Hvala cureee i ja svima vama želim da cim prije dobijete svoje mrve.Jedino sad bi si kupila te neke vitamine za trudnocu a posto sam jos uvijek na terapiji i duphaston i crinone gel koristim i aspirin i folacin i decortin. ….receno mi da to sve do 12 tjedna trudnoce koristim sad opce nisam pametna dal si mogu te neke vitamine uzeti da pijem jer mi je ginekolog reko kao da mogu… Nece to biti previse??? a do 12 tjedna koristiti terapiju jell to isto previse ili…A opet si mislim valjda oni znaju najbolje
Znaci ja sam od aspiracije pa nadalje koristila sljedece: aspirin protect do 15tt, decortin do 12tt, i novalac kao vitamine od pocetka do kraja trudnoce. Nije previse jer ti svi ti dodatni minerali i vitamini nadopunjuju mozebitni nedostatak koji unosi prehranom a beba si uzme onoliko koliko njoj treba. Ja sam ih slusala u svemu i eto sve je islo i ide dobro. Ali ako smatras da u pocetku mozes nadomjestiti potrebne vitamine i minerale prehranom, onda si ih uvedi kasnije. Mozda nakon iduceg uvza. Jel nastavljas voditi trudnocu kod njih ili ces kod svog ginica
Pa odlucila sam da cu na kraju kod svog ginica voditi trudnocu. Prvo sam razmisljala da ostanem tamo kod njih voditi trudnocu pa ne znam mislim da dalje moze nastaviti i primarni ginekolog s tim da je također upoznat sa cijelom situacijom tako da mislim da nece biti nekih problema. Hvala ti na odgovoru puno si mi pomogla. I sutra idem u ljekarnu kupiti vitamine
O lutko moje nitko se nejavlja kakvo je stanje kod vas?😘.Bila sam danas na ultrazvuku i veceras primam stopericu.folikuli su sada 18 mm 2 su mi pukla vec pa se nadam i drzim nadu da ce ovi ostali izdrzat do ponediljka uh .prpa me vaca malo rec
Nova sreca drzim fige da bude sve super u pon..drzi se i sretno 😘
❤N i V💙
Nova srecadrzim fige da bude sve super u pon..drzi se i sretno 😘
Hvala draga triba mi sreće jer jutros sto su vile zene na aspiraciji ovoj jednoj pukli sinoc folikuli a drugoj prazni ovim drugim isto tako nesto ajme je bilo.ovo je lutrija.ja sam mislila da nakon stoperice nemogu puknit al eto prevarila sam se.žene moje sta mi sve moramo proci pa to nisu istine
Nova sreca, sretno!
Hvala svima na savjetima i iskustvima u vezi aspiracije... mi smo na sv. Duhu i oni ne rade neradnim (sub, ned, 1.5.) pa sam odlučila odgoditi do idućeg ciklusa.
Posto sam već dobila lijekove, znate li trebam li ih obavijestiti u bolnicu ili nešto?
Nova sreca moj savjet ti je da sto manje hodas i mices se..strogo miruj da ti ne popucaju..i javi se u pon
Lolla ja ti na zalost ne bih znala reci sta u toj situaciji jer ja sam svoje ljekove kupovala nisam ih dobila..mozda curke koje su dobivale znaju..
❤N i V💙
O lutko moje nitko se nejavlja kakvo je stanje kod vas?😘.Bila sam danas na ultrazvuku i veceras primam stopericu.folikuli su sada 18 mm 2 su mi pukla vec pa se nadam i drzim nadu da ce ovi ostali izdrzat do ponediljka uh .prpa me vaca malo rec
Sretnooo.. bit ce sve super
Pozdrav curke... zelim srecu svima sto uskoro idu na aspiraciju 🤗🤗🤗
Meni je M stigla u petak i to sa svim simptomima koje dosada nisam imala ... mislite li da mozda ima veze štoperica s time?
Sad evo idemo u nove pobjede.. u pon moram zvati da se dog za uzv.. jos uvijek u prirodnom ciklusu... nadam se da ce ovaj put biti bolji rezultati.. imate li mozda koji savjet dali se sto pile u prirodnom ciklusu za bolji rezultat?
Nova sreca slomi nogu iliti sretno!
Babylove, jedna cura je meni davala savjete kad sam trebala u prirodni. Sto manje ugljikohidrata, ona je skroz izbacila, od menge pa do ovulacije, na dan stoperice i dan prije cini mi se brufen 600 koji kao odgadja pucanje folikula. Sretno!
Curke koje imate srceka..jel morate strogo mirovati? Meni rekao dr da smijem pol sata dnevno prosetati i normalno do vc i jesti...a kaj da radim ostatak vremena? Vec me oci peku od piljenja u tv i mob..ne znam vise ni sama sta da radim...aaaa..i jos su pocele ove vrucine pa se ne ufam ni van do navecer da sjednem malo na balkon...uff
❤N i V💙
Sortiraj odgovore
Najstariji