Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Manuella
    22. Travanj 2018. 17:18

Meni je rekao da mogu normalno sve samo ne preveliki napor..znaci mogu kuhat oprati sude prosetat..i da zabranio je sex dok jos uzimam terapiju..STA ti pijes sve od tableta..mene zabrinjava  ovaj Andol jer svugdje pise da se ne preporučuje u trudnoći?!

truskawka
    22. Travanj 2018. 17:25

Andol je iskljucivo zato da maternica bude opustena..ja ga isto pijem i rekli su mi do 12og tjedna piti i trositi duphaston, utrogestan i folacin..ja vec ludim od dosade..muz mi vani radi, frendice su daleko ili zauzete..roditelji mi pomazu koliko mogu ali imaju puno obaveza-svoj obrt i poslovi oko kuce..malo je reci da se dosadujem..do podneva mi nije dobro stalno se rusim od gladi iako jedem svakih sat, sat i pola..onda od podneva do navecer ne znam kud od dosade...ahh

❤N i V💙

truskawka
    22. Travanj 2018. 17:27

Hahah a za sex ni necu pricati s obzirom da mi muz radi vani 😂😂

❤N i V💙

4 sreća
    22. Travanj 2018. 17:27

Hvala vam svima na srecama!Reci te mi koji andol pijete jel od 100 ili 75

truskawka
    22. Travanj 2018. 17:29

100tku..i ja ti zelim srecu od srca da uskoro i ti imas svoje barem jedno srceko 😘😘

❤N i V💙

22. Travanj 2018. 17:54

Babylove

Pozdrav curke… zelim srecu svima sto uskoro idu na aspiraciju 🤗🤗🤗
    Meni je M stigla u petak i to sa svim simptomima koje dosada nisam imala … mislite li da mozda ima veze štoperica s time?
    Sad evo idemo u nove pobjede.. u pon moram zvati da se dog za uzv.. jos uvijek u prirodnom ciklusu… nadam se da ce ovaj put biti bolji rezultati.. imate li mozda koji savjet dali se sto pile u prirodnom ciklusu za bolji rezultat?

Maticna mlijec,noćurak,inositol,koenzim q10 za kvalitetu jajne stanice,cikla opcenito za dobru prokrvljenost a mozes i s cajevima probat,vrkuta i marulja ako si skroz u prirodnom ciklusu pa probas nesto od toga,ne moras previse toga odjendnom iako su to samo dodaci prehrani

• Suncica135
    22. Travanj 2018. 18:30

truskawka

Curke koje imate srceka..jel morate strogo mirovati? Meni rekao dr da smijem pol sata dnevno prosetati i normalno do vc i jesti…a kaj da radim ostatak vremena? Vec me oci peku od piljenja u tv i mob..ne znam vise ni sama sta da radim…aaaa..i jos su pocele ove vrucine pa se ne ufam ni van do navecer da sjednem malo na balkon…uff

I meni je već dosadno, ali pokušavam uživati u tome jer više nema odmora i dosade za 8 mjeseci . Ako ti je dosadno kupi ili skini s interneta neku literaturu o novorođenčetu ili o odgoju i čitaj. Tako ces osijecati da radiš nešto korisno i sigurno ce ti dobro doći ti savjeti kad se bebice rode. Ako imaš posao koji se može raditi kod kuće bavi se s tim (npr. ja sastavljam testove, igrice i radne listiće za školu da mi bude lakše kad se opet vratim na posao). 
    Ja zasada s užasnim nestrpljenjem iščekujem ultrazvuk u četvrtak i molim boga za srčeko. Ubile su me mučnine ovih dana...nekako mi kratkoročno pomaže mentol, limun ili kikiriki ali sve skupa mučno mi je 24 h s pauzama 

• Suncica135
    22. Travanj 2018. 18:38

Nova sreca

Drage moje evo mene opet sa smjesnim pitanjem.dali slucajno vama rekne doktor ako se jedan samo vrati jel postoji mogucnoat viseplodne trudnoce .to se od jucera raspravljam sa svojim prijama

Budući da je i ovo mene zanimalo, našla sam odgovor. Embrijo koji je nastao od jedne jajne stanice može se podijeliti u fazi dvostaničnog, rane blastociste ili kasne blastociste (pred implataciju). U slučaju transfera jedne blastociste vjerojatnost da se podijeli unutar maternice je 2%. Drugim riječima, ako ti je suđeno da imaš blizance imat ces ih iako je šansa mala i vratila si samo jedan embrio 
    I ja sam vratila samo 1 i sad cekam četvrtak da vidim šta se desilo...

4 sreća
    22. Travanj 2018. 18:50

Suncica135

Nova sreca

Drage moje evo mene opet sa smjesnim pitanjem.dali slucajno vama rekne doktor ako se jedan samo vrati jel postoji mogucnoat viseplodne trudnoce .to se od jucera raspravljam sa svojim prijama

Budući da je i ovo mene zanimalo, našla sam odgovor. Embrijo koji je nastao od jedne jajne stanice može se podijeliti u fazi dvostaničnog, rane blastociste ili kasne blastociste (pred implataciju). U slučaju transfera jedne blastociste vjerojatnost da se podijeli unutar maternice je 2%. Drugim riječima, ako ti je suđeno da imaš blizance imat ces ih iako je šansa mala i vratila si samo jedan embrio
    I ja sam vratila samo 1 i sad cekam četvrtak da vidim šta se desilo…

Hvala lutko.Ko zna mozda i tebe iznenade dvojceki😘🤗

Pikica89
    22. Travanj 2018. 19:22

truskawka

Curke koje imate srceka..jel morate strogo mirovati? Meni rekao dr da smijem pol sata dnevno prosetati i normalno do vc i jesti…a kaj da radim ostatak vremena? Vec me oci peku od piljenja u tv i mob..ne znam vise ni sama sta da radim…aaaa..i jos su pocele ove vrucine pa se ne ufam ni van do navecer da sjednem malo na balkon…uff

Meni je moj rekao da sad uzivam u trudnoci i da se mogu kretati, lagane setnje.... samo se ne naprezati. A sad da cu bas ležati po cijele dane u krevetu ma nema sanse pa nisam bolesna trudna sam  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.