Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Srećica@
    20. Travanj 2018. 19:04

Da napomenem da imam na jednom jajniku sactosalfinx za kojeg mi je dr.rekao da ne treba odstranjivati za sada a mene to brine malo,ali vjerujem da je on ipak stručnjak,šta ja znam...

truskawka
    20. Travanj 2018. 19:09

Srecica@ nemoj se lupati u glavu..ako imas osjecaj da moras ici tamo-idi tamo..radi ono sto ti srce govori..meni je srce govorilo da moram ici bas tamo...nikad nije kasno ici na promjenu..ako si nesretna i jadna nece ti uspjeti ma koliko god pokusavala..zato napravi ono s cim ce ti srce biti zadovoljno..samo slusaj svoje osjecaje..

❤N i V💙

Srećica@
    20. Travanj 2018. 19:12

truskawka

Srecica@ nemoj se lupati u glavu..ako imas osjecaj da moras ici tamo-idi tamo..radi ono sto ti srce govori..meni je srce govorilo da moram ici bas tamo…nikad nije kasno ici na promjenu..ako si nesretna i jadna nece ti uspjeti ma koliko god pokusavala..zato napravi ono s cim ce ti srce biti zadovoljno..samo slusaj svoje osjecaje..

Ja sam cula prvo od par ljudi za Repromed ,i krenula tamo a naknadno cujem i citam da svi u IVF od prve i evo upravo me primilo ludilo zbog toga ali sta cu sad imamo jos 3 pingvina pa dok njih ispucam selim se u IVF

• Kengurica
    20. Travanj 2018. 19:16

Pa ne znam srecice sta da ti kazem. Odi na konzultacije, poslusan sta ce ti reci. Konzultacije nisu tako skupe, a mozda svije glave vise kazu. Kolio ja shvacam imas samo jedan neuspjeh za sobom. Postotak uspjesnosti u niti jednoj klinici nije 100%.

Srećica@
    20. Travanj 2018. 19:23

Kengurica

Pa ne znam srecice sta da ti kazem. Odi na konzultacije, poslusan sta ce ti reci. Konzultacije nisu tako skupe, a mozda svije glave vise kazu. Kolio ja shvacam imas samo jedan neuspjeh za sobom. Postotak uspjesnosti u niti jednoj klinici nije 100%.

Hvala ti na trudu. 
    Nije da sam nezadovoljna,i znam da ne moze svima od prve,ali počela sam kopati i citati,pa me uhvatio jad.

• Kengurica
    20. Travanj 2018. 19:26

Ako imalo sumnjas u doktora, da je nesto preskocio onda odi svakako na konzltacije negdje. U medjuvremenu se nadam da ce tvoj prvi smrzlic kojeg ti vrate postati bebac.

truskawka
    20. Travanj 2018. 19:54

Srecica@ odmah si u startu rekla s tim da kad ispucas sva 3 da se selis u ivf..znaci da vec unaprijed znas da neces uspjeti..mozda se varas..daj sansu svojim pingvincekima..mozda te iznenade..ili odi odmah u ivf..mislim da su konzultacije besplatne ili nesto sitno dodu..nisam sigurna jer meni su odmah vadili krv iako sam dosla nenajavljeno pa sam placala sve zajedno, a racun nemam vise da pogledam..kako god bilo..radi kako ti srce kaze i ako ti kaze da uzmes pigvinceke onda uzmi i reci samoj sebi sad je to to..i ne razmisljaj unaprijed o koracima "ako ne uspije"..zelim ti svu srecu 😘😘

❤N i V💙

• Babylove
    20. Travanj 2018. 20:37

Pikica89

Hvala cureee i ja svima vama želim da cim prije dobijete svoje mrve.Jedino sad bi si kupila te neke vitamine za trudnocu a posto sam jos uvijek na terapiji i duphaston i crinone gel koristim i aspirin i folacin i decortin. ….receno mi da to sve do 12 tjedna trudnoce koristim sad opce nisam pametna dal si mogu te neke vitamine uzeti da pijem jer mi je ginekolog reko kao da mogu… Nece to biti previse??? a do 12 tjedna koristiti terapiju jell to isto previse ili…A opet si mislim valjda oni znaju najbolje

Cestitke od 💖 

Srećica@
    20. Travanj 2018. 20:44

truskawka

Srecica@odmah si u startu rekla s tim da kad ispucas sva 3 da se selis u ivf..znaci da vec unaprijed znas da neces uspjeti..mozda se varas..daj sansu svojim pingvincekima..mozda te iznenade..ili odi odmah u ivf..mislim da su konzultacije besplatne ili nesto sitno dodu..nisam sigurna jer meni su odmah vadili krv iako sam dosla nenajavljeno pa sam placala sve zajedno, a racun nemam vise da pogledam..kako god bilo..radi kako ti srce kaze i ako ti kaze da uzmes pigvinceke onda uzmi i reci samoj sebi sad je to to..i ne razmisljaj unaprijed o koracima "ako ne uspije"..zelim ti svu srecu 

Hvala ti. Baš danas su me eto primile neke tuge i brige.. proci ce.

malimaj
    20. Travanj 2018. 21:14

Pikica89

Hvala cureee i ja svima vama želim da cim prije dobijete svoje mrve.Jedino sad bi si kupila te neke vitamine za trudnocu a posto sam jos uvijek na terapiji i duphaston i crinone gel koristim i aspirin i folacin i decortin. ….receno mi da to sve do 12 tjedna trudnoce koristim sad opce nisam pametna dal si mogu te neke vitamine uzeti da pijem jer mi je ginekolog reko kao da mogu… Nece to biti previse??? a do 12 tjedna koristiti terapiju jell to isto previse ili…A opet si mislim valjda oni znaju najbolje

Znaci ja sam od aspiracije pa nadalje koristila sljedece: aspirin protect do 15tt, decortin do 12tt, i novalac kao vitamine od pocetka do kraja trudnoce. Nije previse jer ti svi ti dodatni minerali i vitamini nadopunjuju mozebitni nedostatak koji unosi prehranom a beba si uzme onoliko koliko njoj treba. Ja sam ih slusala u svemu i eto sve je islo i ide dobro. Ali ako smatras da u pocetku mozes nadomjestiti potrebne vitamine i minerale prehranom, onda si ih uvedi kasnije. Mozda nakon iduceg uvza. Jel nastavljas voditi trudnocu kod njih ili ces kod svog ginica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.