Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    du1988
    20. Travanj 2018. 18:24

Cure, ima svakakvih slucajeva i dijagnoza. Tesko je razmisljati tko je najbolji...Onom kome uspije je bas taj doktor najbolji od svih, a nekom kome ne uspjeva iz nebrojenih pokusaja necija reputacija ne znaci nista! Hocu reci-treba uzeti statistiku pa cete vidjeti da uspjesnost odredjene klinike lezi i u cinjenici da su mozda tamo zene u prosjeku mladje, mozda s manje kompliciranim dijagnozama itd. Moje misljenje i stajaliste je bilo da cu prvo pokusati preko HZZO-a pa ako ne uspije tako-MOZDA pokusamo i privatno. Ali to je samo moje misljenje, ako cure imaju financijsku sigurnost-ja sam za to da idu i odmah privatno jer pristup je sigurno drugaciji nego u drzavnim bolnicama! U svakom slucaju, sretno nam svima! 😍🤗

url=https://lilypie.com]

• Kengurica
    20. Travanj 2018. 18:54

Ja potpisujem du!

Srećica@
    20. Travanj 2018. 18:58

Baš sam jadna iskreno,ne znam sta da mislim. Dr.Radončić je kao isto super i dok smo isli rekao je da je sve super zameci top i eto nista. Ja imam višak kila i on me tlači od početka s time i skinula sam 5 kila al ima jos ,on kaže da je možda to problem a ja imam kolegicu koja ima 30 kila vise od mene i uspjelo od prve u IVF-u. Sad se lupam u glavu što nisam i ja isla tamo.

Srećica@
    20. Travanj 2018. 19:04

Da napomenem da imam na jednom jajniku sactosalfinx za kojeg mi je dr.rekao da ne treba odstranjivati za sada a mene to brine malo,ali vjerujem da je on ipak stručnjak,šta ja znam...

truskawka
    20. Travanj 2018. 19:09

Srecica@ nemoj se lupati u glavu..ako imas osjecaj da moras ici tamo-idi tamo..radi ono sto ti srce govori..meni je srce govorilo da moram ici bas tamo...nikad nije kasno ici na promjenu..ako si nesretna i jadna nece ti uspjeti ma koliko god pokusavala..zato napravi ono s cim ce ti srce biti zadovoljno..samo slusaj svoje osjecaje..

❤N i V💙

Srećica@
    20. Travanj 2018. 19:12

truskawka

Srecica@ nemoj se lupati u glavu..ako imas osjecaj da moras ici tamo-idi tamo..radi ono sto ti srce govori..meni je srce govorilo da moram ici bas tamo…nikad nije kasno ici na promjenu..ako si nesretna i jadna nece ti uspjeti ma koliko god pokusavala..zato napravi ono s cim ce ti srce biti zadovoljno..samo slusaj svoje osjecaje..

Ja sam cula prvo od par ljudi za Repromed ,i krenula tamo a naknadno cujem i citam da svi u IVF od prve i evo upravo me primilo ludilo zbog toga ali sta cu sad imamo jos 3 pingvina pa dok njih ispucam selim se u IVF

• Kengurica
    20. Travanj 2018. 19:16

Pa ne znam srecice sta da ti kazem. Odi na konzultacije, poslusan sta ce ti reci. Konzultacije nisu tako skupe, a mozda svije glave vise kazu. Kolio ja shvacam imas samo jedan neuspjeh za sobom. Postotak uspjesnosti u niti jednoj klinici nije 100%.

Srećica@
    20. Travanj 2018. 19:23

Kengurica

Pa ne znam srecice sta da ti kazem. Odi na konzultacije, poslusan sta ce ti reci. Konzultacije nisu tako skupe, a mozda svije glave vise kazu. Kolio ja shvacam imas samo jedan neuspjeh za sobom. Postotak uspjesnosti u niti jednoj klinici nije 100%.

Hvala ti na trudu. 
    Nije da sam nezadovoljna,i znam da ne moze svima od prve,ali počela sam kopati i citati,pa me uhvatio jad.

• Kengurica
    20. Travanj 2018. 19:26

Ako imalo sumnjas u doktora, da je nesto preskocio onda odi svakako na konzltacije negdje. U medjuvremenu se nadam da ce tvoj prvi smrzlic kojeg ti vrate postati bebac.

truskawka
    20. Travanj 2018. 19:54

Srecica@ odmah si u startu rekla s tim da kad ispucas sva 3 da se selis u ivf..znaci da vec unaprijed znas da neces uspjeti..mozda se varas..daj sansu svojim pingvincekima..mozda te iznenade..ili odi odmah u ivf..mislim da su konzultacije besplatne ili nesto sitno dodu..nisam sigurna jer meni su odmah vadili krv iako sam dosla nenajavljeno pa sam placala sve zajedno, a racun nemam vise da pogledam..kako god bilo..radi kako ti srce kaze i ako ti kaze da uzmes pigvinceke onda uzmi i reci samoj sebi sad je to to..i ne razmisljaj unaprijed o koracima "ako ne uspije"..zelim ti svu srecu 😘😘

❤N i V💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI