Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    4 sreća
    23. Travanj 2018. 20:42

Drage moje evo da se i ja javim.bila sam danas na aspiraciji i imala sam mjesto 4 folikula nakraju ji 7 bilo kako neznam ocito nije ultrazvuk radila kak triba.uglavnom od 7 folikula dobila sam i 7 jajni stanica.ujutro cu znati oce li doci do transfera ak se oplode mislim spoje.uh a sutra mi rođendan nadam se da cu dobit lipu vijest od ambriologice da ce bit nesto

• IS
    23. Travanj 2018. 20:46

Bok curke, evo nova sam na ovom forumu ali i ne u postupcima kojih je evo danas i treci stimulirani iza mene i jedan prirodni. Znam kakv je tezak put tako da onima koje su dosle do cilja od srca cestitam, a ostalima da im se cilj što prije ostvari. Evo ja danas bila nu punkciji bilo je 8 folikula ali sok je bio taj da su 2 js a ostali folikuli cisticni sto mi se sasa prvi put desilo do sada sam imala po 7 js oplodenih...ugl strah tuga panika cine svoje pa eto citam svaata nesto dok cekam da me sutra biologica nazove da vidimo jesu se oplodile... ono što mene zanima ako netko zna postoji li neko dopunsko zdravstveno osiguranje da se dodatno placa koje pokriva koji postupak oplodnje? 😚😚

• Kengurica
    23. Travanj 2018. 20:55

Ivana najbolje pitaj osiguranje. Meni je Radoncic pricao kako je to vani super rijeseno, al kod nas ne. Mozda se nesto pomaklo. 
    Nova sreca, isto kao ja, zadnji ultrazvuk 4 na aspiraciji 7. Neka tvojih 7 se svih oplodi! Javi sutra.

• Wonderland19
    23. Travanj 2018. 21:07

Nova sreca, nadam se da ce sutra bit najsretniji rockas do sad!
    A trebam pit 7 dana...

• mariss
    23. Travanj 2018. 21:42

Nova sreca

mariss

Zaboravila sam napisati da inofolic pijem od 10.mjeseca (od kad sam otisla na prvi razgovor) a folacin 5mg vec 2 mjeseca. Sad jos i utrogestan. Dali da onda svejedno uzmem jos i folnu 800mg?
    Imala sam 14 js, i jako me boli danas. Al to je valjda normalno

O cestitam draga na tolikim jajnim stanicama.a to sto te boli je normalno.koliko si fulikula imala

Hvala! Nadam se da ce biti nesto i oplođenih, da trud nije uzaludan. Neznam tocno, nisam dobila tu info, znam da sam na zadnjem uzv imala 9 zapisanih. Pretpostavljam da su onda zapisivali samo one najvece. 

• mariss
    23. Travanj 2018. 21:46

Nova sreca

Drage moje evo da se i ja javim.bila sam danas na aspiraciji i imala sam mjesto 4 folikula nakraju ji 7 bilo kako neznam ocito nije ultrazvuk radila kak triba.uglavnom od 7 folikula dobila sam i 7 jajni stanica.ujutro cu znati oce li doci do transfera ak se oplode mislim spoje.uh a sutra mi rođendan nadam se da cu dobit lipu vijest od ambriologice da ce bit nesto

Pa i ti imas super vijesti. Sigurna sam da ce I rođendan donijeti srecu.  Sutra pisemo novosti 

Srećica@
    23. Travanj 2018. 22:02

Pozdrav curke moje. Biti ce to sve u redu. Svaka etapa nosi svoje,ja sam se skulirala nakon prvotnog neuspjeha i iako nemam problema sa debljinom endometrija uzela sam piti sok od cikle i jedem ananas ,i danas sam uzela od Twinlaba L-arginin. Radim u ljekarni ali eto kada trebam za sebe uvijek istražujem što je najbolje za uzeti. Uz to pijem Folacin,Asku i Novalac prenatal. Čekamo mengu iducu pa na FET. Nadam se da ce se isplatiti. Plus jos k tome sam na dijeti jer imam višak kg malo pa nastojim smanjiti koliko cu moci u iducih mjesec dana.

Pikica89
    24. Travanj 2018. 09:59

Curee drzimm svimaa palčeve i na rukama i na nogama da vam se svee jajne stanice oplode...😘 😘 😘 😘  🍀  🍀 

• mariss
    24. Travanj 2018. 11:45

update
    oplođeno 11 js, transfer 5. dan 

• Kengurica
    24. Travanj 2018. 11:49

Pa Mariss ovo je fenomenalno! Sretno dalje. Mislim da stvarno ne moras brinuti. U kojoj si klinici?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI