Joj sorry dok ja na poslu natipkam i posaljem poruku vec vidim sve odgovore! 🙈
Ako prirodno zaneses realno ni ne znam koliko pomaze IvF kad kod nad ne rade predimplantacijsku dijagnostiku, da pogledaju oplodjene jajne stanice, te embrije pa odaberu najboljeg. Ne znam dal da mozda jos odes na onaj pregled maternice kamerom da moza nije nekome promakao septum, pregrada za koju ako se plod primi ne dobiva hranu. Jos imaju neka antitijela koja kazu da je dobro pregledati. Bas mi je zao da ti se to dogadja i zelim ti puno srece. Nekakva ANA, LAC, ACL, anti DNA, igG, igM, nekakva HLA tipizacija oba partnera. Brisevi i uretre i cerviksa. Ja ti nemam pojma sto je to sve, ali to sam ti pronasla.
Radili smo punkciju i moju i njegovu isti dan. Imali transfer jednog embrija koji nije bio nesto pa sad za dva tjedna beta.
Sretno Kengurice,drago mi je da je napokon počelo!!
Ja nisam išla ovaj mjesec,iskreno nije mi se dalo,moram svaki drugi dan napravit 200 km i onda na posao,ovaj mjesec sam malo putovala iz gušta😃,slijedeći mjesec idem opet
url=https://lilypie.com]
DANTE
Hvala Beba! Putovanje iz gušta je najsladje. Vama je stvarno to komplicirano. U Zagrebu neki jedva pomire posao s folikulometrijama pa ne mogu ni zamisliti kako je vama.
Wonderland svi spontani su bili rani 6-8tt, i niko zome ne pridaje velikog znacaja. Podobnik su mi dali misljenje da se radilo o losoj sreci. Tako da sto da vise komentiram.
Kengurica odradila sam i sve te skracenice to je sve vezano za autoimune bolesti, lupus, antifosfolipide isl. Jedino HLA tipizaciju nismo, al to su rekli da ne moramo jer je kariogram skroz uredan iako po onom sto sam citala nema veze jedno s drugim. Rivstnoci predlazu ivf ili neku drugu metodu kako bi se osiguralo da se zametak ugnjezdi na dobrom mjestu, al kao to ako bas zelimo. Svima njima je kao sasvim ok imat te rane spontane i problem je u meni ocito jer "prerano" radim testove pa sve saznam inace bi mislila "samo" da mi menstruacija kasni. Gluposti. Hvala ti budem provjerila to za septum.
Drage moje zenice ! Imam toliko pitanja …nemam bas puno informacija vezano za ivf. . Bila sam na 1konzultacije u Petrovoj. . Obavila sve pretrage. i sta sada ?dali je netko voljan da mi malo objasni kako dalje? Imamo spermiogram koji nismo radili u Petrovoj dali oni priznaju taj nalaz ili moramo to kod njih obaviti??
Mi smo bili u postupku krajem 1.mjeseca. Priznali su nam spermiogram jer je njihov aparat bio u kvaru, ne znam je li jos uvijek! Dosla sam 2.dan ciklusa i to jutro su mi vadili krv (mislim progesteron) dolje u laboratoriju i kad je nalaz uredan, dobivas lijekove i kreces s bockanjem! Nije strasno, ja sam si sama davala prvih par dana, a od 6.d.c. sam svakako bila u Zg zbog folikulometrija pa sam dolazila tamo da me bocnu. 😀 svakoj zeni je individualno na koliko uzv ide i sve ovisi o reakciji jajnika. Kod mene je punkcija bila 14.dan ciklusa, dobili smo 11 jajnih stanica od kojih su 4 dosegle stadij blastociste. Nazalost prvi transfer zavrsio biokemijskom, sad bi trebali po smrzlice, ali mi menga kasni! Eto, ako jos sto trebas, pitaj! i sretno! 😉
Ajme Grizli, bas mi je zao
Ne mogu zamislit kako je bilo poci kroz sve to. 💔
Iskreno ti zelim da sto prije nadete nekog doktora koji ce bit malo pametniji i da bebica brzo dode! ❤
Didi28madam se da ces se sutra ugodno iznenaditi. Javi rezultate!
H e j nismo dobili nalaze to je danas obavio pa drugi put dok dodjem znat cemo.i u koji postupak krecemo.hvala ti draga
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Hvala Wanderland valjda ce se i nama jednom posreciti.Bas danas dobila opet uputnivu na humanu, jer mi je Duphaston kojeg su mi dali preventivno ako dodje do trudnoce da ga odmah uzimam kao, napravio dar mar od ciklusa. Inace uredani ciklusi sve 5, od kad sam na tome koma, danas mi kaze da sam ovulaciju imala jucer 4dc, menga mi trajala 36 sati, ma mislim kako cu tako uopce ostat trudna. A ma nista u nove pobjede sto sad. Samo da sto prije mi odobre da prestanem uzimat progesteron pa da mi se bar ciklus normalizira. Hvala na savjetim zenske i sretno vama da sto prije ugledate srceko kako kuca.
Hvala Wanderland valjda ce se i nama jednom posreciti.Bas danas dobila opet uputnivu na humanu, jer mi je Duphaston kojeg su mi dali preventivno ako dodje do trudnoce da ga odmah uzimam kao, napravio dar mar od ciklusa. Inace uredani ciklusi sve 5, od kad sam na tome koma, danas mi kaze da sam ovulaciju imala jucer 4dc, menga mi trajala 36 sati, ma mislim kako cu tako uopce ostat trudna. A ma nista u nove pobjede sto sad. Samo da sto prije mi odobre da prestanem uzimat progesteron pa da mi se bar ciklus normalizira. Hvala na savjetim zenske i sretno vama da sto prije ugledate srceko kako kuca.
Ja sam isto uzimala duphaston 3 mj ,ciklusi su bili idealni 28 dana ali nije bilo ovulacije,kad sam prestala ciklusi opet kao uvijek 33 dana ali bar imam ovulaciju
DANTE
Sortiraj odgovore
Najstariji