Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mikica
    13. Travanj 2018. 14:22

Znaci dr. Poljak ti ima 43   posto uspjesnosti.Prije njega sam isla uz hzzo gratis znaci Split i Petrova .Ja sam imala srecu da mi je kod njega iz prve uspjelo,a inace to mi je peti ivf.Posveti ti se individualno i pazi kod terapije.Sad sam ubacila smrzlice iz tog postupka i opet sam trudna.A svaki put sam imala osmerostanicne,nisu to bile blastociste.

• mikica
    13. Travanj 2018. 14:24

Poanta je da ti kod njega radi Romac embriolog,a on ti je uz Patrika iz Petrove medu najboljima.

• Cvjetic
    13. Travanj 2018. 14:54

Ali da ja idem kod njega morala bi se narucit na kozultacije.pa nije mi jasno ovo slanje nalaza?da li se to moze prije kozultacija pa da on kaze svoje misljenje ili?taj dio ne kuzim,sory.

• mikica
    13. Travanj 2018. 15:26

Narucis se dodes usmeno na dogovor sa dosadasnjim nalazima.gratis.

• Cvjetic
    13. Travanj 2018. 16:02

mikica

Narucis se dodes usmeno na dogovor sa dosadasnjim nalazima.gratis.

Aha,hvala😊

Grizli
    13. Travanj 2018. 17:20

Cvjetic

Grizli

Mikica stvarno daje snagu to tvoje iskustvo. Sretno sa deckicem 💙. Lijepo je kad se uspije. Bas sam svoje nalaze sve slala dr.Poljaku i dr.Lucingeru oboje su mi dali svoja misljenja vrlo brzo i cine me se jako dobri. Tako i ako se odlucimo ici privatno to ce biti jedan os njih.
    Ja sam Duphaston pila od 16-28 dana tj iza ovulacije. Meni organizam je imao jaku reakciju na to pa mi je ovulacija dosla 4dc, sto naravno nije normalno i taj folikul nije uopce razvio se tako da u rijetkim slucajevima moze to biti nuspojava. Ili ako se prerano krene s njim onda izostane ovulacija zato je obavezno nakon ovulacije ga pocet.

Sory na upadanju ali me zanima ovo slanje nalaza?kako to ide,jel se prvo cujes snjim ili posaljes samo na mail???po citanju i pricama dr.Poljak je odlican doktor,razmisljam probat kod njega ili negdje u zg ic.

Ja sam doslovno mu bez ikakvog prijasnjeg dogovora samo poslala mail i zamolila za savjet i oonziltacije. Prilozile nalaze, objasnila sto je problem i zaista covjek mi odgovorio u roku par sati a bila je nedjelja. Odgovorio na sva moja pitanja i nedoumice

• Cvjetic
    13. Travanj 2018. 17:36

Grizli

Cvjetic

Grizli

Mikica stvarno daje snagu to tvoje iskustvo. Sretno sa deckicem 💙. Lijepo je kad se uspije. Bas sam svoje nalaze sve slala dr.Poljaku i dr.Lucingeru oboje su mi dali svoja misljenja vrlo brzo i cine me se jako dobri. Tako i ako se odlucimo ici privatno to ce biti jedan os njih.
    Ja sam Duphaston pila od 16-28 dana tj iza ovulacije. Meni organizam je imao jaku reakciju na to pa mi je ovulacija dosla 4dc, sto naravno nije normalno i taj folikul nije uopce razvio se tako da u rijetkim slucajevima moze to biti nuspojava. Ili ako se prerano krene s njim onda izostane ovulacija zato je obavezno nakon ovulacije ga pocet.

Sory na upadanju ali me zanima ovo slanje nalaza?kako to ide,jel se prvo cujes snjim ili posaljes samo na mail???po citanju i pricama dr.Poljak je odlican doktor,razmisljam probat kod njega ili negdje u zg ic.

Ja sam doslovno mu bez ikakvog prijasnjeg dogovora samo poslala mail i zamolila za savjet i oonziltacije. Prilozile nalaze, objasnila sto je problem i zaista covjek mi odgovorio u roku par sati a bila je nedjelja. Odgovorio na sva moja pitanja i nedoumice

E to,da.na to sam mislila.ali sad gledam na njihovoj stranici pise da se moze konzultirat putem tel,maila...
    Ja idem sad na drugi stimulirani pa ako ne uspije onda bi probala ic kod njega.

Grizli
    13. Travanj 2018. 17:55

Gle nema sta izgubiti jer covjek stvarno da strucno misljenje i jako je fin.sam je reko da za sve sto me zanima ga konzultiram iako nisam jos u situaciji da mi je mpo jedina opcija. Probaj bez obzira sto ides negdje drugdje moze ti dat neki savjet sto mozda ne dobijes tu di ides. Sretno na stimuliranom.

• Cvjetic
    13. Travanj 2018. 18:10

Grizli

Gle nema sta izgubiti jer covjek stvarno da strucno misljenje i jako je fin.sam je reko da za sve sto me zanima ga konzultiram iako nisam jos u situaciji da mi je mpo jedina opcija. Probaj bez obzira sto ides negdje drugdje moze ti dat neki savjet sto mozda ne dobijes tu di ides. Sretno na stimuliranom.

Hvala i tebi sretno.a di ti ides,nemogu vas sve popratit.
    Bas cu mu ovih dana probat poslat mail da vidim sta ce mi rec.

• mikica
    13. Travanj 2018. 19:53

Cista je petica.ja san bila jutros na pregledu kod njega.15 tjedana.sve ok.na transferu kaze on meni bit ce musko.obavila sam harmony prosli tjedan bome musko.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.