Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Wonderland19
    23. Travanj 2018. 21:07

Nova sreca, nadam se da ce sutra bit najsretniji rockas do sad!
    A trebam pit 7 dana...

• mariss
    23. Travanj 2018. 21:42

Nova sreca

mariss

Zaboravila sam napisati da inofolic pijem od 10.mjeseca (od kad sam otisla na prvi razgovor) a folacin 5mg vec 2 mjeseca. Sad jos i utrogestan. Dali da onda svejedno uzmem jos i folnu 800mg?
    Imala sam 14 js, i jako me boli danas. Al to je valjda normalno

O cestitam draga na tolikim jajnim stanicama.a to sto te boli je normalno.koliko si fulikula imala

Hvala! Nadam se da ce biti nesto i oplođenih, da trud nije uzaludan. Neznam tocno, nisam dobila tu info, znam da sam na zadnjem uzv imala 9 zapisanih. Pretpostavljam da su onda zapisivali samo one najvece. 

• mariss
    23. Travanj 2018. 21:46

Nova sreca

Drage moje evo da se i ja javim.bila sam danas na aspiraciji i imala sam mjesto 4 folikula nakraju ji 7 bilo kako neznam ocito nije ultrazvuk radila kak triba.uglavnom od 7 folikula dobila sam i 7 jajni stanica.ujutro cu znati oce li doci do transfera ak se oplode mislim spoje.uh a sutra mi rođendan nadam se da cu dobit lipu vijest od ambriologice da ce bit nesto

Pa i ti imas super vijesti. Sigurna sam da ce I rođendan donijeti srecu.  Sutra pisemo novosti 

Srećica@
    23. Travanj 2018. 22:02

Pozdrav curke moje. Biti ce to sve u redu. Svaka etapa nosi svoje,ja sam se skulirala nakon prvotnog neuspjeha i iako nemam problema sa debljinom endometrija uzela sam piti sok od cikle i jedem ananas ,i danas sam uzela od Twinlaba L-arginin. Radim u ljekarni ali eto kada trebam za sebe uvijek istražujem što je najbolje za uzeti. Uz to pijem Folacin,Asku i Novalac prenatal. Čekamo mengu iducu pa na FET. Nadam se da ce se isplatiti. Plus jos k tome sam na dijeti jer imam višak kg malo pa nastojim smanjiti koliko cu moci u iducih mjesec dana.

Pikica89
    24. Travanj 2018. 09:59

Curee drzimm svimaa palčeve i na rukama i na nogama da vam se svee jajne stanice oplode...😘 😘 😘 😘  🍀  🍀 

• mariss
    24. Travanj 2018. 11:45

update
    oplođeno 11 js, transfer 5. dan 

• Kengurica
    24. Travanj 2018. 11:49

Pa Mariss ovo je fenomenalno! Sretno dalje. Mislim da stvarno ne moras brinuti. U kojoj si klinici?

• mariss
    24. Travanj 2018. 12:05

u petrovoj. jel to nešto znači? 

du1988
    24. Travanj 2018. 12:05

mariss super!! sretno i dalje i izvjestavaj nas 😀😀

url=https://lilypie.com]

• Kengurica
    24. Travanj 2018. 12:10

Ma ne, mene zanima osobno. Zasad mi se cini auper odradjen postupak, ali uvelike to i o tvom tijelu ovisi. Bas super.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.