Danas 9.dan od trodnevnog embrija neki jadni jadni blijedi plus. Aj jaako blijedi jedva se vidi okomita crta. Mozda je pre rano.
Super! Nema veze sto je blijedo jos je mozda malo rano . Al bitno da se vidi !!! Drzim fige da bude sve ok.😁😁😁
Meni danas 10d i test negativan nazalost…
Možda beta pokaže drugacije. Ja ne vjerujem bas u ovu sjenu plusa na testu. Kao prvo 9.dan je tek ali ja nestrpljiva,i tko zna mozda je test pogriješio. Doslovce se sjena vidi
Ovo me totalno podsjeca na mene.I ja sam 9 dan radila prvi test i bila je jedva primjetna crta i nisam nikome nista govorila da ne misle da umisljam, kupila ja drugi dan jos 3 testa u dm one first sign i radila svako jutro kad ono svaki dan crta sve vise vidljiva.😂😂😂
Danas 9.dan od trodnevnog embrija neki jadni jadni blijedi plus. Aj jaako blijedi jedva se vidi okomita crta. Mozda je pre rano.
Super! Nema veze sto je blijedo jos je mozda malo rano . Al bitno da se vidi !!! Drzim fige da bude sve ok.😁😁😁
Meni danas 10d i test negativan nazalost…
Možda beta pokaže drugacije. Ja ne vjerujem bas u ovu sjenu plusa na testu. Kao prvo 9.dan je tek ali ja nestrpljiva,i tko zna mozda je test pogriješio. Doslovce se sjena vidi
Ovo me totalno podsjeca na mene.I ja sam 9 dan radila prvi test i bila je jedva primjetna crta i nisam nikome nista govorila da ne misle da umisljam, kupila ja drugi dan jos 3 testa u dm one first sign i radila svako jutro kad ono svaki dan crta sve vise vidljiva.😂😂😂
Znači nisam luda😂,imam fobije da nece biti tamnije da ovo da ono. Vec sam imala biokemijske i vanmatericnu tak da me strah svega.
Evo mene s novim nalazima:
Dakle, prekjučer beta hcg mi je bio 219 i to je bio 9. dan nakon transfera.
Danas mi je beta hcg 616 i ovo je 11. dan nakon transfera.
Je li to normalno duplanje ili je previše jer sam ipak ubacila samo jednu blastocistu?
Oba nalaza sam radila tocno u 8 ipo ujutro, tk. razlike su točno 48 sati.
Je li to normalno duplanje ili je previše jer sam ipak ubacila samo jednu blastocistu?
Ja mislim da je to superr rezultatt
Evo nasla sam na internetu kalkulator duplanja bete i piše da je vrijeme duplanja 32 h što je normalno
Presretna sam!
Ja mislim da je normalno.Ja nisam ponavljala betu jer mi je tako receno.Moja beta je 14 dan iznosila ako se ne varam 438 i u bolnici su mi rekli da je to vidljiva trudnoca te da netrebam ponoviti nego samo doci na pregled.
Čestitam svima na beticama uživajte u trudnoci napokon koju ste dočekale😘😘😘😘😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji