m.girl6 zaboravila sam te pitati-je li suprug morao doci s tobom na transfer? Cula sam da treba doci potpisati pristanak za odmrzavanje! Je li to tocno?
Da, treba doći i suprug potpisati za odmrzavanje smrzlića.
Noa 💙
Mariss, odlično, baš mi je drago zbog tebe. Vrčić je super, baš mi je radio transfer u nedjelju.
Noa 💙
Cure jel ima koja da joj se nije jajna stanica dala oplodit,a bila je dobra i partnerov nalaz,dal ste uspjele onda u narednim pokusajima il je tada najbolje raditi icsi?bojim se da mi ne bi i ovaj ciklus bio takav a jos sam u prirodnom
Mariss, odlično, baš mi je drago zbog tebe. Vrčić je super, baš mi je radio transfer u nedjelju.
A to si bila tiiiii m.girl6
Mislim da si bila jedina na transferu, ako jesi onda smo se mimoišle na famoznim vratima. Ja sam ona koja je izgledala koma, takvu slabinu nisam nikad osjećala mislim. Na aspiraciji mi nije bio moj doktor, nadam se da će na transferu biti.
m.girl, žeim ti pozitivnu betu. za tjedan dana vadiš??
Cure jel ima koja da joj se nije jajna stanica dala oplodit,a bila je dobra i partnerov nalaz,dal ste uspjele onda u narednim pokusajima il je tada najbolje raditi icsi?bojim se da mi ne bi i ovaj ciklus bio takav a jos sam u prirodnom
Da kod nas su svi nalazi bili super Od supruga spermogram savrsen moji nalazi svi sterilni ali jednostavno nikako se nije primalo. Krenuli u postupke prvo smo isli u prirodni postupak ganjali smo prirodni folikul i dobili tu jednu jajnu stanicu ali nije se oplodila.Zatim smo isli u stimulirani i dobili 9 jajnih stanica i bili sretni da cemo imati fino i smrzlice na kraju se samo jedna oplodila što je meni bilo ono prestrasno pa kak samo jedna pa nalazi sve je super u cem je kvaka..i oke ta jedna je dosla u stadij blastociste i vratili mi je peti dan i nakon dva tjedna beta bila pozitivna...
Da malo je šok od toliko stanica samo jedna,al dobro bila je jedna al vrijedna ocito.pa mislim se ako mi se sad ne oplodi valjda u stimuliranom onda oce bar jedna,jer meni su rekli da icsi rade kad je kod partnera veci problem spermiograma i da ce na taj nacin odmah napraviti privatne poliklinike samo da dodu do zametka
Da malo je šok od toliko stanica samo jedna,al dobro bila je jedna al vrijedna ocito.pa mislim se ako mi se sad ne oplodi valjda u stimuliranom onda oce bar jedna,jer meni su rekli da icsi rade kad je kod partnera veci problem spermiograma i da ce na taj nacin odmah napraviti privatne poliklinike samo da dodu do zametka
Ma ne brinii oploditi ce se sigurnooo 😘 😘 😘 drzimooo figee bit ce to sve superr
Drage mo je da se javim oplodile su mi se 3 jajne stanice.sutra je transfer
Sortiraj odgovore
Najstariji