i slobodno idem na vc i jest, ostatak dana lezati ili sjediti na jednom guzu..pa ja sve to odprilike tako i radim osim kave u gradu jer frendica koja je u mom gradu ima svojih obaveza svakodnevnih, pa onda nemam s kim ni u setnju pa se secem po kuci i do vrta i nazad 😅😅 tak da sam vecinom u fotelji na razvlacenje pred tv i na mobu..al dobro..sve ce to brzo proci i doci ce bebice za kojima bum dok reces keks i trcati morala 😄😄
❤N i V💙
Sortiraj odgovore
Najstariji