Ma ja sam prije toga imala uredno 28-29 dana, normalno ovulacije sad sve ubrda zdola. Jesu tebi dali nesto drugo umjesto toga?
Duphaston ima smisla piti tek nakon ovulacije jer onda pomaze ili kada nekome tko nema redovite cikluse treba izazvati krvarenje
Najbitnije je da ne odustajete.svatko ima neku dijagnozu.ja sam poslije 5 inseminacija i 5 ivf ostala trudna.trebale su mi 4 godine hodanja po doktorima.u 33 godini rodila curicu.prvi embriotransfer evo cekam deckica 4 mjesec.
Sto se tice lijecnika najbitnije je naci dobrog i ne odustajati.meni je nakraju uspjelo privatno u splitu u poljaka.a najgore mi je bilo u petrovoj u zagrebu.najgori rezultati.i lucinger je top.eto tek toliko.sretno svima.
Hvala Wanderland valjda ce se i nama jednom posreciti.Bas danas dobila opet uputnivu na humanu, jer mi je Duphaston kojeg su mi dali preventivno ako dodje do trudnoce da ga odmah uzimam kao, napravio dar mar od ciklusa. Inace uredani ciklusi sve 5, od kad sam na tome koma, danas mi kaze da sam ovulaciju imala jucer 4dc, menga mi trajala 36 sati, ma mislim kako cu tako uopce ostat trudna. A ma nista u nove pobjede sto sad. Samo da sto prije mi odobre da prestanem uzimat progesteron pa da mi se bar ciklus normalizira. Hvala na savjetim zenske i sretno vama da sto prije ugledate srceko kako kuca.
Ja sam isto uzimala duphaston 3 mj ,ciklusi su bili idealni 28 dana ali nije bilo ovulacije,kad sam prestala ciklusi opet kao uvijek 33 dana ali bar imam ovulaciju
I ja sad prvibput pijem duphaston isto su mi ciklusi 30do35dan pa da se malo skrate,stvarno moze izostati ovulacija od njih.ja ih moram piti od16do25dana ciklusa.,ma samo da se sve poslozi i da napokon dodje bebica..
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Mikica stvarno daje snagu to tvoje iskustvo. Sretno sa deckicem 💙. Lijepo je kad se uspije. Bas sam svoje nalaze sve slala dr.Poljaku i dr.Lucingeru oboje su mi dali svoja misljenja vrlo brzo i cine me se jako dobri. Tako i ako se odlucimo ici privatno to ce biti jedan os njih.
Ja sam Duphaston pila od 16-28 dana tj iza ovulacije. Meni organizam je imao jaku reakciju na to pa mi je ovulacija dosla 4dc, sto naravno nije normalno i taj folikul nije uopce razvio se tako da u rijetkim slucajevima moze to biti nuspojava. Ili ako se prerano krene s njim onda izostane ovulacija zato je obavezno nakon ovulacije ga pocet.
Ma ja sam prije toga imala uredno 28-29 dana, normalno ovulacije sad sve ubrda zdola. Jesu tebi dali nesto drugo umjesto toga?
Iskreno nisam ni tražila,nisam vidjela neki smisao da ih nastavim piti,odmah kad sam prestala sl ciklus imala sam ovulaciju,ma iskreno umorna sam od tih doktora i njihovog pogađanja,a znam kako funkcioniraju privatnici,oni te našopaju hormoni pa su veće šanse,ali ja si to ne mogu priuštiti jer imam visoke trombocite ,a hormonska terapija ionako povećava rizik od stvaranja ugrušaka
url=https://lilypie.com]
DANTE
Mikica stvarno daje snagu to tvoje iskustvo. Sretno sa deckicem 💙. Lijepo je kad se uspije. Bas sam svoje nalaze sve slala dr.Poljaku i dr.Lucingeru oboje su mi dali svoja misljenja vrlo brzo i cine me se jako dobri. Tako i ako se odlucimo ici privatno to ce biti jedan os njih.
Ja sam Duphaston pila od 16-28 dana tj iza ovulacije. Meni organizam je imao jaku reakciju na to pa mi je ovulacija dosla 4dc, sto naravno nije normalno i taj folikul nije uopce razvio se tako da u rijetkim slucajevima moze to biti nuspojava. Ili ako se prerano krene s njim onda izostane ovulacija zato je obavezno nakon ovulacije ga pocet.
Sory na upadanju ali me zanima ovo slanje nalaza?kako to ide,jel se prvo cujes snjim ili posaljes samo na mail???po citanju i pricama dr.Poljak je odlican doktor,razmisljam probat kod njega ili negdje u zg ic.
Cure koje su trudnice, dali vi radite ili ste na bolovanju, ja inace radim u 2skole u jednoj imam vrt koji odrzavam a u drugoj kosim,pa ako osranem trudna dali da radim ili na bolovanje dali cu dobiti odmah ili?
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Cure koje su trudnice, dali vi radite ili ste na bolovanju, ja inace radim u 2skole u jednoj imam vrt koji odrzavam a u drugoj kosim,pa ako osranem trudna dali da radim ili na bolovanje dali cu dobiti odmah ili?
Meni su odmah nakon aspiracije dali bolovanje. Prvih 42 dana bila na teret firme sifra AO. A kasnije na komplikacijama. Ali ima ginica koji ne zele dati bolovanje. Svojoj sam rekla da radim u trgovini i da ne želim zbog posla izgubiti bebu jer je težak i naporan a i zima je bila, tako da je bez problema dala. A i jos mi je receno kako smo mi ipak posebnije trudnice pa da nama prolaze stvari koje inace ne.
Sortiraj odgovore
Najstariji