Sto je uopce bolje? Ako me pitaju uopce kakav zelim
Mislim da u Petrovoj rade Fet s estrofemom, koliko sam upoznata, javit će ti se cure iz Petove, na VV rade fet s estrofemom, a koji je bolji teško je reći,, nekom nešto upali,,sve je to lutrija ,,,,i da uobičajeno je nakon neuspješnog ransfera taj ciklus preskociti da se malo tijelo i hormoni odmore…tako sam i ja svaki put taj ciklus preskakala a prošla sam 3 fet-a
Hvala ti na odgovoru. Sad postajem malo nestrpljiva i ne bi htjela da mi i ovaj ciklus propadne ako je stvarno anovulacijski. S tim nisam racunala jer mi se u cijelom zivotu dogodio samo jednom i to nakon velikog stresa. Moguce da je i ovo ipak bilo stresnije nego sto sam si htjela priznati. Taj prvi transfer je bio 14.2.tako da sam sad psihicki i fizicki spremna za dalje!
Evo i ja sam sad trebala ići na fet po ovulaciji a na kraju baš ovaj ciklus mi anovulacijiski, sad spašavamo stvar s estrofemom (jer kad njega piješ u pravilu ovulacije nema i bitan je samo dovoljno debel endometij). Naravno da si spremna, i lakše je ići smo na transfer a ne sve ispočetka,,sretno
A kako si skuzila da je anovulacijski? Isla si na uzv pa si pratila? Kazem ti kak su meni rekli i ja cekam i cekam tu M a ono nista...i sad mi sine da nisam imala nikakve simptome, a u svoj strci nisam obracala paznju da na vrijeme reagiram. A nista, cekat cu krvarenje ko ozebli sunce pa kad dodje-dodje sretno i tebi! tvoju pricu sam posebno pratila jos prije nego sam se ukljucila na forum i od srca ti zelim da ovaj bude dobitni!

url=https://lilypie.com]
Budale mene...naravno da si isla na folikulometriju kad si isla na prirodnjak. Jezik/prsti brzi od pameti

url=https://lilypie.com]
Budale mene…naravno da si isla na folikulometriju kad si isla na prirodnjak. Jezik/prsti brzi od pameti
Hehe da...nema folikula na ultrazvuju dakle nema ni ovulacije...
Hvala draga...sretno i tebi😉😘
waithing
Danas 9.dan od trodnevnog embrija neki jadni jadni blijedi plus. Aj jaako blijedi jedva se vidi okomita crta. Mozda je pre rano.
Super! Nema veze sto je blijedo jos je mozda malo rano . Al bitno da se vidi !!! Drzim fige da bude sve ok.😁😁😁
Meni danas 10d i test negativan nazalost…
Možda beta pokaže drugacije. Ja ne vjerujem bas u ovu sjenu plusa na testu. Kao prvo 9.dan je tek ali ja nestrpljiva,i tko zna mozda je test pogriješio. Doslovce se sjena vidi
Ovo me totalno podsjeca na mene.I ja sam 9 dan radila prvi test i bila je jedva primjetna crta i nisam nikome nista govorila da ne misle da umisljam, kupila ja drugi dan jos 3 testa u dm one first sign i radila svako jutro kad ono svaki dan crta sve vise vidljiva.😂😂😂

Danas 9.dan od trodnevnog embrija neki jadni jadni blijedi plus. Aj jaako blijedi jedva se vidi okomita crta. Mozda je pre rano.
Super! Nema veze sto je blijedo jos je mozda malo rano . Al bitno da se vidi !!! Drzim fige da bude sve ok.😁😁😁
Meni danas 10d i test negativan nazalost…
Možda beta pokaže drugacije. Ja ne vjerujem bas u ovu sjenu plusa na testu. Kao prvo 9.dan je tek ali ja nestrpljiva,i tko zna mozda je test pogriješio. Doslovce se sjena vidi
Ovo me totalno podsjeca na mene.I ja sam 9 dan radila prvi test i bila je jedva primjetna crta i nisam nikome nista govorila da ne misle da umisljam, kupila ja drugi dan jos 3 testa u dm one first sign i radila svako jutro kad ono svaki dan crta sve vise vidljiva.😂😂😂
Znači nisam luda😂,imam fobije da nece biti tamnije da ovo da ono. Vec sam imala biokemijske i vanmatericnu tak da me strah svega.
Evo mene s novim nalazima:
Dakle, prekjučer beta hcg mi je bio 219 i to je bio 9. dan nakon transfera.
Danas mi je beta hcg 616 i ovo je 11. dan nakon transfera.
Je li to normalno duplanje ili je previše jer sam ipak ubacila samo jednu blastocistu?
Oba nalaza sam radila tocno u 8 ipo ujutro, tk. razlike su točno 48 sati.
Evo mene s novim nalazima:
Dakle, prekjučer beta hcg mi je bio 219 i to je bio 9. dan nakon transfera.
Danas mi je beta hcg 616 i ovo je 11. dan nakon transfera.
Je li to normalno duplanje ili je previše jer sam ipak ubacila samo jednu blastocistu?
Ja mislim da je to superr rezultatt
Evo nasla sam na internetu kalkulator duplanja bete i piše da je vrijeme duplanja 32 h što je normalno
Presretna sam!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji